Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

[sarkazam/ironija]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Anyway, we think the €849 might be the official EU pricing, in case you were wondering.

Gsmarena.

Sent from my Redmi Note 3

Pa to je 750e. Nimalo losa cena na samom pocetku prodaje

upravo drzim u ruci N7. uzivo je jos bolji, telefon od 5.7" a tako dobro lezi u ruci, ekran kao da nije zakrivljen, bokovi minimalni. ekran deluje nestvarno dobro. eto vam jos jedan kurir post pa udrite sa sarkazmom. koga zanima cena u radnji koja ce biti neka pusti PM.

Poslednja izmena:
Zavidim, sta drugo da kazem. Realno mislim da note seriju i ne treba komentarisati pre nego sto se uzme u ruke...tako sam ja gresku sa n5 napravio.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

neverovatno koliko su ga dobro skrojili. nikada ne bih rekao da je 5.7", sav je u ekranu. okvire sa strane kao i da nema a pritom edge efekat se skoro ni ne primecuje. bezobraluk od telefona sve u svemu. ja cu gledati duzmem neki beli telefon ali ovaj crni odlicno izgleda mada ko je video uzivo crni S7 to je to. meni deluje jako fluidan mada ce verovatno gospoda neksusasi reci da laguje.

imao note 4 i sada note 5..Kakva crna snaga na note 4..Toliko od starta laguje da je muka..Note 5 mi je daleko brzi i manje se nerviram..
Pa onda nemas svrhe ni za N5, sve ce isto i N4 da ti odradi. I on ima previse snage. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my Note Pro 12.2

Poslednja izmena:
Od edge - VAU, do prednosti jer se edge efekat skoro i ne primećuje :)

Ne laguje on na početku. Daš mu dovoljno vremena i onda možeš da vidiš po koji lag... [emoji4] A koji hardver ima bilo bi i sramota da laguje...

Slažem se da je mob dobar ali nije za nikakvo oduševljenje.. nije kao da su ubacili prednju kameru sa ois pri tome kvaliteta kao zadnja na s6 ili zadnju sa optičkim zumom i xenon blicem.

Kada izađu iz kutije standardne matrice telefona onda prihvatam oduševljenja :)

Pa *** ja bi se npr oduševio da su ubacili android sličan onom na moto Z ,eto ne mora čak ni hw iznenađenje da bude :)

Ako ti ne koristis olovku ili ti ne bi trebalo ne treba da generalizujes..Ja imam 12.2 note professional i note 5 bas zbog olovke.. To su uredjaji za ljude koji obavljaju dosta radnji u poslovnom svetu..Pocev od potpisivanja dokumenata pa do efikasnog i brzog skidanja isečaka slika,share istih, pregleda i lakog editovanja office dokumentata....mnogo toga...Olovku koristim mozda malo preko 60% vremena. Note telefon je za ljude koji rade dosta posla telefonom a nije za dokone drkoše koji isključivo drndaju po socijalnim mrežama i fotkaju...Za to se kupuje neki S7 i slično. ..Bacanje para je za takve ljude, kupovati Note seriju..

Poslednja izmena:
Od edge - VAU, do prednosti jer se edge efekat skoro i ne primećuje :)

Meni edge ne smeta. Samo sam izneo utiske posle cackanja telefona, nisam to rekao ni kao dobro ni kao lose. Ljudi su ovde pisali da je edge mana pa sam napisao da je mnogo diskretniji efekat nego na S7E.

Meni je srebrni top, ali ni ovaj plavi ne izgleda uopste lose :smoke:

@DARK SIDE

+1... Apsolutno se slazem sa svim, i ja koristim N5 od prilike u istu svrhu.. za to je i namenjen. Dosta toga sam mogao i sa G4 da odradim ali na mnogo komplikovaniji nacin bez olovcice. I posle par dana koriscenja Note serije bilo mi je jasno kakav sam promasaj napravio kupivsi G4 umesto Note 4..

E sad, to sto ljudi kupuju Note seriju da jure pokemone, to je sasvim druga stvar :)

Ako ti ne koristis olovku ili ti ne bi trebalo ne treba da generalizujes..Ja imam 12.2 note professional i note 5 bas zbog olovke.. To su uredjaji za ljude koji obavljaju dosta radnji u poslovnom svetu..Pocev od potpisivanja dokumenata pa do efikasnog i brzog skidanja isečaka slika,share istih, pregleda i lakog editovanja office dokumentata....mnogo toga...Olovku koristim mozda malo preko 60% vremena. Note telefon je za ljude koji rade dosta posla telefonom a nije za dokone drkoše koji isključivo drndaju po socijalnim mrežama i fotkaju...Za to se kupuje neki S7 i slično. ..Bacanje para je za takve ljude, kupovati Note seriju..

+1. Objasnio poentu note serije.

Vecini ljudi je poenta note serije velicina.
DOvoljno je samo procitati komentare na vest o izlasku note 7.
90% su bili: sad kad je s7 iste velicine, note 7 gubio smisao.

Koja glupost.

Vecini ljudi je poenta note serije velicina.
DOvoljno je samo procitati komentare na vest o izlasku note 7.
90% su bili: sad kad je s7 iste velicine, note 7 gubio smisao.

Koja glupost.

Isto je bilo i za S6E+ . . Nista cudno.. Nego koliko se od globalnog pocetka prodaje do pojavljaivanja kod nasih operatera cekalo na S7 npr?

Trebalo bi da je u Evropi dostupan od 16 avgusta. E sada da li i mi spadamo tu...[emoji4]

Poslednja izmena:
Ja mislim da sam negde pročitao 2og septembra.

Poslednja izmena:
Jel ima testova baterije? Znamo da je manja, ali su specifikacije jedno , a testovi drugo.

TT

http://www.displaymate.com/Galaxy_Note7_ShootOut_1.htm

Screen Brightness and Performance in High Ambient Lighting
Mobile displays are often used under relatively bright ambient lighting, which washes out the image color saturation and contrast, reducing picture quality and making it harder to view or read the screen. To be usable in high ambient light a display needs a dual combination of high Screen Brightness and low screen Reflectance – the Galaxy Note7 has both. For most image content the Galaxy Note7 provides over 480 cd/m2 (Luminance, which is a measure of Brightness sometimes called nits), comparable or higher than most LCD displays in this size class. The measured Brightness on the Home screen is even higher at over 520 nits.

The Galaxy Note7 Screen Reflectance is 4.6 percent, close to the lowest that we have ever measured for a Smartphone. Our Contrast Rating for High Ambient Light quantitatively measures screen visibility and image contrast under bright Ambient Lighting – the higher the better. As a result of its high Brightness and low Reflectance, the Galaxy Note7 has a Contrast Rating for High Ambient Light that ranges from 89 to 139, among the highest that we have ever measured for a Smartphone.

Wait for it....

Even Higher Automatic Peak Brightness
On the Galaxy Note7 the Maximum Screen Brightness can go much higher when Automatic Brightness is turned On, so that users can’t permanently park the Manual Brightness slider to very high values, which would run down the battery quickly. High Screen Brightness is only needed for High Ambient Light, so turning Automatic Brightness On will provide better high ambient light screen visibility and also longer battery running time.

When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note7 produces up to an impressive 1,048 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – it is the brightest Smartphone display that we have ever tested. As a result of its high Brightness and low Reflectance, the Galaxy Note7 has a Contrast Rating for High Ambient Light that ranges from 124 to 228, also the highest that we have ever measured for a Smartphone display.

Ovo je generalno za sve Samsunge, kada se ukljuci auto i stavi na max, izvlaci mnogo mnogo vise, nego kad stavis bez autobrajtnesa.

Eto još bržeg burn in-a u najavi :)

Sent from my Nexus 5X

A u Kini verzija od 6GB :). Lepo izgleda aparat barem po ovim 360 view pogledima, ali za sada mi se ne da da menjam N4 za N7. Videcemo do nove godine, mozda se i castim. Ali zasto bez ir i promenljive baterije, zasto??? Meni nikada nije bilo bitno da li je aparat vodootporan, ne treba mi tenk koji ne propusta vodu jer se zna kako se mobilni uredjaj koristi. Ono sto se meni licno cini je da Note serija gubi svoju draz koju je imala. Pocevsi od air senzora pa na dalje.

A u Kini verzija od 6GB :). Lepo izgleda aparat barem po ovim 360 view pogledima, ali za sada mi se ne da da menjam N4 za N7. Videcemo do nove godine, mozda se i castim. Ali zasto bez ir i promenljive baterije, zasto??? Meni nikada nije bilo bitno da li je aparat vodootporan, ne treba mi tenk koji ne propusta vodu jer se zna kako se mobilni uredjaj koristi. Ono sto se meni licno cini je da Note serija gubi svoju draz koju je imala. Pocevsi od air senzora pa na dalje.

Sad će ti neko objasniti da je zamenljiva baterija tako 2013 godina, da živimo u prelepoj budućnosti gde je bitno da telefon bude što tanji sa integrisanom baterijom koju ni majstori neće moći kršteno da zamene,a ne da ti sam imaš kontrolu nad istom (ili neko ko će reći haha nosiš rezervne baterije sa sobom!)

Note je doživeo fail od N5 kada je Samsung uveliko odlučio da ide sa pričom kopiranja jabuke sa dizajnom vezanim za integrisanu bateriju, kao i izbacivanjem MicroSD da bi se na svakoj drugoj iteraciji telefona vraćao isto kao "feature".

Nema krštenog telefona koji može zameniti N3 / N4 tbh sve su gori i gori sa prejakim procesorima i preslabim baterijama.

+10000

Cekajte da ljudi pocnu da koriste telefon pa da vidimo kakva je baterija! Za svaki model se place i kuka za bateriju, a telefon danas svaki izgura dan bez problema, jedno je prica na forumu, a drugo su iskustva korisnika.

TT

@ICE Naravno, ali svaki korisnik podesava sebi aparat prema potrebi. Ja recimo volim da je na full osvetljenju, pa mi stalno radi 3g, sync mail-ova itd. Ako sve to ne moze da izgura jedan ceo dan onda se stalno vracamo na istu pricu da ne slusaju potrebe korisnika nego prave lepe telefone koji nicemu ne sluze osim hvalisanja.

Nazad
Vrh Dno