Meni nije jasno zasto onda lepo ne uzmu stock android i to je to?Druze jes ti upucen da su pre par meseci sami izjavili da ne mogu (ne znaju) da rese problematiku koju imaju sa Tw...dzabe u svakoj temi kukati na isto
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Meni nije jasno zasto onda lepo ne uzmu stock android i to je to?
A ne da trpaju tonu gluposti, beskorisnih servisa i duplih aplikacija.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ovaj vr je verovatno usb c tako da možda može i više da se uzme. Ali opet, cena je... [emoji15] Verovatno će vip biti povoljniji kao i uvek...
Toliko su pre i kostali pravi telefoniVr uređaj za svaki preorder ? To nije loše .. ako može da se proda za oko 80e.
Ali cene uz ugovore ,*** još malo će biti normalna cena za mob od 1500e.
Sent from my Redmi Note 3
"best in class cammera".. dosadise sa kamerom koja ima samo 9.1mpx u 16:9... potom crop je smrt.. A i ove godine svi foliraju čekam ..Eriku da odradi neki honest review.. Ovi otisli svi u komercijalu
imao s7. probao. za mene bolja 16mpx na 16:9 aspect ratio nego 9.1 mpx. Radim skoro uvek crop. Inace Michael je izbacio test gde se zali na bagove https://youtu.be/eZSoeqVWdl0@DARK SIDE - Ako svi hvale kameru od 12 ili što bi ti rekao 9 Mpx a ti ne, da nije možda do tebe ??? Pa rade svadbe još sa d40 i CCD senzorom od 6 Mpx a tebi 12 malo ? Shvati, 12 je samo brojka a slika se gleda, najveći senzor u mobilnim = najbolja kamera.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari