Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Pa ne kazem da je nesalomiv ali da lagano puca to mogu da garantujem da nije slucaj. (A sto ovde pokusava da se usvoji kao aksiom iz vedra neba)

I ne grebe se osim ako niste manijak koji ga nosi sa kljucevima, tu nema imao, nemao srece .

Niko ne hejtuje, super je to sto tehnologija napreduje, za 3 godine ce i kinezi to da imaju, ali je totalno bespotrebno pored otiska prsta da bi vi navodili kao prednost u odnosu na edge.
Uostalom ne vredi da se raspravljamo, ti uzmi note 7 ja cu s7 edge i da odem na more 10 dana dok ti otkucavas fon okom ja cu mukica prstom. Svako izabere sta mu odgovara ✌

Ajde da preformulisemo, znatno lakse puca od non edge ekrana. Moze tako?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne moze, zato sto ste i do toga dosli iskljucivo patkometrijom.

I da nisam vidjao polomljene edge-ove logicno je ovo sto pisem. Ekran je direktno na udaru i veca je sansa da pukne. Nema tu sta mnogo da se mozga.

Pa na kom telefonu danas ekran nije na udaru?
Svakako je po ekran najgori udar u cosak, tako najlakse pucaju a tu nema veze jel jeste ili nije zakrivljen, cak zakrivljen ima i prednost jer nema tako ostar cosak.

Totalno netačno. Na edgu je veća površina ekrana izložena direktnim udarcima tako da je i logično da su veće šanse da se polomi.

Pa stavis silikon i ublazices pritisak na ekran. A sta ces za edge?

Neci ni na jedan ni na drugi nista staviti pa taman da ih po 10x izlomim.
Totalno netačno. Na edgu je veća površina ekrana izložena direktnim udarcima tako da je i logično da su veće šanse da se polomi.
A da razmislis malo, ne bi skodilo...

Niko ne hejtuje, super je to sto tehnologija napreduje, za 3 godine ce i kinezi to da imaju, ali je totalno bespotrebno pored otiska prsta da bi vi navodili kao prednost u odnosu na edge.
Uostalom ne vredi da se raspravljamo, ti uzmi note 7 ja cu s7 edge i da odem na more 10 dana dok ti otkucavas fon okom ja cu mukica prstom. Svako izabere sta mu odgovara ✌

druze, razlika izmedju novih telefona je $150 ($699 vs $850). ne bih ulazio u to kakvo letovanje moze da se organizuje za taj novac. salu na stranu, valjda ti je jasno da ne mozes porediti oglase sa prodavnicom? bice i N7 na oglasima uskoro dosta ispod cene u prodavnici ko hoce da ustedi.

Pa kad note 7 bude na oglasima ispod cene, edge ce biti jos vise ispod cene i opet bolja kupovina.

Neci ni na jedan ni na drugi nista staviti pa taman da ih po 10x izlomim.

A da razmislis malo, ne bi skodilo...

Pa poenta je da non edge i mozes da zastitisxa edge nikako. A i svakako ce pre puci.
Chinaski, tacno je da ce se cene normalizivati za par meseci ali ce i dalje biti skuplji od S7E a nije bolji. Tu je glavni problem.

Da prekinem prepisku na kratko.. ovaj nepotrebni skener za oko radi bolje u mraku :) verovatno da brže uđete u mob kada vas neko džepari u mračnoj ulici

https://youtu.be/RHHe5UVn08E

Sent from my Redmi Note 3

Pa kad note 7 bude na oglasima ispod cene, edge ce biti jos vise ispod cene i opet bolja kupovina.
ali ni blizu kao sto je sada razlika, mozda 100-150e. da se nadjemo ovde za 2 meseca pa da vidimo ko je u pravu? ili ti N7 ne vredi ni 10e vise od Ivice?

Vredi za 10, da se ne lažemo :)
A i ti ga sada napravi da ce da bude skoro ista cena.
Dogovoreno.
A tebi ne smeta sto ima manju bateriju a vise kosta? Da je bolji u radu i u brojkama pa i da mu oprostis, ovako softverski skoro identičan fon, manja baterija a skuplji.

Poslednja izmena:
Pogledah sada unpacked event. Besan i prebesan telefon. iP deluje kao igrackica u poredjenju sa ovim, ostale da ne pominjemo. Zaista fascinantno sta sve rade ljudi i kakve uredjaje prave.

Pogledah i ja. Ovoliko inovacija, ovakav kvalitet, nema šta. Samsung je svetlosnu godinu ispred svih. Za ovo vredi dati i 1.000€

^^ pogledah i ja.
Kakav brutalan mob ,ništa ovako napredno i ispred svog vremena nije izbačeno u poslednjih 5,6godina. Stvarno su pobegli par god od konkurencije i pitanje je da li će ih neko stići .
Note 7 [emoji7]

Ja sam već prodao bubreg. Note 7 4life

Sjajno, uzimam odmah.

Ostali telefoni male igracke naspram ovog cuda tehnike

Samsung najboljŠi ! <3

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Evo upravo sedim u fontani i zumiram olovkom dok me voda zapljuskuje. Vredi svaku paru, a ni klima mi vise ne treba.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Prodao sam dete da kupim 7 Note,
kakav brutalan fon j.ebote

Sent from my m2 note using Tapatalk
Sjajno, slatko se ismejah :D

SM-A9000

Ala ste se raspisali :)

Generalno, svi ste u pravu u neku ruku.. ali da se razumemo, ni N7 ni bilo koji drugi tel u tom cenovnom rangu nije namenjen bas za svakoga..
Generalno, mentalitet naseg naroda je da kupis nesto daleko skuplje od svog standarda. Tako dolazimo do toga da ljudi koji rade za po 200-250 eur mesecno nose telefone od 600 eur. Nigde u svetu necete videti da neko da 3 svoje plate za telefon. Nigde. Onda stave na njega onaj kurton (silikon) od 300 din i cuvaju ga kao malu bebu da bi mogli da ga prodaju 30 eur vise na oglasima za godinu dana kao stanje 10/10...
Isto tako je situacija i sa kolima, podigne se kredit na 5 godina, pa se odvaja od usta za ratu, sipa se 2000 din mesecno u rezervoar, kupuju se polovne gume za 20 eur... valjda potreba ljudi da u drustvu izgledaju uspesniji nego sto zaista jesu.

Primera radi, ja radim u internacionalnoj firmi ( HP ), odnosno HP graphic experience center, Barcelona. Tako da cesto putujem na relaciji Beograd - Barcelona, kao i po drugim vecim gradovima evrope. Ovde niko nema najnoviji ili najskuplji telefon. A svi mogu da kupe od jedne plate koji god model zele da prakticno i ne osete. Poslovni ljudi nose telefon koji zadovoljava njihove potrebe, i obicno je to telefon nekog srednjeg viseg ranga. Modele kao sto su Iphone 6, S7 edge i druge, nosi iskljucivo omladina koja ih uzima na ugovorenu obavezu. Jednostavno, telefon je telefon i nikome nije bitno koji model ti nosis jer svako moze da kupi koji pozeli.
U prevodu, kupis telefon koji i kad ispadne i razbije se, bacis u kantu i kupis drugi.
Verujte mi da u Srbiji ljudi koji rade za minimalac i skolarci nose mnogo skuplje i novije telefone od poslovnog sveta u evropi.
Kod poslovnih partnera moze da se vidi recimo iPhone 6, ali to su sluzbeni telefoni koje su dobili od firme.

Trziste je otvoreno, svako kupuje ono sto zeli, moze, hoce.. zato i postoji toliko modela.

To je istina. *** u Srbiji po gsp viđam decu od po 12,13god koji furaju ip6,ip6s.. to su po meni bolesne stvari.

Isto. Ne znam ni sam koliko sam dece u poslednje vreme video sa iP6, i to deca 10-15 godina.

Kao što će se Note 7 kupovati jer je ekstra, tako i svi pa i deca kod nas imaju najskuplje telefone jer smo bogata zemlja :)

Ali deca ne nose Note. :D

taj pametan sam bio ja, a sledeci put ces znati da sam bio ja jer ces dobiti i koji poencic pa ce ti pisati od koga je. vrv si jos mlad pa ima vremena da naucis razliku izmedju vredjanja i sarkazma/peckanja oko razlicitih misljenja.

Uff, uff, jel to moderator trenira strogoću na forumu!?
S obzirom kakvih sve komentara ovde ima ne vidim poentu što si obrisao moj!!

Poentu oko ovog telefona su neki već apsorvirali. Prepakovani S7E sa olovkom i slabijom baterijom i minus 300€ iz džepa hipi fanboj vlasnika.

P.S. Daleko sam ti ja od cveta mladosti.:D

Tih 300e ce biti prvi dan i to je to. Posle ce cena da padne dosta.

^ aj' sad pa i ti - što me miniraš?:D
Čovek se zalepio za note 7 kao za neko xx svetsko čudo.

Mora malo, pao je intenzitet od sinoc. :D
Pa pazi, mozda je coveku olovka velika prednost. I meni se vise svidja N7 od S7 (ekran deluje mnogo lepse jer je dosta manje zakrivljen plus olovcica, mnogo sam je koristio na N3). Ali ta baterija je bas deal breaker. Da je ostalo 4k kao sto su najavljivali niko nista ne bi prigovorio. :)

Pa klinci se loze najvise na IP a i vise na S seriju nego na note. Ali roditelji su krivi sto kupuju deci tel od 700-800e. Ja sam svaki svoj telefon kupio od sopstvenih para.
Ali vratimo se na temu. Ova pojacana Kineska verzija mora da bude pustena globalno. Glupo samo da bude za njihovo trziste. Inace trebali su da stave u osnovnu verziju 6gb rama i da stave verziju od 64 i 128gb. Bio bi pun pogodak i razlika od s7e sa kojim ga porefe

Haha kakva nebuloza :D Inace bio bi dobar i taj snap 820 u kombinaciji sa 4000 ili 4200mah baterijiom kojoj sam se nadao. Neshvatljivo mi da s7active ima 4000mah a note 7 samo 3500 :(

No definitivno, n7 odlican telefon, napredovali u svakom pogledu od n5, ali cu preskociti ovaj put najverovatnije jel licno nisam dobio ono sto mi treba.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno