Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

A olovka za "poslovne" ljude ?

Sent from my Redmi Note 3

Cekajte da ljudi pocnu da koriste telefon pa da vidimo kakva je baterija! Za svaki model se place i kuka za bateriju, a telefon danas svaki izgura dan bez problema, jedno je prica na forumu, a drugo su iskustva korisnika.

TT
Naravno da ne izgura! A place se zato sto se autonomija gotovo prepolovi posle par "kvalitetnih" nadogradnji sistema.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kome bre treba IR, novi televizori ni ne rade preko IR-a. Zasto ne podrzava dimne signale?!

Ne treba ni zamenjiva baterija, tih 0.1% korisnika koji bi to koristili, neka koriste externe baterije.

Poslednja izmena:
@LazaNS To sto tebi licno ne treba ne znaci da nije losa opcija, a pritom je i laca napraviti je. Sta ces kada ti se zaglupi aparat? Naravno da je potrebno da androidi imaju baterije koje se vade. Svi znamo da i sa 6GB rama moze da zakuca uvek. Dovoljan je jedan mali software-ski bag i eto problema.

Kome bre treba IR, novi televizori ni ne rade preko IR-a. Zasto ne podrzava dimne signale?!

Ne treba ni zamenjiva baterija, tih 0.1% korisnika koji bi to koristili, neka koriste externe baterije.
Nije poenta u externim baterijama. Imas ljude koji npr ne zele da budu praceni, a dokle god je baterija u telefonu to nije moguce iskljiciti nazalost.

4.5 sot je katastrofa!

E bas se sekiram za takve ljude i sad zbog njih telefon treba da ima uklonivu bateriju, aj nemojte izmisljati razloge na silu samo da bi nasli problem gde ga nema.

Nije poenta u externim baterijama. Imas ljude koji npr ne zele da budu praceni

Ako ti ljudi nisu neki okoreli kriminalci ili jako bitne osobe za drzavne sluzbe koje inace dobijaju zasticene uredjaje, onda su zreli za psihijatra jer je to jedan od ozbiljnih simptoma sizofrenije.

Ima svega, ali nije bitno ko su/sta su vec da za svoje novce svako ima pravo da bira sta mu odgovara.

^ Normalno i on ce za svoj novac izabrati nesto drugo a ne telefon koji ima integrisanu bateriju, bilo to iP, Note, HTC One . . . .

A olovka za "poslovne" ljude ?

Verovao ili ne, sa tom olovkom mozes da zavrsis brdo posla..
Upravo za to je i namenjena Note serija, ne da se jure pokemoni...
Mozes da zavrsis posao u kaficu dok pijes kaficu, u avionu.. mozes sve to i sa lap topom, ali mi je mnogo lakse da ne vucem lap top svuda sa sobom kada ne moram.. evo par primera gde je olovcica jako bitna stvar kada treba na brzaka da objasnis nesto kupcu, napravis prezentaciju, editujes tabele ili stanje.. potpisi dokumenata... onaj ko kupi note da igra igrice, naravno da ne razume cemu olovcica za "poslovne" ljude...

Screenshot_20160810-221143.png
Screenshot_20160810-221441.png
Screenshot_20160810-221523.png
Screenshot_20160810-221642.png
Screenshot_20160810-221324.jpg

Slažem se. ..A pogotovo obilato koristim opciju da popunjavam pdf obrazce olovkom.To je mislim novina od note 5...

Sent from my Note Pro 12.2

Drugari ne spori se ovde olovka, to svi znamo da je zastitni znak Note serija, ali sta su oni novo osim jace memorije i cpu-a, pa i ekrana koji je neupotrebljiv ljudskom oku koje ne moze da vidi 2k rezoluciju novo doneli? Dizajn, staklo na poledjini? Experimentisali su sa Note 5, nije ga zvanicno bilo u Evropi. Sada opet jure Kinu sa drugacijim modelom, a Evropu ko sisa. Prebacuju se u Kini za bitku sa jabukom da je izbace pa guraju sve jako tamo. Ako vec pravis nesto sto se zove Note serija i nesto sto je slogan za pravi biznis aparat, onda neka bude za sve jednak, pa neka izvoli ko moze i hoce. Dajte jacu bateriju, poslusajte korisnike kao Huawei i vratice sve ono sto treba jednoj Note seriji uredjaja.

Vratice jacu bateriju na Note 8, kao sto su povecali sa S6 na S7.
Sto se tice dizajna, nema tu mnogo eksperimentisanja, oni hoce da im linija bude prepoznatljiva i zato toliko lici na S seriju. Kad budu promenili dizajn na S, promenice i na Note.

Gledam sada note7 u Indiji dual Sim ili ako hoćete singl i sd kartica. Koja to fora da nisu mogli i u EU da izbace takav model.. ne kapiram ?
Ista priča je bila i za s7/s7e

Naravno da ne izgura! A place se zato sto se autonomija gotovo prepolovi posle par "kvalitetnih" nadogradnji sistema.

Naravno da izgura!:D

Koristim trenutno IP 6s+, pre toga LG G4 i Sony Z3, znaci to je zadnje 2.5godine, opusteno izgura ceo dan baterija. Samsung nisam godinama koristio tako da ne znam sta se desi kod njihovih modela sa baterijom prilikom update-a.

[youtube]p2xSS45Ld1o[/youtube]

:d

4Gb rama a kao da ima 1Gb.. morace da ufixaju ovo sto pre.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
*** nema niti jednu apk u Ramu.. ovo kao da gledam miui i xiaomi :)
Pitanje koliko bolje radi i ona kineska verzija sa 6gb

Vi se i dalje čudite ?
Meni je sistem i dan danas preko 2GB :)

Screenshot_2016-08-11-22-12-52.png

Nema tu popravke to će tako da ostane , note 8 će imati više RAM-a i to je to ...
Samsung softver je ubedljivo najgori !

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Zasto je to tako? Nije moguce da tolika armija inzenjera ne ume da napravi da valja?

TT

Ili su nesposobni ili ih boli uvo (vode takvu politiku). Sa kuvanim romovima tu nema problema, samo stock. Kao što google na nexus ne može da ispravi radio bug. Ili nesposobni ili ih boli uvo.

Boli ih uvo, evo recimo današnji primer :)

Čovek dosta dugo (više od godinu dana) ima iskustvo sa note 4 telefonom i njegovim bagovitim softverom na koji objektivno svi imaju zamerke...

Danas se javlja i kaže :
"Kupio sam S7 edge" ! :)

Što da menjaju - ide prodaja i sa ovakvom šklopocijom od softvera ?

Marketing i udri po džepu !

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da radi, radi. Upeglase posle 7 serija ovaj TouchWiz :).

Ja sam ubeđen da oni to ni ne žele da promene, mislim na RAM menadžment.
U mojoj okolini misle da je bolje više neiskorišćenog, verovatno tako i misli i većina.

Da ali problem je što ti ne znaš koliko je neiskorišćeno ? Nije to kao na kineskim romovi gde pri pritisku recents dugmeta odmah ti ispiše koliko je rama zauzeto i slobodno. Zbog toga Kineze i razumem za očajan mt jer je njihova filozofija daj mi što više slobodnog rama.. bolesnici

Nazad
Vrh Dno