Secure folder ima opasan bug koji ubija bateriju . Meni je za 20ak dana povukao 30gb preko wi fi iako sam u proseku jednom na dan ulazio u njega i imao jednu apk u istom. Brisati ga sa telefona je moranje
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Lep odgovor, mada od pojave kao što si ti ništa drugo ne može ni da se očekuje .
A o tome kako banujes ljudi i posle ih prizivaš na forumu bolje nekom drugom prilikom.
Kakav administrator, jezivo
Apps that run in the Secure Folder are sandboxed, which provides an added layer of security while making it convenient to run two instances of an app on the same phone. You can customize the name of Secure Folder, or hide it altogether from the home screen for added privacy. Samsung also allows you to backup the contents of the Secure Folder and restore the data when switching to a new phone, with the data tied to your Samsung account.
+1Jel moze pomoc od vas koji ste imali s8+ ili s8 ,da li moze neko poredjenje posle 10ak dana koriscenja note 8 posto bih menjao s8+ za note 8 ,unapred hvala
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
https://youtu.be/xi74pWordMcJel mu ram managment mnogo bolji? Pitam gluposti ali ajde[emoji1]
Ja imam s8+ ,sta mislis jel vredi prelaziti na n8 po tebi?
Znam ,znam sve ali mi je muka od rutovanja ,konstantno me vuce da flesujem neki drugi rom pa dok sve sredim prodje vreme a titanium ne odradi posao do kraja na zalost,mislim da ce mi ovo biti prvi bez ruta,meni ne smeta sto je jedan zvucnik ali su mogli bas dva da stave,inace sve ostalo za svaku pohvalu,po meni bolji od s8+,znaci ova 2gb rama viska dostaRutuj tel i imaćeš stereo zvuk :d
Ja koliko znam ne,flesnes preko odina twrp pa onda ili majisk ili supersu i to je to,prosto jeJel ima CF-root za njega?
Sent from mighty voodoo magic![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari