Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Na slici je pixel 2 XL. P-OLED od lg je beda. Takav je i na v30

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

ma znam.. Ona mala Erica je vec vratila jedan .. Ali bice to isto.. Mada i sama to zna.. Ali kao što reče "da probam"..

Sent from SM-T825 Tab S3

Koja je fora sa tim P-OLED ekranima?
Crnja ga je nahvalio na V30 modelu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koja je fora sa tim P-OLED ekranima?
Crnja ga je nahvalio na V30 modelu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To da je jedan zuci od drugog je sasvim normalno, desava se na svim telefonima. Npr. gledao sam ono predstavljanje huawei novog telefona gde drzi model do modela i lepo se vidi da je jedan plav a drugi zut, to je sasvim "normalna" stvar koja se desava prilikom proizvdnje miliona ekrana.

Poslednja izmena:
Ne radi se o tome.. ovaj p-oled pri minimalnom uglu belu pretvara u zelenu . Druga stvar je što ne može lepo da iznese različite nijanse sive a i siva je u nekim delovima skroz crna a negde ne.
Tipični oled problemi i Samsung ih je imao pre ~3godine .. i sada ih ima ali daleko manje.
Mora još par godina da prođe da bi lg oled bio na nivou samoleda.

Poslednja izmena:
I samsung ih imao i pre 3 god a i ove sa s8 sa bocnim stranicama, bilo je dosta primeraka sa losim ekranima tako da nismo ni mi toga postedjeni doduse u mnogo manjem broju nego lg verovatno, moraju oni jos mnogo toga da prodju

Inace ono na slici je katastrofa, telefon koji kosta kao bolji gejmerski laptop ne sme da ima ovakve mane

Polako, videće se u narednim mesecima ...

Google:

"We designed the Pixel display to have a more natural and accurate rendition of colors this year but we know some people prefer more vivid colors so we've added an option to boost colors by 10% for a more saturated display. We're always looking at people's responses to Pixel and we will look at adding more color options through a software update if we see a lot of feedback."

iVerge po običaju i nebitna Ars Technica kukaju najviše mada je na AT posle svog kukanja ovaj naslov:

Pixel 2 and 2 XL review—The best Android phone you can buy

A iVerge:
The Verge’s Creative Director James Bareham sides with Google on this, describing the Pixel 2 XL as the phone screen tuned most closely to professional displays: “it presents natural colors in terms of photos, but is a little dark,” he says.

I got to see the Pixel 2 XL at a Verizon store. The screen is very good, but as many reviews point out, the colors aren't as vibrant as they are on the Note 8 or S8. Moving the display around reveals a blue tint and color shifting.

For those coming from LCD or other P-OLED devices, this should be no issue. If you're used to Samsung, it may bug you that blues tinge gray and reds tinge brown.

uh
fa8b4ed4ad9b32b87c38e39c839de0f9.jpg

Sent from SM-T825 Tab S3

Uh, da nije slika odavde 🙂

https://youtu.be/ERSUDinbmdE

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Slika je sa Twitter naloga testera.. a i nisam nisam gledao yt... totalno je nebitno za celu pricu majstore.

Sent from SM-T825 Tab S3
55581ca2ae49f83fb950454d2b45b928.jpg

Poslednja izmena:
Pa ako pogledaš video , odakle je tvoja slika videćeš još nešto oko skrolovanja 🙂

nebitno... poenta mog posta je ekran..

Sent from SM-T825 Tab S3

Objasnio lik u komentaru sve:

"I will never notice "It's a little bit faster."
However, I would always notice that yellow screen. [emoji23]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Whitestone dome glass

Postavio ga juče, sreća pa ima dva lepka u pakovanju, inače bi završio u kanti [emoji23]
Ukoliko se neko odluči da uzme,
OBAVEZNO raditi na ravnoj površini i proveriti
da li oba kalupa za instalaciju nalezu jedan na drugi kako treba, inače će se telefon mrdati I neće staklo da nalegne kako treba. OBAVEZNO pogledati instalaciju na YouTube više puta da ne bi negde zaglavili.
Elem, da li zbog neravne površine ili zato što kalupi nisu bili 100% spojeni pri pokušaju da stavim staklo, kad sam krenuo da spuštam staklo na sredini mi se pojavilo 10ak mehurica koje nisam mogao nikako da uklonim. Zato sam skinuo sve I krenuo ispočetka, na skroz ravnoj površini I proverio da li su oba kalupa lepo legla. Druga instalacija je prošla kako treba, samo je trebalo malo tiltovati ceo sklop u jednu stranu da bi lepak bio otprilike na sredini.
E sad pokušao sam dobro da izbrišem telefon, ali ipak je na ivicama stakla malo ostalo sitne prašine koja se uhvatila za lepak.
Sve u svemu, nije loše ispalo kako je moglo da bude.

Sad druga strana medalje. Što se tiče touch-a,
kao da nema stakla. Sve radi glatko, nema nikakvog zapinjanja. Olovka radi isto kao bez stakla. Što se tiče rainbow efekta, za sada ne primećujem, ali o tome za par dana kad budem koristio I po suncu.

Od futrola, ja sam stavio Olixar Sentinel(najslicnije Spigen Rugged Armor) I odlično je cucnula.

Ako vas još nešto zanima, pitajte [emoji16]

Respect...prvi u klubu...neka te služi!

Hvala [emoji4]
Za sada, onako na prvu loptu, je bolji od svih zaštita koje sam imao na ekranima (Ultimateshield staklo S7, GPEL S7 EDGE, Ultimateshield folija S8)
Mislim da cu tek za nekih 5-7 dana imati bolji uvid kakvo je staklo. [emoji6]

Kakva je bila ultimateshield na s8...su se ivice dizale na edge delu!? Jel si koristio neki cover uz istu da je nije podizalo?

Imao sam Nillkin nature i podizao je na sva četiri ćoška [emoji53] ali radila je posao, da spreči ogrebotine. Sad taj telefon ide ženi i folija mora da se skine [emoji23]

Ispada da je bas cimanje postaviti to staklo,zato mi se nesto i ne upusta u tu avanturu. Valjda ce i ovo Olixar odraditi posao,ali javi ti utiske svakako,verujem da je vrhunsko Whitestone.
Inace,juce je bilo tacno mesec dana kako se druzim sa N8,odusevljen kao i prvog dana,bas ozbiljan uredjaj,nema sta.

iP 7+,takodje sam bio prezadovoljan,zadnjih 7 godina sam na iOS-u,ovo mi je prvi android uredjaj. Privukao me je dizajn,pa i uredjaj kao celina,pa rekoh da napravim mali izlet malo za promenu.

Poslednja izmena:
Pokazuje da je telefon u portrait modu. Tačnije, pokazuje da li je upaljena auto rotacija ili ne.

Otkad za to ide ikona u notifikacije?!

Non stop mi je telefon u portrait modu i nikada mi do sad nije izbacivao notifikaciju, u svakom slucaju hvala

Uglavnom je "kucno" koriscenje na wifi,nesto malo napolju 4g,osvetljenje na auto,aod upaljen,kao i Pixel live wallpaper-i juce ceo dan... Ovo mi je rekord za sada [emoji16]:Screenshot_20171020-095423.jpgScreenshot_20171020-095431.jpg

Nazad
Vrh Dno