Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Za tebe nije bitan jer ionako ne radiš updejte da ti ne bi riknula baterija 🙂

A inače 8.5 bolje radi od 8.0

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

A taj 8.5 ti je tačno bitan zbog? Mislim koja je tačno razlika, app pairing dodatak i zvezdice na lock screenu?

SE 8.5 je dodatno ispeglan i optimizovan po pitanju UI performansi - citaj, manje naglih padova FPS prilikom normalne upotrebe telefona iliti manje seckanja, fluidniji rad uredjaja... kako god da ga nazoves. Note 8 dolazi sa SE 8.5, ako se ne varam, Galaxy modeli treba da ga dobiju do januara (nadamo se).

S7, a verovatno i S8 dobijaju SE 8.5 sa apdejtom na Oreo. To je bila vest na sammobile čini mi se.

Pa navodno samo Exynos i podrzava snimanje u 4k 60fps,zato su male sanse da bez root-a dobijemo tu opciju. Tako bi korisnici sa Sd modelima bili zakinuti na neki nacin.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Da eli korisnici sd mogu da root-uju bez okidanja knox-a a mi ne tako da mislim da smo mi mnooogo vise osteceni na zalost

SE 8.5 je dodatno ispeglan i optimizovan po pitanju UI performansi - citaj, manje naglih padova FPS prilikom normalne upotrebe telefona iliti manje seckanja, fluidniji rad uredjaja... kako god da ga nazoves. Note 8 dolazi sa SE 8.5, ako se ne varam, Galaxy modeli treba da ga dobiju do januara (nadamo se).
Hvala za info. U principu nikad nisam koristio nexus/pixel i one plus telefone za koje kažu da su najfluidniji tako da sam trenutno prezadovoljan radom samsunga s8 (ne primetim baš taj pad fps osim kada uključim grafikon i dev opcija), ali da je suprotno, verovatno bi mi smetalo.

Hvala za info. U principu nikad nisam koristio nexus/pixel i one plus telefone za koje kažu da su najfluidniji tako da sam trenutno prezadovoljan radom samsunga s8 (ne primetim baš taj pad fps osim kada uključim grafikon i dev opcija), ali da je suprotno, verovatno bi mi smetalo.

Pa bas zato si i zadovoljan 🙂 ali dobro, kakvu tragediju su ranije isporucivali, ovo je jos i dobro.

Obožavam njegove reviewe , bukvalno isto razmišljamo . 🙂 Jedino što ne zna da radi opise kamera i kvaliteta LL slika ali boze moj.

[youtube]QSAbsqimUFI[/youtube]

Glavne mane baterija na lte zbog exynosa i zvučnik iz konzerve 🙂
Maltene iste mane kao kod mog s8 , samo što se meni na s8 ni kamera ne sviđa 🙂

Poslednja izmena:
Ma daj, tebi je RN 4 bolji sa zvukom u toku razgovora od S8, da nemam RN 4 i da pomislim "čudo neko grunuli od zvučnika na Xiaomi". Ne da nije glasnije, nego nekoliko klasa ispod.

Ne mislim u toku razgovora nego dok se npr gleda youtube. ( Da si odgledao klip znao bi šta je lik rekao ) U toku razgovora je skroz OK.
Externi zvučnik je kanta i sramota za Samsung..(ali mi je isto tako jasno da su to ostavili za s9) makar sada znam koje reviewe mogu da uzmem za ozbiljno , samo ovaj Nemac i onaj Indus geekrandzi.

Poslednja izmena:
Gledao sam jedan njegov i posle 15 min. priča u kojima ništa nije rekao, odustao sam. Koliko se sećam ti si u S8 temi pisao za zvuk, mislio sam da pišeš o zvuku u toku razgovora. Što se tiče zvuka na zvučniku kada gledaš YT, ista situacija, pogotovo sa obaveštenjima koja jedva čuješ na RN 4, viber se jedva čuje. Ti si imao neki audio mod po toj tvojoj priči ako je tako, ali daj onda nabudži i na S8/Note 8 audio mod neki pa ga tako meri. Ovako fabrički, po pitanju zvuka RN 4 nema šta da traži pored ovih telefona.

Single, bottom-firing speaker na s8 je sasvim pristojan. Nije najbolji u klasi ali nije ni đubre kako Loznica izjavljuje.

Ne mislim u toku razgovora nego dok se npr gleda youtube. ( Da si odgledao klip znao bi šta je lik rekao ) U toku razgovora je skroz OK.
Externi zvučnik je kanta i sramota za Samsung..(ali mi je isto tako jasno da su to ostavili za s9) makar sada znam koje reviewe mogu da uzmem za ozbiljno , samo ovaj Nemac i onaj Indus geekrandzi.

Here we go again...

Posle dvadeset dana koriscenja note 8 mogu samo da vam kazem da je ovo definitivno predobar telefon.Na pozicijusenzora za otkljucavanje se jako brzo navikne, tako da znate. Posto vidim da je to najveca zamerka svih.

"ostavili da odrade bolje zvučnike na S9" ..A tako je rekao i za S7.. heh.. Zvucnik je sasvim ok.. Ali moraju iz Samsunga da poslusaju Loznicu.. On kaze da je sramota.. [emoji16]

Sent from SM-T825 Tab S3

Visoki kriterijumi, šta ću 🙂
Neću više da pišem o lošem zvučniku jer vidim da ovde nekim ljudima to smeta ..
Od sada samo pohvale za svaki mob koji kupim , mane ću ostaviti za uzak krug ljudi. Manje banova dobijam a i manje se vi " nervirate " 😉
Kako zapadnjaci kažu win win situation 😉

Poslednja izmena:
ima li neko kršteno zaštitno staklo kod nas za note 8?

Sent from SM-T825 Tab S3

Ja uzeo neko ne bas preterano skupo oko 1500 din, vrsi posao, ne ide skroz do ivice tako da je case friendly, osetljivost je svuda ok, nemam zamerke, narucio sam nesto i sa ebay-a pa cekam posto ono koje najvise hvale ne moze da se naruci tj ne salju u nasu zemlju

Poslednja izmena:
Magglass su svi nahvalili, oko 15usd je pa ako imas nekog u Americi mozes da ga porucis

Ja uzeo neko ne bas preterano skupo oko 1500 din, vrsi posao, ne ide skroz do ivice tako da je case friendly, osetljivost je svuda ok, nemam zamerke, narucio sam nesto i sa ebay-a pa cekam posto ono koje najvise hvale ne moze da se naruci tj ne salju u nasu zemlju

Ko to pravi tj ne znam po kom nazivu da ga tražim? Pokazalo se do sada da je gorila tesko njesra i da se lako grebe.. Ljudi su ga izgrebli dok su testirali za YT... Posle vidim da se lako grebe i na drugim fonovima.. Mora staklo kaljeno..

Sent from SM-T825 Tab S3

Jel sljaka neko staklo ili... ? Ispao mi je vec nekoiko puta ni ogrebotine 🙂 Cudo od telefona

ček da padne na ekran [emoji857]

Sent from SM-T825 Tab S3

Nije savrseno ali vrsi posao bar meni, bitno mi je da nemam nikakvih problema sa osetljivoscu ekrana

Ja se dvoumim izmedju tog Magglass i gpel stakla,imam adresu u USA,nije porucivanje problem,ako jos nekome bude trebalo.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ovo moje celom duzinom od juce ima rainbow efekat tako da odustani od ovog, kazu da je magglass super ja da mogu njega bih narucio, kontaktirao sam ih ali ne salju ovamo

uh
fa8b4ed4ad9b32b87c38e39c839de0f9.jpg

Sent from SM-T825 Tab S3

Nazad
Vrh Dno