Pa navodno samo Exynos i podrzava snimanje u 4k 60fps,zato su male sanse da bez root-a dobijemo tu opciju. Tako bi korisnici sa Sd modelima bili zakinuti na neki nacin.https://m.gsmarena.com/mod_enables_60fps_qhd_video_on_the_exynos_samsung_galaxy_note8-news-27688.php
Pre zbog ove apk 🙂
Mrtvi knox .. lik bi zaradio milion $ da nije knoxa
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
A taj 8.5 ti je tačno bitan zbog? Mislim koja je tačno razlika, app pairing dodatak i zvezdice na lock screenu?
Da eli korisnici sd mogu da root-uju bez okidanja knox-a a mi ne tako da mislim da smo mi mnooogo vise osteceni na zalostPa navodno samo Exynos i podrzava snimanje u 4k 60fps,zato su male sanse da bez root-a dobijemo tu opciju. Tako bi korisnici sa Sd modelima bili zakinuti na neki nacin.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Hvala za info. U principu nikad nisam koristio nexus/pixel i one plus telefone za koje kažu da su najfluidniji tako da sam trenutno prezadovoljan radom samsunga s8 (ne primetim baš taj pad fps osim kada uključim grafikon i dev opcija), ali da je suprotno, verovatno bi mi smetalo.SE 8.5 je dodatno ispeglan i optimizovan po pitanju UI performansi - citaj, manje naglih padova FPS prilikom normalne upotrebe telefona iliti manje seckanja, fluidniji rad uredjaja... kako god da ga nazoves. Note 8 dolazi sa SE 8.5, ako se ne varam, Galaxy modeli treba da ga dobiju do januara (nadamo se).
Hvala za info. U principu nikad nisam koristio nexus/pixel i one plus telefone za koje kažu da su najfluidniji tako da sam trenutno prezadovoljan radom samsunga s8 (ne primetim baš taj pad fps osim kada uključim grafikon i dev opcija), ali da je suprotno, verovatno bi mi smetalo.
Ne mislim u toku razgovora nego dok se npr gleda youtube. ( Da si odgledao klip znao bi šta je lik rekao ) U toku razgovora je skroz OK.
Externi zvučnik je kanta i sramota za Samsung..(ali mi je isto tako jasno da su to ostavili za s9) makar sada znam koje reviewe mogu da uzmem za ozbiljno , samo ovaj Nemac i onaj Indus geekrandzi.
ima li neko kršteno zaštitno staklo kod nas za note 8?
Sent from SM-T825 Tab S3
Ja uzeo neko ne bas preterano skupo oko 1500 din, vrsi posao, ne ide skroz do ivice tako da je case friendly, osetljivost je svuda ok, nemam zamerke, narucio sam nesto i sa ebay-a pa cekam posto ono koje najvise hvale ne moze da se naruci tj ne salju u nasu zemlju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari