Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Kod mene isto avgust(DS),nisam ni ocekivao da ce biti nesto azurni sto se toga tice,pa se ne opterecujem toliko. Jeste malo neozbiljno od njih,ali za sada nemam primedbi,moze ovako i da ostane sto se mene tice,bar dok ne stigne Oreo.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Skinuo sam adhell 2,aktivirao i ako moze pomoc oko liste sta smem da gasim.

Mene adhell zezao morao sam da ga deinstaliram, jel moze link za verziju koja radi

I ja takođe nemam u prodavnici ovu veziju adhell-a koju je postavio Proday, zna li neko sa kog sajta mogu da je skinem?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Kod mene isto avgust(DS),nisam ni ocekivao da ce biti nesto azurni sto se toga tice,pa se ne opterecujem toliko. Jeste malo neozbiljno od njih,ali za sada nemam primedbi,moze ovako i da ostane sto se mene tice,bar dok ne stigne Oreo.

Nije problem do Samsunga više je do csc-a odnosno zemlje iz koje je.

Ja sam bio isto na avgustu, ali flesovao sam Holandiju (koja je najažurnija za moj S7edge) i evo rezultata, svaki mesec update.
bd4668471b108e768c7148d27ad7d306.jpg

Sent from dark edge

Ma znam,nego nisam ni navikao na te mesecne zakrpe,pa se ne opterecujem dok sve radi kako treba. [emoji16]
Inace,poslednji update za Bixby potpuno "ubio" dugme,pre se telefon budio slucajnim pritiskom,iako je stavljen na disabled. Sada uopste telefon ne reaguje na njega,sto je super,jos samo da omoguce da se upotrebi za nesto pametnije. Cini mi se da je bila neka aplikacija koja ima tu mogucnost,jel ima neko iskustva sa tim?

Ma znam,nego nisam ni navikao na te mesecne zakrpe,pa se ne opterecujem dok sve radi kako treba. [emoji16]
Inace,poslednji update za Bixby potpuno "ubio" dugme,pre se telefon budio slucajnim pritiskom,iako je stavljen na disabled. Sada uopste telefon ne reaguje na njega,sto je super,jos samo da omoguce da se upotrebi za nesto pametnije. Cini mi se da je bila neka aplikacija koja ima tu mogucnost,jel ima neko iskustva sa tim?

Mislim da se zove bxaction vidi na store ili xda [emoji4]

Sent from dark edge

I ja koristim bxActiins doduše platio sam Pro pošto zaista koristi!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Preozbiljna reklama 🙂 pojavljuje se note8 pa može u ovu temu

[youtube]R59TevgzN3k[/youtube]

Vrh 🙂

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Objasnili na lep način!

Za onoga ko ne igra igrice sve je jasno i to u svim segmentima,okacio bih ovo i na iphone temu ali bi bilo flejmovanje verovatno

Dosta je los ram menadzment generalno na iOS-u 11,za$rali su debelo. Na 10.3.3 nije bilo takvih problema na 7+,druga bi skroz bila prica da na njemu radi X,ali to svakako necemo saznati. Ti si ono bese spomenuo renderovanje kod svog koriscenja? Tu bi ti iP sa A11 legao samo tako [emoji16] Ja sam inace bas zadovoljan sa Notarom sto se tice performansi,sve ide brzo i glatko,ne primetim neku vecu razliku u fluidnosti u odnosu na 7+. Mozda je pre bila veca razlika,ali ova poslednja verzija 8.5,uz 6GB rama bas lepo sljaka.

Za renderovanje bi bio super ali za sve ostalo neka hvala,note je po meni specijalna kategorija telefona i po meni nesto najkompletnije sto se do danas pojavilo

@fkloznica, ne znam zasto ne vidim ni jedan tvoj video koji postavis? ni na jednoj temi. Izvinjavam se na oFF

ne znam.. mozda zato sto mi je jedan mod van svih pravila dodelio minus 1.000.000 poena na reputaciju ?

ja te nemam u ignore listi ako na to mislis

Ne vidim ni ja na kompu,dok je na tt sve ok.

Na TT vidim a na kompu ne.
Nemam pojma kako to ide oko ignor liste. Nisam ni pomislio na to [emoji846] opusteno

Poslednja izmena:
Jel ima negde kod nas da se kupi kozna futrola na izvlacenje?

Ja sam uzeo preko eBay za s7e, neka firma iz UK. Evo godinu dana nosim a još uvek je kao nova. Negde oko 10-12£ je bila.

Znam da ima preko. Nego ovde niko ne nudi tako nesto. Treba mi nesto za odmah 🙂

Nazad
Vrh Dno