Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Iskreno, lik i nema neko znanje. Review izbaci uglavnom medju poslednjima i samo sabere sve utiske i sazvace. Jedino sto ima smisla za snimanje, pa mu klipovi izgledaju bolje nego ostalima na yt, dok je sadrzaj kao tekst sa phonearene
Ne znam koliko znanja ima, u testovima ga ne pokazuje uopste. Testovi njegovih telefona su za prosecnog neupucenog kupca, sa savrsenom produkcijom i kamerom. U sustini nista ne saznas iz njegovog "testa" osim nekog njegovog utiska. Zato ga ni ne gledam

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

To je ono što i zanima nekog ko kupuje telefon. Misliš da će ljudi da idu ponovo u školu da bi kupili telefon? Da gube sat vremena i više na jedan pregled o nekim brojkam koje ne razumeju? Konkretno ih zanima, bolje je to, lošije je to. Jednostavno i konkretno.

Sigurno je u pravu za displej, za kameru bas i ne znam.. :)

Istu kameru imaju i S6 i Note 5, Note 5 ima bolje slike, imao oba i uverio se. Na koju foru ne znam, predostavljam da za note seriju sotver još srede.

Izgleda da ce note 7 biti prvi telefon za koji ce biti potrebna dozvola za nosenje :D

Koliko su mediji naduvali problem, ne bi me ni čudlio... Zašto mi se čini da ima dosta podmetačine kada su slučajevi sa eksplozijama baterije u pitanju... Jesu zeznuli stvar, ali ovo ide predaleko, ili da budem precizniji - mediji guraju Samsung u ponor zbog čitanosti, a vlasnici telefona zbog odšteta ili čega već.

Tko ce vise znati njihove igre a lako je sve moguce jer kad imas pare moze sve.

U svakom slucaju sje...li su Note7. Daj Boze da premasi 50% zacrtane prodaje. Jer su bar svi informisani da se pali explodira i nece mnogi da rizikuju vec kupe neki drugi model

Sad ce i Samsung da plati par Youtube fanatika da cukaju cekicima po baterijama na kojima pise LG, HTC, Apple... Pa kad se nauci gradivo iz hemije na video snimcima, opet ce prodati milione...

U svakom slucaju sje...li su Note7. Daj Boze da premasi 50% zacrtane prodaje. Jer su bar svi informisani da se pali explodira i nece mnogi da rizikuju vec kupe neki drugi model
prema podacima, 90% njih u zameni traži opet note7.

Sent from Note 5.

Takvima bih sad ukinuo garanciju i pravo nove zamene.
Em sto su retardi em sto sad mogu da zloupotrebe i kazu evo opet se desilo, a da su sami nesto cackali da bi, kako gizmo rece, jurili nekakve odstete, pet minuta slave itd.
eno neki kinez se javio da mu je i zamenski eksplodirao.

Divim vam se koliko vremena i energije trosite bespotrebno!

Sigurno laze ko pas, samo da izadje u novinama.
Pa jos ko fol ne da telefon Samsungu jer im ne veruje vise nista :)

A Samsung sad treba da ga tuzi za primer.

Ne znam da li dobija cist kes ili dobija uredjaje, placena putovanja na eventove i tako to. Promovise Dbrand recimo, da li dobija neku svotu mesecno, ili neki procenat, pitaj boga. Takodje zaradjuje i na YT kanalu, posto ima toliko pregleda i pretplatnika.

Od youtuba zarađuje bolesnu lovu. Verovatno upada u top 50 po zaradi ako ne računamo pesme raznih izvođača na youtube( vivo ili kako se već zove kanal )

Ne znam da li ima klip koji je ispod 500.000 preglada u poslednje 2 god...

Poslednja izmena:
Ne znam da li dobija cist kes ili dobija uredjaje, placena putovanja na eventove i tako to. Promovise Dbrand recimo, da li dobija neku svotu mesecno, ili neki procenat, pitaj boga. Takodje zaradjuje i na YT kanalu, posto ima toliko pregleda i pretplatnika.
Najverovatnije kombinacija svega toga.

Od youtuba zarađuje bolesnu lovu. Verovatno upada u top 50 po zaradi ako ne računamo pesme raznih izvođača na youtube( vivo ili kako se već zove kanal )

Ne znam da li ima klip koji je ispod 500.000 preglada u poslednje 2 god...
Tek sam skoro saznao da je '90 godiste, god dana mladji od mene, pogledam mu sto, tj setup, sta sve nosi na eventove, dok ja dva meseca razmisljam dal da kupim nvidia 1070 :D. Sta god da radi mali je hustler i svaka mu cast.

Tek sam skoro saznao da je '90 godiste, god dana mladji od mene, pogledam mu sto, tj setup, sta sve nosi na eventove, dok ja dva meseca razmisljam dal da kupim nvidia 1070 :D. Sta god da radi mali je hustler i svaka mu cast.
Nije '90 nego '92-'93 ja msm
Edit: decembar 1993(skoro '94) :D

Poslednja izmena:
Evo kako se menja baterija na n7 ali dzaba ti ga bilo cim si ga otvorio pokidao si fabricki hermetik te zapinjes kao konj da bi odlepio bateriju a sta sve tu jos moze da podje naopako to i da ne pricam.Takav tel kad se otvori nikad vise ne moze da bude kao sto je bio a verovatno su svaki tako otvarali tj. svi koji su vraceni.https://www.youtube.com/watch?v=x6HUyomhTnY

nista od note 7 kod operatera pre kraja oktobra... i ovaj novi ima puno gresaka... ja zvanicno odustajem od note 7 i gledam nesto drugo...

Ja nisam verovao da će ovoliko da se zakopaju s Note 7. Skoro mi ih žao.

^... NOT. Za nadati je da će sad svi da podignu kontrolu kvaliteta.

Da ko ih šiša ,jedino je loše što ispašta android jer je Samsung = android , uglavnom. Morace s8 da obara neke rekorde

A commentary posted to the broadcaster’s website on Thursday calls out Samsung’s handling of the recall as “full of arrogance” and suggests that Samsung has discriminated against Chinese consumers by insisting that phones in the country do not need replacing. China has not been included in the global Note 7 recall, so customers are not entitled to replacements or refunds in the country under the same terms as the rest of the world.

Sent from BlackBerry Passport

Opa bato udarise korisnicima kajlu.E sad vec pocinjem da razmisljam o iphone.

Nazad
Vrh Dno