Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Na zadnje dve stranice nigde ne pise sot koliki je niti da li je kamera bolja nego na s8 jer ne moze biti bolja.Ili ja ne vidim dobro ili ti.Sta je ne znam.Lepo pitam.Ako ti se ne odgovara ne odgovaraj.

Postoji pretraga, razglabali smo o tome. Ako neces da pretrazujes - napusti temu.

A sto bi u poslovnicu isao, kada moze kurir da donese? Nije bas logicno ocekivati da svaka poslovnica ima uopste N8, a kamoli bas Duos u boji koju hoces :)

Kontam da u prodavnici možeš odma da otvoriš, probaš i tražiš drugi ukoliko nešto ne radi kako bi trebalo; sa kurirom nemaš taj luksuz

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Postoji pretraga, razglabali smo o tome. Ako neces da pretrazujes - napusti temu.
Lepo je.pitao decko i postoji mnogo lepsi i uljudniji nacin negi da mu ovako odgovoris ,za kameru su ljudi uglavnom kacili semplove,meni si sa pravom dao kaznene pre neki dan i okarakterisao kao oglas jer sam zaboravio da stavim smajlije na kraju ali si mi zato 3 dana pre toga dao kaznene zbog nekakvog "flejmovanja" iako nema ni trunke flejmovanja u ovom postu jer su svi pomenuti,mnogo dajes za pravo sebi time sto si admin i zbog tebe je masa ljudi napustila ovaj forum i smatra ga sektaskim zbog takvog ponasanja,u svakom slucaju i ja sam bio ovde da pomognem kad god sam mogao a sad se odjavljujem i stavljam tacku na ovaj forum bas zbog tvog drskog i bezobraznog ponasanja a u prilogu ocenite da li je "flejmovanje" ili nije a za oglas se slazem mada sam zaboravio smajlije da stavim na kraju
3ec388626c7ce36e29be370c1718b2e5.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Benchmark test kao i GSMarena navode da je autonomija značajno bolja na Note 8 u odnosu na S8+, a izgleda mi nerealno kada Note ima za 200mAh manju bateriju. Pri tom ima malo veći ekran i mnogo više sistemskih aplikacija u pozadini (s-Pen i sl.). Jedino što ima više RAM-a pa manje opterećuje CPU.
Nešto ne vjerujem da je Samsung radio na sw optimizaciji više nego na S8.

Izgleda da su pustili 12 komada u prodaju :) Cimnem ih preko chat-a preksinoć, kažu imaju, pravimo nalog?, ja rekao idem sutra pre podne u poslovnicu - a u poslovnici se prave mrtvi, neemaa.. piš :)
Nema ga u poslovnicama za slobodnu prodaju, samo preko webshopa (to su mi bili potvrdili prošle subote u poslovnici u Kosovskoj).

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Lepo je.pitao decko i postoji mnogo lepsi i uljudniji nacin negi da mu ovako odgovoris ,za kameru su ljudi uglavnom kacili semplove,meni si sa pravom dao kaznene pre neki dan i okarakterisao kao oglas jer sam zaboravio da stavim smajlije na kraju ali si mi zato 3 dana pre toga dao kaznene zbog nekakvog "flejmovanja" iako nema ni trunke flejmovanja u ovom postu jer su svi pomenuti,mnogo dajes za pravo sebi time sto si admin i zbog tebe je masa ljudi napustila ovaj forum i smatra ga sektaskim zbog takvog ponasanja,u svakom slucaju i ja sam bio ovde da pomognem kad god sam mogao a sad se odjavljujem i stavljam tacku na ovaj forum bas zbog tvog drskog i bezobraznog ponasanja a u prilogu ocenite da li je "flejmovanje" ili nije a za oglas se slazem mada sam zaboravio smajlije da stavim na kraju
3ec388626c7ce36e29be370c1718b2e5.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

bas tako lepo si rekao ali uvek je ovde nervoznih koji misle da oni sve znaju.Njihova stvar.

@Exodusbgd

Shvatio i lično se uverio juče. ***-a, previše romantično i lagano sam pristupio kupovini :) Zaboravio sam da ga X fanboy-a čeka kao ozebo sunce :)

Kaže mi danas korisnički da im nova tura telefona na Web stiže u utorak ujutro, ako je za verovati. Ne primaju više pre-ordere..

A sto bi u poslovnicu isao, kada moze kurir da donese? Nije bas logicno ocekivati da svaka poslovnica ima uopste N8, a kamoli bas Duos u boji koju hoces :)

Čekaj, alfa, renomirani Kolego :) Pitaš me što bih išao u poslovnicu, a živim na pljuc od iste? Jesi li ozbiljan kada pominješ kurire u kombinaciji sa telefonom preko 100k din?

Naravno da nisam očekivao da ga poslovnica u Kosovskoj ima ekskluzivno za mene, ali mi je komotniji, sigurniji i prijatniji živi kontakt sa provajderom, posebno kada prelazim na drugi paket, uzimam skup telefon, otkupljujem deo ugovorne obaveze, raspitujem se o svom biznis paketu, raspitujem se o meni važnom dodatku i promociji koja još kratko traje, itd.

Nažalost, zalihe N8 DS su bile toliko male, da ni ljudi iz Telenor maloprodaja nisu uspeli da ga "ulove" na sajtu. Biće u nekoj drugoj iteraciji.. :)

A što se tiče boje, samo je u jednoj bio. Nikad u drugoj ;)

Pa nahvalise ljudi sto sve zavrse kod Telenora sa kurirom, pa rekoh... :)

Posle 24h korišćenja je ostalo 30% baterije.

Nekoliko sati na 4g, ostalo na WiFi.

Always on display, Bluetooth uvek uključen zbog Samsung Gear-a, nekoliko viber i whatsapp poziva, ekran na 50% osvetljenja, i klasika : FB, B92, Tapatalk, Skype, itd.

393eda5873248b7ee506268723f0f312.jpg
053d3089cef54b143672c9ad531d5e42.jpg

Da

Hmm, zakleo bih se da mi je juče nudio da doda drugi Skype nalog, ali sada ne mogu da se setim kako.

Pa ima u opcijama dual apps negde da se upali (ne app pairing, da ne dođe do zabune), videh na par reviewa, samo nemam telefon sad pa da vam tačno kažem gde.

Evo ga, advanced features>dual messenger

Screenshot_20170929-151103.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Aktiviras Knox Secure Folder i u njemu instaliras iste aplikacije opet.

Što je sasvim i očekivano, jel, obzirom da su sve dobri potrošači.

Kako mu radi FP? Ako je neko koristio S8+ pa da uporedi posto nisam bio bas najzadovoljniji sa preciznoscu.

Od kad sam instalirao secure folder na s7 edge i duple aplikacije, ne mogu 3h sot-a da prebacim

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Secure folder ima opasan bug koji ubija bateriju . Meni je za 20ak dana povukao 30gb preko wi fi iako sam u proseku jednom na dan ulazio u njega i imao jednu apk u istom. Brisati ga sa telefona je moranje

Meni ne troši ništa. Potpuno ista mi je baterija sa i bez secure foldera.

Vrh Dno