Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Daleko od toga da je polu dovršen sistem, samo ima neka mnogo cudna i glupa rešenja...

Nije poludovrsen, samo je realno sve bolje od samsunga.[emoji2]

Nije poludovrsen, samo je realno sve bolje od samsunga.[emoji2]
Ovde sam pisao o operativnom sistemu a ne o šljamsungu. Postoji na desetine robnih marki telefona sa android I blackberry OS I svi su bolje korisnički sređeni od IOS. Ali fanboy uvek reaguje. Ja imam 2x uredjaja IOS, jedan BlackBerry I 2 android. IOS je najgori za moje potrebe. Nikome iz svog okruženja ne preporucujem IOS. Teško njesra.

Sent from BlackBerry Passport

Došao u emirate u subotu. Cena ista. Prodaja slabo ide kako kažu... cvrc milojka

Ja sam vala cekao do sada, danas otkazujem svoju porudzbinu i definitivno odustajem od Note 7. Da li je marketing ili sta god, uglavnom samo se lose pise...... Tako da lepo ostaje da se ceka Note 8 :type: a do tada moze i nesto drugo

Jos ce da ga patentiraju kao bombu i prodaju licencu.:):D:d:lupko:

Samo su stavili izged od Note 3 sa temom od Note 4, nigde lepo zakrivljenog ekrana...
:-(
;-)

Stigao poklon od MTSA-a,tj.od Samsunga. Još da stigne note 7.U pitanju je micro sd 128gb.20161004_181707.jpg

Ma Apple platio coveku da ih reklamira :)

Nadao sam se da ce se stvari izgladiti ali mogu biti sretni ako ih jos netko ne tuzi jer su izdali da kazem certifikat o ispravnosti i sigurnosti telefona tj.zamenskog.

Ja ovakav kiks ne pamtim, ovo je samo Samsung mogao da uradi.
Zanima me kako ide prodaja ovog modela posle svih ovih situacija i glasina.

Ne ide nikako .. u Kini pala prodaja svih Samsung modela za 30% .

S8 mora biti zverima od moba , hit u rangu s2..
Verovatno s8 skor.
CuAoA8tWIAAScJK.jpg

Poslednja izmena:
Pa dal moraju ovoliko da zabrljaju da bi konacno napravili dobar telefon sunce ti jbm (dobro galaxy 7 su uboli).
Los trenutak za Samsung, pored toliko loše reklame u zadnje vreme, evo i Gugl izbaci svoje telefone tu ce malo da ih bace u senku, mozda se opamete i konacno srede i TW ko zna.

http://www.theverge.com/2016/10/5/1...te-7-fire-replacement-plane-battery-southwest

Southwest Airlines flight 994 from Louisville to Baltimore was evacuated this morning while still at the gate because of a smoking Samsung Galaxy Note 7 smartphone. All passengers and crew exited the plane via the main cabin door and no injuries were reported, a Southwest Airlines spokesperson told The Verge.

More worrisome is the fact that the phone in question was a replacement Galaxy Note 7, one that was deemed to be safe by Samsung.

Sad sam se zamislio malo da li da i dalje kupujem telefone bez garancije ili sa ovim trange frange pisanim garancijama. Hteo sam da kupim note 7 i sad zamišljam sebe u situaciji kada imam potencijalnu tempiranu bombu koju sam platio 700 evra, koju ne mogu da zamenim jer nemam valindu garanciju.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne ide nikako .. u Kini pala prodaja svih Samsung modela za 30% .

S8 mora biti zverima od moba , hit u rangu s2..
Verovatno s8 skor.
CuAoA8tWIAAScJK.jpg

Sve je to ok da ce s8 biti zver ali tko da ga doceka?Telefon vise kupiti bez regularne garancije sto je jeftiniji za neku sicu veliki je rizik ali dobro mnogi se odlucuju da jeftinije prodju,razumem i to.

Poslednja izmena:
Pa lakše je sigurno nama da docekamo nego njima ,što se njih tiče oni bi ga predstavili sutra da mogu :)

Sad sam se zamislio malo da li da i dalje kupujem telefone bez garancije ili sa ovim trange frange pisanim garancijama. Hteo sam da kupim note 7 i sad zamišljam sebe u situaciji kada imam potencijalnu tempiranu bombu koju sam platio 700 evra, koju ne mogu da zamenim jer nemam valindu garanciju.

I ja sam se nedavno zamislio kao i ti. I ne pada mi na pamet da ga kupim bez zvanicne garancije pa nek se pali ako hoce svaki drugi dan nece mi biti problem da uzimam novi [emoji1]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma ok brate ali ja za moje pare hocu sad da kupim.Verovatno bi to bio n7 ali sto kaze jedan nas kolega otisao je n7 u zaborav tako da o njemu vise i ne razmisljam.

Mislim sada generalno na bilo koji telefon, ne samo na note 7. Zeznuta situacija.

Note 7 je menjan bez bilo kakvog papira, Samsung je molio ljude samo da ih vrate da se ne bi uvalili u sra*e jos vece, ogranicavao punjenje i ko zna sta jos, samo da ih ljudi vrate, mislim da te ne bi ni pitali za garanciju da si odneo note7 i trazio zamenu..

Nazad
Vrh Dno