Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Ovo je sramota od softvera a obraju rekorde u prodaji... Strašno...

Da je google pametan pa da uvede da se pritiskom na recent prikazuju samo aplikacije koje su keširane :)

E onda bi svi skontali o čemu se radi !
Jednostavnu bi ljudi videli da kod nekog ima 2-3 aplikacije, s kod nekog 15-20 i da ovaj sa 4GB RAM-a ima 3 puta manje aplikacija nego nexus sa 2 GB RAM-a :)

U principu to radi ova aplikacija :

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.recently

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
I da uvedu, ovi ce da preprave kao sto je sad i tek tada ce neupuceni da misle kako ima dominantan softver[emoji1]

Poslato negde iz svemira

Ja sam ubeđen da oni to ni ne žele da promene, mislim na RAM menadžment.
U mojoj okolini misle da je bolje više neiskorišćenog, verovatno tako i misli i većina.

Apsolutno tačno i kod mene. Ljude u principu ne zanima da se bakću.

So far, Samsung Mobile Netherlands has officially confirmed via Twitter that the release of the Note 7 has been delayed from September 2nd to September 9th in the country, following “unexpected high demand”. The launch in Russia and Ukraine has also apparently been pushed back from September 2nd to even further away September 16th and 30th launch dates. Again citing “unprecedented demand” as the main cause.

Sent from my Note Pro 12.2

imao note 4 i sada note 5..Kakva crna snaga na note 4..Toliko od starta laguje da je muka..Note 5 mi je daleko brzi i manje se nerviram..

Pa i nije bas tako. Ne zelis valjda da kazes da Note 4 nema dovoljno dobar hw da gura lagano sve? Znaci on ima snage, samo je sw ocajan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa i nije bas tako. Ne zelis valjda da kazes da Note 4 nema dovoljno dobar hw da gura lagano sve? Znaci on ima snage, samo je sw ocajan.

Ja sam pisao o snazi da se rve sa OS jer meni kao korisniku je bitna fluidnost..Znaci nema snage jer sa slicnim krsom od TW se bori odlicno Note 5...Tako da je tvoja primedba besmislena.To nisu Nexusi da pa imaju cist android... TW je unutra i to je parametar.

Ajde sto ne kesira app, al sto godinu dana star 6s brze otvara od njega...

Ja sam pisao o snazi da se rve sa OS jer meni kao korisniku je bitna fluidnost..Znaci nema snage jer sa slicnim krsom od TW se bori odlicno Note 5...Tako da je tvoja primedba besmislena.To nisu Nexusi da pa imaju cist android... TW je unutra i to je parametar.

Pa problem je u TW-u, ne u snazi telefona. Njegov hw je i vise nego dovoljan za maksimalno fluidan rad. Sramota je da jedan tako hw mocan telefon se raspada.

Pojeo ga 6s u spid testu kao iz šale. Telefon koji je najmanje godinu dana stariji. Ceo minut razlika, što je stvarno nedopustivo za ovakav flagship. Inače u testu je naglašeno da je keširanje i dalje jako loše, ništa nisu ispravili što se toga tiče.

Nikad njihov softver nece ispratiti hardver, tako da dzaba sta god da stave i koliko god da je jak.

Pa problem je u TW-u, ne u snazi telefona. Njegov hw je i vise nego dovoljan za maksimalno fluidan rad. Sramota je da jedan tako hw mocan telefon se raspada.

ne raumes. Snaga Samsung Note se gleda kao snaga da gura TW a ne cist android jer niko nije lud da flashuje cistim ROMom i gubi S pen. Tako da note 4 nema snage da radi fluidno

Poslednja izmena:
Ne verujem da nema custom romova za note 4, naravno sa s-pen mogućnostima koji rade dobro.... Sad je drugo pitanje, koliko neko želi, hoće, i ima vremena da se bavi kojekakvim fleshovanjima...

Sent from my N-920C

Poslednja izmena:
ne raumes. Snaga Samsung Note se gleda kao snaga da gura TW a ne cist android jer niko nije lud da flashuje cistim ROMom i gubi S pen. Tako da note 4 nema snage da radi fluidno

Opet se ne razumemo. Ima on snage lagano da gura ali nece da optimizuju sw.

Isteklo vreme za edit.
Sad pogledah video. To je ono sto sam ja pricao za brzinu memorije kod OP3, kako ga je Note odrao kod pokretanja app. Ali zato multitasking jedna velika nula.

U pravu si, moja greška.

Ovde lik govori o SOT-u, a ovde su screenshot-ovi iz tog posta.

Long story short - 6h SOT-a.

[youtube]G5rlHhXXtRE[/youtube]

Sent from my D6503

Kao Note 4 samo bez izmenjive baterije ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Slobodno neka mi ga neko da na par dana da istestiram autonomiju ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Koliko vidim snap verzija oko 4h sot, exynos oko 5...nije lose ali nista spektakularno.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Exynos N7 vs S7E S820
[youtube]AKX_4_UKKyo[/youtube]

Sent from my D6503

Katastrofalan memory managment. Da li ce se ikada opametiti...

Nazad
Vrh Dno