Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Tripujes se , čekaj da ti profesionalci odgovore ,čak šta više mislim da lažeš.[emoji15]

P.s. secure folder odmah obrisati sa moba.
Skinuo mi 30gb na wi fi a ulazio sam jednom u 2 dana na instu po 3minuta ...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Da li si prijavio google acc u secure folder-u?
Poenta je da sam secure folder, nema kako i nema zasto da trosi bilo sta osim ako se u njemu ne nalaze app, plus ukoliko je jos jedan acc prijavljen u okviru njega, situacija je vrlo prosta..

Poslednja izmena:
Iskreno ne znam.. samo znam da ga više ne koristim 🙂

Adhell i ubijanje servisa mu dođe na isto 😉

Edit

[youtube]hLSH74_FSNo[/youtube]

Poslednja izmena:
Ibacio sam samo jednu aplikaciju samo da proverim kako radi i ispade jako lose, nemam duple aplikacije

Meni svi ovi testovi deluju placeno, nema sanse da je n8 toliko brzi u prvom krugu, u drugom sigurno ali u prvom ne ovoliko

Po meni jedina je mana sto nema dva zvucnika i mozda baterija. Ponovo moze da izdrzi jedan dan bez problema. Usput s7 vs s8 plus vs note 8 antutu.

22292149_1520628541331583_1478821546_o.png
22343881_1521839611210476_2106690296_o.png
22311845_1521839904543780_1699176044_o.jpg

Šta može biti, telefon se veze na wifi (hotelski) i istog trenutka pukne konekcija. Na drugim (lošijim) telefonima wifi radi normalno!?

Imao taj problem na kucnom netu a mnogo nas se kaci, restart rutera resio sve

Koliko je realno da mi baterija traje tri sata od 100% do 15% sa dve kartice. Osvetljenje na 30-40%.

Poslednja izmena:
Veoma.. ali proveri koliko su ti Google servisi pojeli baterije

Ne vidim kako je moguće da na 30% osvetljenja ima 3h sot i da se kaže da je to realno... Koliko bi onda bio sot na 100%, 1h?

Možda misli 30/40% ali auto ,a kada se izađe napolje auto diže skoro uvek brajtnes na max.
Šta znam , nije kao da ima bateriju od 4000mah

22343708_1522819321112505_1137237240_o.jpg

Da ne bude da lazem. I da pricam gluposti. Mozda bude zbog prvo punjenje + apdejtovanje aplikacije ?

Ne kapiram sliku :/

Koliko je ta riba samo iritantna kao i svi njeni video zapisi....

Jel neko stavljao whitestone dome glass?

Jel neko stavljao whitestone dome glass?

Na forumu još niko, ali realno odlična stvar; ako se razmišljaš o staklu i imaš mogućnosti, mislim da sa istim nema greške (posebno što je kompatibilan sa gomilom zaštita).

Već sam naručio, nego me zanima s kojim futrolama se gadja. Hteo bih neki Spigen da nabacim ali mora bas dobro da se nacentrira da ne bi podizao staklo.

Kačio sam link već negde. Od mene preporuka za neo hybrid

Taj sam imao, mislim na S5,dobar cover. Problem je što svi Spigen coveri hoce da podignu staklo (whitestone) po coskovima. Mogu da se nameste ali staklo mora najpreciznije moguće da se stavi da ne bi dolazilo do tog problema.

https://youtu.be/SNNBqMb5oS0

Vrlo zanimljivo, posebno što ne okida rut. Bilo bi super za exynos ovako nešto

Bolje ne čačkati mečku, mada je u principu nebitna vest jer je snapdragon za USA tržište ...

Though your device warranty would seemingly remain intact, there are some caveats with the procedure that could be deal breakers. Firstly, this root method would cause Google’s SafetyNet API to fail — and you can’t Magisk your way around it — meaning certain apps would no longer work (like Netflix). Worse still, the Note 8 will stop charging at 80% once it had been rooted.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Haha kralju, obožavam te...gori si od mene! :d

Nazad
Vrh Dno