Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Ja ga imam mesec i po dana,takodje sve radi bez greske. Cak i da postoji taj neki "bag" sw prirode,glupo je uopste to porediti sa telefonima koji imaju hw probleme kao Pixel. Nego je vise valjda neki trip da svakom uredjaju nadju neku "manu".

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Nemam ni ja nikakvih problema, tel koristim preko mesec dana i sve radi savrseno, trenutni up time je preko 500h i nema apsolutno nikakvih usporenja niti bilo sta

Prelep telefon,juče sam ga čačkao.

Ali krenulo pljuvanje:

https://m.gsmarena.com/some_samsung...eezing_issues_with_their_units-news-28029.php

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Ništa strašno, zezaju samo pozivi i poruke 🙂

Some Galaxy Note8 phones are freezing when the contacts app is opened, even for texting and speed dial

http://www.androidpolice.com/2017/1...-contacts-app-opened-even-texting-speed-dial/

According to replies on a post entitled 'Note 8 Freezing and unresponsive' in Samsung's forums, many variants of the Note8 are having this problem. Most of these reports are occurring when the user is doing something concerning calling and texting, leading us to believe that it's the contacts app that is the culprit. Here's a list of what is causing Note8s to freeze that we've gathered from the forum post and its replies:

Using speed dial
Making calls from the recent calls list and contacts
Tapping on contacts in the Phone app
Tapping on contacts in the Messages app
Loading an Excel spreadsheet from an email
Opening contacts
Using the contacts list
Using Pokémon GO, Chrome, and the Google app
Tapping a contact in the Messages and Contacts apps
Charging overnight
Opening the Phone app
Opening an individual contact in the Contacts app
Opening Contacts while texting
While making a phone call

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
mojoj supruzi se iphone zamrzne veoma cesto.. Pa proradi.. Ili neće u kameru da uđe .. 860eu telefon..[emoji35] Oko note 8:svaki android moze da dobije zamrzavanje itd ako se svasta trpa u njega.

Sent from SM-T825 Tab S3

Nemam ni ja nikakvih problema, tel koristim preko mesec dana i sve radi savrseno, trenutni up time je preko 500h i nema apsolutno nikakvih usporenja niti bilo sta
Živo me zanima kad otvaraš i zatvaraš slike iz samsung galerije da li se primeti blago seckanje...ili je količina rama rešila to?! Na s8 bukvalno posle 500h uptime je to jedini "problem" koji sam primetio.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

@ Proday

Primeti se blago seckanje kod otvaranja i zatvaranja slike, dok skrolovanje slika radi tecno

Meni to izgleda kao neka lose napisana *****ska animacija,to seckanje prilikom otvaranja slike se desava samo u fabrickoj aplikaciji,dok u drugim nisam video.

Poslednja izmena:
Upravo to...kao recimo tri frejma da ima dok ulazi i izlazi iz slike...sve ostalo je tečno. Sad više stvarno ne znam zbog čega se to dešava, kontao sam da je sa 6gb bar bolja situacija. Ranije sam po 1000h imao uptime, sa zadnjim modelima moram već posle 20ak dana da radim restart 🙁

Telefon je brutalan, jedina mana je baterija, meni jedva dan izdrži sa mojim načinom korištenja

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Definitivno je to samo u fabrickoj galeriji, pored nje koristim i QuickPic i otvara fluidno bez ikakvog seckanja

Pa da,samo u fabrickoj galeriji ima ta animacija koja postepeno uvecava sliku prilikom otvaranja i smanjuje kod zatvaranja,kontam da je do toga.

Poslednja izmena:
Evo i Ja da se upišem u ovu temu , uzeh danas Note 8 (Telenor) crne boje .

Čestitke, bićeš zadovoljan 🙂 Ti si se namenjao telefona pa baci neki utisak ako možeš 🙂

Evo i ja da se zapljunem. Prvi utisak i to negativni je baterija. Cekam da ga ispraznim do kraja pa da vidim sa novim punjenjem kako ce da ide.

Ne znam koje ste telefone koristili do sad, ja sam vrlo zadovoljan baterijom.

Od flagship modela u zadnjih 7-8 meseci sam koristio OP3t i S8, i uvek koristim telefon na isti način. Baterija na N8 mi traje u proseku 15-20% duže nego na ta dva telefona.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

I ja sam pisao da je po meni jedini problem batetija tj mogli su malo vecu da stave, sto se tice zamrzavanja niti jednom nisam imao problem a mogu da kazem da tel koristim malo vise nego obican korisnik, renderovanje svakodnevno jedimo sto igrice ne igram

Jel moguce da nema triglav osiguranja za note 8 a ima za s8 i s8+

*** koliko sam objektivan to valjda pojedinci znaju. Juce sam ga malo cackao. Prvo punjenje i praznjenje. Baterija posle onog curenja prvi dan se normalizovala. Osvetljenje na trecinu osim napolje. Uz neki hard core gura sigurno 4.5h sto je meni i vise nego dovoljno. Primetio sam da AOD jede malo vise bateriju tako da sam ga ugasio. Ostaje mi jos da pazarim onaj samsung disabler pa da pogasim ovo sto ne koristim pa da vidim rezultate.
deca887eba092601e79bb1de20e8d4a7.jpg
f85f8ff063084bc5af621787c6be83ff.jpg

@hunder nemoj pazarivati samsung disabler već stavi adhell, em pobiješ reklame sve em ima u sebi disebler 😉

6h je extra sa tolikim ekranom!

*** koliko sam objektivan to valjda pojedinci znaju. Juce sam ga malo cackao. Prvo punjenje i praznjenje. Baterija posle onog curenja prvi dan se normalizovala. Osvetljenje na trecinu osim napolje. Uz neki hard core gura sigurno 4.5h sto je meni i vise nego dovoljno. Primetio sam da AOD jede malo vise bateriju tako da sam ga ugasio. Ostaje mi jos da pazarim onaj samsung disabler pa da pogasim ovo sto ne koristim pa da vidim rezultate.
deca887eba092601e79bb1de20e8d4a7.jpg
f85f8ff063084bc5af621787c6be83ff.jpg
Ovo je po meni odlično

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Koristim stariju verziju, ne znam da li nova sarađuje sa zadnjim note firmwerom...

4ba953e0e1484aed32a016236b26a290.jpg

A kako resiti brzo praznjenje cini mi se da se mng brzo prazni iskljucih i lokaciju i edge lighning i screen i aod, jutros u 9 skinut sa punjaca sot saml 2y min a baterija je vec na 88%

Jesmo li svi zaglavljeni na avgustovskom peču ili je situacija drugačija za single sim korisnike?

Nazad
Vrh Dno