Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Pa zato sto je uglavnom wifi,i nisam nesto mnogo bio napolju,ali je i dalje sve upaljeno,sve drustvene mreze,rezolucija wqhd+,aod i live wallpaper. Moze i vise da se izvuce,ali koja je poenta sve pogasiti. Inace i meni bude u proseku oko 5 i po-6 sati kada sam vise napolju na 4g,uz navigaciju i ostalo. To je opet iznad mojih ocekivanja,mislio sam da ce mi baterija biti najveci downgrade kada sam presao sa iP 7+,ali srecom ne osetim neku veliku razliku.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Da li neko zna da li je ovo tacna informacija
6c40226ee802314171309a2f59f462eb.jpg

Šta ste uzeli za zaštitu, u Pg još nema ništa za njega?

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Sreća pa na zadnjih 10 strana nije pisano o zaštiti!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Je l ima neko iskustva sa Nillkin Defender II ili koju maskicu i staklo da porucim sa oglasa posto u mom gradu nema po radnjama, ne znam da li ima u telenoru ili gde vec?

Ringke Wave, stigao pre par dana. Šta znam, nije loš - ali je Spigen Rugged mnogo bolji.

3a71aec201d92123f96db62f2f918833.jpg

Ti uzeo taj a ja cekam slim i fusion pa javljam utiske mada ja volim tanku plastiku tako da mislim da ce slim biti dobitna varijanta

Ako moze neko neki info gde od kog kako na pm hvala, inace sam odusevljen telefonom, jedino sto nazad bas ostaju otisci...

Doduse ne znam kakv je pri padu ali ja od s6 koristim njihove proizvode pogotovo slim i nisam imao problema, ja mislim da mi je s6 edge pao bas na ivicu i tu se case ulubio ali telefinu nije bilo nista na svu srecu

Pa to i jeste najbitnije,cisto da dobije grip i da nije magnet za otiske,a da ne utice puno na izgled i dimenzije. Ne bih nosio one oklope,ni po cenu da se razbije,niti pomisljam na neku zastitu od padova. Steta je tako elegantan i atraktivan dizajn pretvoriti u nesto poput one zidarske(CAT) skalamerije.

Imas na ebay-u samo ukucaj note 8 ringke slim, e sad jedno pitanje zna li neko koji je ovo widget
dbe982b6a1cff15791421890440aa31b.jpg

Da, i ovde je angry birds 2.0 bez pozadine u pitanju...koristim identičnu inače!

Da se upišem i ovde, pao crni duos sa clear view futrolom i bežičnim. Za sada ok, mada imam ga cca 20 minuta 🙂

Koliko brzo vam puni bežični punjač? Pre neki dan mi je punio od 10% do 100% puna 4 sata.

Ja još nisam imao prilike da punim do sto na bežičnom, uvek mi je trebalo da se brzo dopuni. Obratiću pažnju pa pišem 🙂

Tri sata kod mene, doduše čačkao sam ga malo.

Ja to nisam iskusio za ovo vreme koliko ga koristim.

Extra, ovo još gore od iznenadnog reseta na s7 što je bio kada se pojavio tel! Sad još samo firmware da izbace koji će da "popravi stvari" :d

Nazad
Vrh Dno