Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Note serija je stekla svoju slavu zahvaljujući ogromnoj dijagonali u odnosu na konkurenciju (u to vreme) dok je Epl ismejavao istu, a posle pojeo ono što se ne jede ...

Isto tako note serija je imala superioran hardver u odnosu na konkurenciju i S seriju ;)
Sve se to promenilo, a u međuvremenu S serija ima isti/bolji hardver i gotovo identičnu dijagonalu.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vracaju ga Samsungu. Uz kompenzaciju cak mozda.

I oni ga vracaju, kako da ga prodaju kad je zabranjena prodaja

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li se koristi jos negde Samsung Galaxy Note 7

Naime, mogu da dobijem jedan komad iz Nemacke, kao nov i drugar mi kaze da tamo ljudi koriste normalno note 7, ne doduse svi, ali da ih ima. Posto je telefon babaroga, a proca se da je sklon zapaljivanju baterije, a sa druge strane se proca da ce se note 7 ponovo pojaviti u prodaji, da li se isplati ovo uzimati i naravno bezbedno ga koristiti?

Neće se pojaviti, Samsung ih ubija daljinski sve koliko sam video.
Nemoj da ga uzimaš.

Ne razumem, kako daljinski? Kako mogu da "ubiju" nesto sto je tvoje vlasnistvo? Negde sam citao da stvalju nove baterije i da ce se prodavati ponovo.

PS> Sada sam video da ce nakon 19. decembra pustiti update koji nece dozvoljavati da se baterija napuni vise od 30%? Da ja otkazem, za svaki slucaj :)

Poslednja izmena:
Pa apdejtom.
Today the company confirmed that it plans to release an update on December 19th — to be distributed across all major carriers within 30 days — that will “prevent US Galaxy Note 7 devices from charging and will eliminate their ability to work as mobile devices.”

Ako mene pitas pazari samo odma rutuj ili iskljucuj update! I ja bih sebi uzeo jedan kada bih nasao povoljno. E sad, bilo je neke price da operatiri mogu samo odredjeni uredjaj da blokiraju na mrezi ali jos nisam siguran da je to neko uradio.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ako mene pitas pazari samo odma rutuj ili iskljucuj update! I ja bih sebi uzeo jedan kada bih nasao povoljno. E sad, bilo je neke price da operatiri mogu samo odredjeni uredjaj da blokiraju na mrezi ali jos nisam siguran da je to neko uradio.

Koja je logika iza ovog razmišljanja? Koristiš uređaj koji je tehnički neispravan, i pri tom koristiš uređaj sa ne znaš kojim updateom kome je već smanjen možda softverski kapacitet baterije na 60 ili 80%?

I jos ti treba protiv pozarni aparat i kaciga :) Sry

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Vala, svima koji i pored svega i svih upozorenja cak i od same kompanije, i dalje hoce ovaj poluispravan fon, treba ukinuti bilo kakvu garanciju...sam pao sam se ubio.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

@zechs logika je da je odlican telefon. Tehnicki je neispravno mozda 0.2% aparata, ako sam toliki baxuz neka izgorim. Sto se softvera tice, nista sto root, twrp i custom rom ne mogu da rese ;)

@Proday
Koliko gadjaš da ga platiš? [emoji1] [emoji15]

Ma nema ga kod nas nigde, ali bih dao s7 za njega bez razmisljanja!

Da je 100e pa i da uzmeš, ali S7 nikad u životu ne bi dao za note 7.

Tehnicki je neispravno mozda 0.2% aparata, ako sam toliki baxuz neka izgorim.

Cisto sumnjam da bi Samsung povukao N7 kao model i dozvolio toliku blamazu da je problem samo u 0.2% uredjaja :) Pa veci procenat neispravnosti od tog koji si naveo imaju S7/E i prakticno svi ostali smartfoni na trzistu, ocigledno u Samsungu dobro znaju zasto je N7 zauvek povucen.

N7 jeste sjajan hardverski ali ne bih rizikovao da bacim (zapalim :d) tolike pare (ne daj boze i gajbu) pored samo malo ''losijeg'' S7E :)

Poslednja izmena:
Koo reskira profitira...svako ima svoj stav ;) Tako da ako neko nabavi neki n7 iz "kontejnera" neka mi se javi ;)

Ali nije taj note 7 revolucija nevidjena pa da vredi da se nosi uprkos priblemima. Realno imate note 5, s7e, Mate9 i dosta drugih dobrih telefona. Ja koriscenje note 7 vidim kao cisto kurcenje

Poslednja izmena:
I ja bi uzeo da probam - a što se tiče update- a ugasis ga i ćao zdravo

S7 EDGE

I sta, vecno koristis fon od 600-700 e na MM? Posto sumnjam da ce neko kuvati romove za n7 jer je mrtav. A i kuvani romovi nikad nisu bili dobra opcija za notaru, kao za druge telefone. Sts radis posle sa olovkom? Cackas usi?

I sta, vecno koristis fon od 600-700 e na MM? Posto sumnjam da ce neko kuvati romove za n7 jer je mrtav. A i kuvani romovi nikad nisu bili dobra opcija za notaru, kao za druge telefone. Sts radis posle sa olovkom? Cackas usi?
Čekaj a šta fali MM?
Misliš da će Nougat da razbija sa nečim? Sitna poboljšanja možda kozmetike malo i to je to
Ja bih uzeo N7 da ga koristim 2-3 meseca a ne 5 godina

S7 EDGE

A šta kad treba negde putovati avionom? Ludilo mozga uzeti N7.

A šta kad treba negde putovati avionom? Ludilo mozga uzeti N7.

Auuu kakav problem - strašno
Inače ovde svi lete redovno a 90 posto je videlo avion samo na tv
A i sta misliš da će aviokompanije u narednih 10 godina proveravati dali neko ima Note 7?

S7 EDGE

Uneti N7 u avion je krsenje zakona i postoje drakonske kazne. Takođe life cycle telefona je sada max 3 god.

Pa dobro-evo ja neću leteti nigde i hoću da kupim N7

S7 EDGE

Pa kupi ga, sta mracis vise
Ne mracim - možda je tebi mračno ali meni ne
Pisao sam da bih hteo da ga probam i da je telefon dobar pa su onda počeli sa updateima pa sa avionima i kamionima
Koliko se sećam tebi nisam odgovorio ništa u ovoj temi dosad

S7 EDGE

Nazad
Vrh Dno