Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Ne znam do čega je , ali znam da sam sa njim imao 3h i 30min sot max. Bez njega skoro duplo bolja baterija.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Secure folder ima opasan bug koji ubija bateriju . Meni je za 20ak dana povukao 30gb preko wi fi iako sam u proseku jednom na dan ulazio u njega i imao jednu apk u istom. Brisati ga sa telefona je moranje

Verovatno je on krivac i za loš zvučnik? Secure folder radi posao kako treba, ništa ne povlači, vuče, vucara niti kida - takođe nema nikakav bag vezan za bateriju, ne bi bilo zgoreg da se informišeš šta je Secure folder i kako radi. AKo je neko aktivirao 2 Fejsa, 2 WA, 2 Vibera i 2 čega god drugog, logično je da mu baterija curi, a sve to nema nikakve veze sa Secure FOlder-om.

Lep odgovor, mada od pojave kao što si ti ništa drugo ne može ni da se očekuje .

A o tome kako banujes ljudi i posle ih prizivaš na forumu bolje nekom drugom prilikom.

Kakav administrator, jezivo

Poslednja izmena:
Tvoj post nema veze sa temom i samo spamujes kao i do sada. On je lepo napisao, u skladu sa temom, da smatra da secure folder ne prazni bateriju drastično..I sta je problem? A ti opet imas neki problem.. Da sam admin ti bi genije dobio trajni ban odavno.

Sent from SM-T825 Tab S3

Lep odgovor, mada od pojave kao što si ti ništa drugo ne može ni da se očekuje .

A o tome kako banujes ljudi i posle ih prizivaš na forumu bolje nekom drugom prilikom.

Kakav administrator, jezivo

Ja se zaista izvinjavam vase mobilno visocanstvo sto konstantno dovodim u pitanje realnost i postojanje vaseg znanja u oblasti mobilnih uredjaja i tehnologija. Na zalost, ovaj forum se ne zove Bullshit Benchmark i citaju ga mnogi ljudi koji nisu toliko tehnicki informisani, pa mogu da te shvate ozbiljno - sto bi bilo jako lose jer ce neko zaista da pomisli da nesto znas.

A sad posto je tebe mrzelo da citas, evo kako SF radi:

Apps that run in the Secure Folder are sandboxed, which provides an added layer of security while making it convenient to run two instances of an app on the same phone. You can customize the name of Secure Folder, or hide it altogether from the home screen for added privacy. Samsung also allows you to backup the contents of the Secure Folder and restore the data when switching to a new phone, with the data tied to your Samsung account.

Dakle, tvoje podatke i bateriju ne jede SF vec aplikacije u njemu, sto je bitna razlika. Evo jos jedan link o tome kako radi:
https://seap.samsung.com/content/samsung-galaxy-s8-enhanced-security-feature-secure-folder

Ahahha sta mu pise u reputaciji:
"fkloznica Krajnje beskoristan lik"
Pa ovaj softver radi savrseno svoj posao. :):

PS Mora da se i fon smorio od njega pa sam sebi prekracuje bateriju, da se manje zamlacuje sa korisnikom kao sto je on. :)

Poslednja izmena:
Nije da branim loznicu, ne pratim njegove postove, nego želim da kupim Note 8, a ne bih da smaram sa pitanjima, pa overim ponekad temu i proverim pro et contra za telefon.

Konkretno, mislim da je u pravu, da secure folder može da napravi battery drain, odnosno aplikacije u njemu to prave:

https://www.google.rs/search?source...0i22i30k1j0i22i30i19k1j33i21k1.92.o0DkfKwC_CA

A u prilog tome i dve slike sa jednog od ovih linkova gde se vidi neki problem sa play servisima:

"Secure folder is causing battery drain. I awoke this morning to discover two Play Services listed in my battery stats with the one living within secure folder eating up considerable amounts of juice (having kept my phone awake for over 4 hours)...."

1cb1300dfc90977dce82ae9626a5c78d.jpg

2cafbb6965138239074b98599f3eaf8f.jpg

Sent from my Mitshubishi Trium using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Moja iskustva sa Secure folderom na S8+ . .

Dok mi je u njemu bila samo galerija, da mi ne bi svako vrsljao po slikama, sve je bilo ok.. Ali kad sam prvi put instalirao jos neku dodatnu app u secure folderu, odveo me na PS, gde mi je i pored redovnog naloga trazio da se ponovo prijavim i mislim da svi ti problemi proisticu odatle, jer tu sad postoje podesavanja za Google nalog gde nisu iskljucene logacije, gde imas jos jedan odvojen nalog i samim tim svi procesi bivaju duplirani, sto opet na kraju rezultujem potrosnjom baterije, ALI krivac za drain nije sam secure folder vec dodatni Google nalog, ukoliko se Secure folder koristi bez prijavljivanja na isti, nece ni biti problema sa drainom...

Jel moze pomoc od vas koji ste imali s8+ ili s8 ,da li moze neko poredjenje posle 10ak dana koriscenja note 8 posto bih menjao s8+ za note 8 ,unapred hvala

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel moze pomoc od vas koji ste imali s8+ ili s8 ,da li moze neko poredjenje posle 10ak dana koriscenja note 8 posto bih menjao s8+ za note 8 ,unapred hvala

+1

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Utisci posle s8:
-solidno bolja baterija (uvek izgura dan i 5-8 sati), kod S8 sam skoro svakog dana morao da ga dopunjavam uveče
-ne može da se koristi u jednoj ruci (logično, jel?)
--mnoooogo veći ekran
-subjektivno nešto tiši audio izlaz za slušalice

Rekao bih da je sve ostalo apsolutno isto. E da, na kraju, subjektivan osećaj - N8 nekako deluje kvalitetnije u ruci.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Ja imam s8+ ,sta mislis jel vredi prelaziti na n8 po tebi?

Jel mu ram managment mnogo bolji? Pitam gluposti ali ajde[emoji1]

Samo ako ti treba olovka i ako ti odgovara veći (širi) ekran.

RAM management je isti kao na S8, mada ja nisam previše zahtevan korisnik, pa teško primećujem razlike u sitnicama.

Jel mu ram managment mnogo bolji? Pitam gluposti ali ajde[emoji1]

https://youtu.be/xi74pWordMc

Mislim da ne vredi prelaziti,ako je samo to kriterijum, osim ako si bas sklon ovakvom testiranju [emoji16] Ako ti je vec mnogo bitna olovka,dual kamera i lepsi ti je dizajn-osecaj u ruci, to je vec druga prica.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Posle dve nedelje koriscenja,ovo bi bio neki prosek kada je baterija u pitanju, bar na osnovu mog koriscenja. Osvetljenje na auto,konkretno juce i danas je islo preko 50% zbog sunca, wifi+4g,navigacija,poneka igra, itd...

Screenshot_20171002-104410.jpgScreenshot_20171002-104342.jpg

To je odlično, i dalje tvrdim ;)

Zna li iko kako da u okviru aplikacije Bezbedni folder, određenu aplikaciju sakrijem, tj. prebacim u "aplikacije skrivene u bezbednom folderu"?
Namučih se baš..... [emoji29]
986eb6bae3a72c449b44e3c45220e7f4.jpg

Uzeh I ja n8, Prvi utisak pozitivan jako po meni mnogo lepsi od s8

Mislim da je ovo najbolji telefon koji je izašao ove godine jedina dve mane koje mogu da nađem su nedostatak stereo zvučnika i možda senzor otiska prstiju mada kad se naviknete ni to nije problem A za bateriju ćemo još videti

Rutuj tel i imaćeš stereo zvuk :d

Jel ima CF-root za njega?

Sent from mighty voodoo magic ;)

Rutuj tel i imaćeš stereo zvuk :d

Znam ,znam sve ali mi je muka od rutovanja ,konstantno me vuce da flesujem neki drugi rom pa dok sve sredim prodje vreme a titanium ne odradi posao do kraja na zalost,mislim da ce mi ovo biti prvi bez ruta,meni ne smeta sto je jedan zvucnik ali su mogli bas dva da stave,inace sve ostalo za svaku pohvalu,po meni bolji od s8+,znaci ova 2gb rama viska dosta

Teško obzirom da nema dve kamere

Ipak 98 za pixel 2 :)

Nazad
Vrh Dno