Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

http://www.theverge.com/2016/10/5/1...te-7-fire-replacement-plane-battery-southwest

Southwest Airlines flight 994 from Louisville to Baltimore was evacuated this morning while still at the gate because of a smoking Samsung Galaxy Note 7 smartphone. All passengers and crew exited the plane via the main cabin door and no injuries were reported, a Southwest Airlines spokesperson told The Verge.

More worrisome is the fact that the phone in question was a replacement Galaxy Note 7, one that was deemed to be safe by Samsung.

Ovo ako je tačno, Samsungove akcije će biti u slobodnom padu.
U međuvremenu čekamo Pecin editorijal "Vreme je za Note 8, zašto nismo oduševljeni Sedmicom"
Oh wait!

Sta bi ono pre par stranica,pricaste kako Samsung ovo nece ni da oseti?
Odjednom se svi iscimali oko garancije a do juce bilo opusteno to je par uredjaja [emoji3]

Sent from my iPad using Tapatalk

Sta bi ono pre par stranica,pricaste kako Samsung ovo nece ni da oseti?
Odjednom se svi iscimali oko garancije a do juce bilo opusteno to je par uredjaja [emoji3]

lepo receno ali djavo je dosao po svoje,uvideli smo ozbiljnost problema premda smo mislili da ce biti prevazidjeno ali nije.

Sad sam se zamislio malo da li da i dalje kupujem telefone bez garancije ili sa ovim trange frange pisanim garancijama. Hteo sam da kupim note 7 i sad zamišljam sebe u situaciji kada imam potencijalnu tempiranu bombu koju sam platio 700 evra, koju ne mogu da zamenim jer nemam valindu garanciju.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sve je to ok dok usput ne zapalis i avion pride ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Samo da im ne padne na pamet da ukinu note seriju. To je jedino sto bih od samsunga nosio...i to rado.

Pre 3 sata u avionu VazdusneSrbije za Pariz preko razglasa dali napomenu da se svi telefoni prebace na avio rezim ili ugase i posebno su napomenuli da ko ima Note 7, mora da ga ugasi, nema avio rezima za njega.

Ostavice ovaj fail dobar pecat na Samsung.

Zasto jednostavno ne povuku sve telefone iz prodaje i prekinu sebi losu reklamu,jednostavno nema vise telefona,ne prodaju se,uskoro ce S8, pre ce tako da se zaboravi na ovaj skandal. A ne satro vraćaju,menjaju dele poklone i vec 3 meseca traje prica i ide u krug.

Da se podsetimo samo jos jednom ovog dela sa prezentacije [emoji3]
[youtube]xJChOzoR8Rs[/youtube]

Poslednja izmena:
Posto je n7 poceo da pada u zaborav,sta mislite sta da kupim s7 edge ili c7 ali opet nikako da prezalim n7 a toliko sam se spremao i ocekivao zeljno da ga kupim kad izadje:(

Poslednja izmena:
Da izljubim ja moju Notu5 i da zaboravim na Note7. Ovo je katastrofa. Zamenjene Note 7 i dalje gore. Malo me nerviraju novinari sa nazivom "ekzplozija". Kao da ne prave razliku izmedju ekzplozije u gorenja.

Posto je n7 poceo da pada u zaborav,sta mislite sta da kupim s7 edge ili c7 ali opet nikako da prezalim n7 a toliko sam se spremao i ocekivao zeljno da ga kupim kad izadje:(

Šta ima da se razmišljaš ako lova nije problem, S7E.
Ja sam note 7 totalno otpisao. Sedim na 6p, ne znam šta bih drugo uzeo da mi opravda razliku u ceni i da ima sve kao 6p ali bolje, jedino još htc 10 ima stereo zvučnike.

Šta ima da se razmišljaš ako lova nije problem, S7E.
Ja sam note 7 totalno otpisao. Sedim na 6p, ne znam šta bih drugo uzeo da mi opravda razliku u ceni i da ima sve kao 6p ali bolje, jedino još htc 10 ima stereo zvučnike.

Ne. Olovka mi je od ogromnu mnog znacaja jer potpisujem u pdf mnogo dokumenata online. Plus olovkom radim inace dosta i druge stvari. Tako da moja note 5 duos ostaje kod mene. note 7 preskacem.

OT: Gde to potpisujes online PDFove? Bas je cool da daju tako nesto!

OT: Gde to potpisujes online PDFove? Bas je cool da daju tako nesto!
stizu mi pdf dokumenta na mail. imas na note 5 pdf potpisivanje.Na note 4 ti nije moglo osim da potpises sa "screen write" , što je u suštini jpg dokumenta. A ovo je sa opcijom pdf write, mnogo bolje.

Sent from Note 5.
81bc9aadb79e340fccfb2f64c3bc4b1e.jpg

e5068aeffd8dff8f5ce19a29b2de50ca.jpg

Poslednja izmena:
Extra, moracu da pogledam nekada - verovatno krajem godine, ako N5 Duosu lepo padne cena! :)

Extra, moracu da pogledam nekada - verovatno krajem godine, ako N5 Duosu lepo padne cena! :)
Cena je sada i dalje solidna.Mislim da je oko 480eu.Po meni, telefon vredi kao i svaki drugi flagship 300eu. Note 5 je jako brz fon, sto je za samsung neverovatno. Mada sam mu ja pogasio tranzicione efekte i ceo bloatware preko package disabler programa. telefon je extremno brz.

Sent from Note 5.

Note 3 Duos sa prodao samo zbog LTE podrske, sa brzinom sam ja prilicno zadovoljan odavno (komedija da mi YouTube brze radi na telefonu nego na jedinom laptopu :)).
Nego ne svidja mi delimicno SAMOLED na Note 4/5 koliko na Note 3, ali svejedno, presao bih cim mu padne do nekih 300e cena, slazem se skroz da tako i vrede flagships, vise od toga ne dam :)

Pa imas note 4 za te pare kome je naknadno ubacen pdf write koliko se secam.

@Nikola1 pa pazari n7 onda, ne mora da znaci da je svaki falican. Imas sajt na kome preko serijala mozes da skontas koji tel nema problem.

Na note 4 sa marshmallow su ubacili s pen opcije kao na note5. Ima cak I opciju onog crnog ekrana kada izvadis s pen da na brzinu odmah zabelezis olovkom nesto.

Pa imas note 4 za te pare kome je naknadno ubacen pdf write koliko se secam.

@Nikola1 pa pazari n7 onda, ne mora da znaci da je svaki falican. Imas sajt na kome preko serijala mozes da skontas koji tel nema problem.

Daj mi link da vidim.

Pa na nekoj oficijelnoj samsung stranciji je, znam da je neko od ovih poznatih youtubera bas jednom prilikom pokazivao (ne secam se sad tacno ko bese, sry).

Mislim da bi bilo krajnje vreme da kazu ovaj model je cao, i da zaborave na njega. Povuku ga sa trzista i prave iduci model.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

To će i uraditi ali će zalihe da isprazne verovatno u zemljama trećeg sveta:)

Kod mene su dobrodosli. Ako ce da izgori na 0.7A na koliko punim telefon onda samo napred

Ako nam daju za 200e, ispraznice ga vrlo lako :)

@Proday, ako meni kazes za N4, nema ga za 300e koliko vidim, a i razocaran sam njegovim ekranom :( Previse lici na IPS nesto, sem ako mi nije zapao cudan neki primerak.

Ako nam daju za 200e, ispraznice ga vrlo lako :)

@Proday, ako meni kazes za N4, nema ga za 300e koliko vidim, a i razocaran sam njegovim ekranom :( Previse lici na IPS nesto, sem ako mi nije zapao cudan neki primerak.
Tebi al nisam mislio na skroz novi tel. Gledao sam na ms pre par dana 2m star sa telenora za tu neku cenu

Nazad
Vrh Dno