Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Druze jes ti upucen da su pre par meseci sami izjavili da ne mogu (ne znaju) da rese problematiku koju imaju sa Tw...dzabe u svakoj temi kukati na isto ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Upucen. :)
Ali S7e sa Exynosom je bolji od ovoga. To je zabrinjavajuce.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ja gledao neki test n5 vs n7 i jako mala razlika u brzini...bas mala...

Sent from my Note Pro 12.2

Druze jes ti upucen da su pre par meseci sami izjavili da ne mogu (ne znaju) da rese problematiku koju imaju sa Tw...dzabe u svakoj temi kukati na isto ;)

Meni nije jasno zasto onda lepo ne uzmu stock android i to je to?

A ne da trpaju tonu gluposti, beskorisnih servisa i duplih aplikacija.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Naučili Sam fanovi da je sve svetlo plavo i ulazak u meni dole desno a ne u sredini i...
I izgleda su zaglavili negde...
Pravo da ti kažem. Ni meni nije jasno to za gomilu sitnih i krupnijih kineza naprimer ali valjda oni znaju zašto...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Meni nije jasno zasto onda lepo ne uzmu stock android i to je to?

A ne da trpaju tonu gluposti, beskorisnih servisa i duplih aplikacija.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zasto bi kad i ovako razbijaju sa prodajom? A i to ne bi bilo bas dobro jer onda bukvalno ne bi imali nikakvu konkurenciju. Najbolji hw + stock Android, pa nista drugo se ne bi kupovalo. Ja bih prvi presao.

Dobro me podseti, jel ima neki cyanogen za s7? Znam da je ranije jedini problem na istom bila kamera (mnogo losije fotke nego na stock), ali sa camera fv5 aplikacijom bi mozda radilo dobro?

Kako god, siguran sam da ce ovaj note razvaliti sa prodajom, ali verovatno ce biti jedini u nizu koji cu preskociti.

Poslednja izmena:
Zaboravi na to. Dzabe druga camera app, problem su drajveri.

Ja sam imao svaki note do sad kao i svaki iz S serije. Pored S7/edge stvarno ne vidim zasto bi kupovao ovo bilo ko sem ako mu olovcica nije bas bas neophodna.

Poslednja izmena:
Izašle cene na mts.rs

Vr uređaj za svaki preorder ? To nije loše .. ako može da se proda za oko 80e.

Ali cene uz ugovore ,*** još malo će biti normalna cena za mob od 1500e.

Sent from my Redmi Note 3

Ovaj vr je verovatno usb c tako da možda može i više da se uzme. Ali opet, cena je... [emoji15] Verovatno će vip biti povoljniji kao i uvek...

A uz paket od 2000 cena 700e. Nisu normalni uopste. Note 4 je bio osetno jeftiniji.

Hvala na Info, nisam nešto ni pratio previše jer mi nije toliko zanimljivo. Ne može da se poredi sa htc vive. Ovo je samo igračka...

Izašlo i kod telenora. Sva tri operatera će nuditi GearVR2 uz preorder free.

Ocekivano bolji Exynos. Po ovome izgleda da je vrlo malo losiji od S7e sto i nije tako lose.

***.gledao sam sve testove i SOT im se kreće oko 5 sati..Toliko otprilike imam na Note 5. Kada sam malo rezimirao i izvukao prosek, ipak vidim da ovih 500mAh daje oko pola sata vise SOT. Možda grešim ali tako mi deluje... Jer sa mojim korišćenjem a to je bez mobile data imam 5 do 6 SOT.( 6 sati samo jednom na auto brightnes)

Sent from Note 5.

Zesce ga nahvalise.

Ja ne mogu 5 min da izdrzim da je gledam koliko je iritantna

http://m.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-7-review

Samo pljuste hvalospevi a najvece zamerke su vezane za softver/bloat sto je i logicno.

Sto se trajanja baterije tice nije nerealno da bude egal sa S7, 5.1" displej/3k mAh vs 5.7"/3500 mAh, nije to sad neka velika razlika ali je cinjenica da Note zbog s-pen nudi vise mogucnosti i 4k mAh baterija bi mu super "legla" ali je namerno nisu ugradili jer misle i na prodajne adute N8.

Sent from my D6503

@DARK SIDE - Ako svi hvale kameru od 12 ili što bi ti rekao 9 Mpx a ti ne, da nije možda do tebe ??? Pa rade svadbe još sa d40 i CCD senzorom od 6 Mpx a tebi 12 malo ? Shvati, 12 je samo brojka a slika se gleda, najveći senzor u mobilnim = najbolja kamera.

@DARK SIDE - Ako svi hvale kameru od 12 ili što bi ti rekao 9 Mpx a ti ne, da nije možda do tebe ??? Pa rade svadbe još sa d40 i CCD senzorom od 6 Mpx a tebi 12 malo ? Shvati, 12 je samo brojka a slika se gleda, najveći senzor u mobilnim = najbolja kamera.

imao s7. probao. za mene bolja 16mpx na 16:9 aspect ratio nego 9.1 mpx. Radim skoro uvek crop. Inace Michael je izbacio test gde se zali na bagove https://youtu.be/eZSoeqVWdl0

Sent from Note 5.

Cekamo Ericu definitivno.

Nazad
Vrh Dno