Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Bas mocna stvar,sto je cesce koristim, bude mi cudno kada nesto uzmem prstima da odradim. Sada tek kontam koliko je ustvari zeznuto korisnicima Note serije da se prebace na neki uredjaj koji nema olovku. [emoji16]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Olovka olakšava sve i pruža dodatno...Elem , bitno je da si se prešao kad si napisao : "Ma ti testovi nemaju veze sa svakodnevnim koriscenjem,ako uspe da izgura izmedju 5-6 sati sot-a,bice super.". Sumnjao si u YT testove... Eto ispade ok.

Sent from SM-T825 Tab S3

Ne znam na koje testove mislis,ja nisam video nijedan test koji moze da se uporedi sa svakodnevnim koriscenjem, ono vrtenje video snimaka nema nikakve poente. Priznajem da sam bio malo skeptican u vezi baterije (a ko nije?), ali srecom, izgura meni lagano tih 5-6 sati, tako da sam bas zadovoljan u sustini.

Stigao konačno Spigen:

3977c297d0a02a3ab2569a6bf404feb0.jpg
31f7d6e8758bc9accbb835657f8a118d.jpg
1377ba8185dd9f84b1d20e50ed593911.jpg

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Odličan rugged...ja se razmišljam da li da idem na njega ili na neo hybrid za s8; drugi je navodno kompatibilniji sa zaštitnim staklima.

Kad već pomenuh ista, šta si za ekran rešio?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ako stavljam ovakav hard case, ne stavljam ništa na ekran.

Imao sam S6 E+ sa takvom kombinacijom, i posle godinu i po korišćenja ekran je i dalje bio kao nov.

p.s. čekam i dalje na Ringke Wave case, živo me zanima kako izgleda uživo...

Ja narucio standardno, ringke slim i fusion pa cemo videti, ovo mi je prvi note i mislim da cu u buducnosti tesko da uzmem nesto osim note serije a ceo tel je brutalno dobar, pogotovo s pen i multitasking koji radi 5 puta bolje nego bilo koji tel do sad, koliko god da je android gladan 6gb sve lepo resava, nisam verovao da cu biti toliko zadovoljan kada sam presao sa s8+ ali ovo je prevazislo sva moja ocekivanja

@dule2303 rekoh ti ja da sa notom nema greške ;) Meni još uvek protiv psihe da dodajem gomilu para prelaskom sa s8, ali kad se smanji razlika za koji mesec...
Inače još me duša boli što ne zamenih s8 obični za plus; kolega od prijatelja menjao glavu za glavu, kaže plus mu ogroman, a drug me se nije setio :(

@dule2303 rekoh ti ja da sa notom nema greške ;) Meni još uvek protiv psihe da dodajem gomilu para prelaskom sa s8, ali kad se smanji razlika za koji mesec...
Inače još me duša boli što ne zamenih s8 obični za plus; kolega od prijatelja menjao glavu za glavu, kaže plus mu ogroman, a drug me se nije setio :(

Ma na obican tesko da cu da se vratim, definitivno je ovo najkompletniji telefon danasnjice, meni ne smeta sto nema stereo zvucnik jedino je mogao da bude mm deblji pa da imamo postenu bateriju

Mora nešto i za note 9 ili X da se ostavi ;)

Zanimljivo je da su pojačali lepljenje telefona, pa je sada teže odlepiti zadnju stranu Note 8. Takođe, ugrađen je i pokazivač vlage na zvučniku, kako bi ja servisu znali da li je nota pila vodu...

Sent from SM-T825 Tab S3

Drugari meni secure folder ubi bateriju, ubacio sam neku app preksinoc u folder i od tad baterija ne moze da izgura 14h ni u ludilo

Ja to cudo ni ne koristim,ovo mi je prvi Samsung,pa nemam ni neku naviku. Sa baterijom nemam problema za sada,posle 28h stavljen na punjac upravo,5 sati i 30 min sot,sto mi je i neki prosek do sada. Cini mi se da se bas skoro neko zalio na secure folder(ili neku app u njemu?) da mu nenormalno srce bateriju.

Poslednja izmena:
Drugari meni secure folder ubi bateriju, ubacio sam neku app preksinoc u folder i od tad baterija ne moze da izgura 14h ni u ludilo
Tripujes se , čekaj da ti profesionalci odgovore ,čak šta više mislim da lažeš.[emoji15]

P.s. secure folder odmah obrisati sa moba.
Skinuo mi 30gb na wi fi a ulazio sam jednom u 2 dana na instu po 3minuta ...

abff9b1f1e81a1d43a659eefd4dce654.jpg

Nama tu zaštite ako padne na neravnu površinu a na strani gde je ekran..Samo wallet case pomaže i to da ima sigurnosnu-magnet spojnicu.

Poslednja izmena:
Previše to glomazno po meni; a i gotovo sam siguran da bi recimo 5x jeftiniji spigen rugged armor bio efikasniji (više izdignute ivice oko ekrana, jedino što nema kick stand). U svakom slučaju, extra celina; neka te služi i da nikad ne dođeš u situaciju da testiraš izdržljivost istoga!

Ja ni ne pomisljam da ce ga nesto spasiti u slucaju pada na displej,zato kupim ono sto najmanje utice na dimenzine i sto mi je prijatno na dodir,u ovom slucaju Alcantara. Nikad mi nije ispao telefon,pazim maksimalno,ako se bas desi,ko ga hebe [emoji16]

Meni se alcantara uopste nije svidela, kupio sam ga i prodao odmah, imao sam osecaj da drzim u ruci krpu a ne telefon, ne kazem da je lose samo se meni nije svideo osecaj, a sto se tice secure foldera, udjes u njega pa u setting pa tu imas uninstall

Ja ga stavio na disable,nisam ga ni koristio pa mi nije pravio probleme. Jel moguce izbrisati samsung kalendar uopste,instalirao sam google-ov pa mi nije potreban? Vidim da na nekim sistemskim app moze uninstalall odmah na ikonici,a na nekim samo disable.

Poslednja izmena:
Preko adhell može disable svega. Šteta što ti ne radi [emoji16]

Nece na ovoj poslednjoj verziji,probali ja i Djilke. [emoji849]

Nece ni ta iz nekog razloga,kada je skinem nema nista,prazan folder. I to sam isao preko te mega app. Hvala u svakom slucaju,nije sada ni da tu ima puno nekog smeca,par duplih app mi bode oci,nista strasno. Mislio sam da ce biti mnogo gore,ali lepo to sve sljaka za sada [emoji57]

Nazad
Vrh Dno