Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Ma sve strucnjaci u vodjenju firmi i poslovanju ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jaci bolji eksplozivniji.

Za sedmicu je preporuka bila da se ne ulazi u avion, s osmicom evakuacija celog aerodroma...

Sent from my m2 note using Tapatalk

Napisao i dalje stojim iza toga ...
Note serija nema poentu više !
Pre ili kasnije gase jer je S serija stigla sa dijagonalom, čak je i bolja hardverski ...
Ajfon nije više 4+ inča, pa da se kao nekad to potencira kao prednost ;)

Note 4 pun mana i kriminalan update čak i za Samsung standarde, note 5 nije ni stigao u Evropu, a i hardverski zaostaje za S serijom (note 5 čak ima i manju bateriju nego note 3), note 6 preskočen, note 7 - BOMBA!

Budućnost zagarantovana [emoji2]

Imao note za razliku od nekih pa pričam iz sopstvenog iskustva - čak ni tu olovčicu niko ne koristi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Džabe pišeš kada ne znaš kako posluju velike kompanije.
Samsung ne može da izdrži sa jednim flagshipu godišnje ,da li će note 8 kasnije preci u note mix ( bez bezela ) to niko živ ne zna ,ali svako ko malo razmisli zna da seriju neće gasiti 2017god

Svako ko malo razmisli vidi da note serija nema poentu, a posle ovih eksplozija ima i negativan marketing koji čak ni Samsung ne može da ispravi ...

Naravno da note nema poente, zato su ga i ogranicili samo na odredjena trzista. S serija im je glavni proizvod.

Da nema poente prodati 20mil uređaja koji koštaju 900$.

A jeste 1000 dolara po 100 miliona.

Pa toliko košta ne znam o čemu pričaš ? I toliko su javili da bi prodali note7.
Pošto uglavnom lupaš kao u većini tema prvo procitaj nešto pa piši

Evo da ti pomognem.

The estimate comes from Credit Suisse analysts and others who expected the company to sell 19 million phablets.

I pogledaj flossy review. 850$ + tax jednako 900$.

Da baš im ne treba tolika zarada.. **** milijarde dolara . Ovaj forum ne prestaje da me iznenađuje ..

@fkloznica, sad ćeš na ignor kod njega, nisi trebao da mu kontriraš, on je uvek u pravu i sve zna :D

Inače, nadam se da će se vratiti sa note 8 kao najbolji note do sada, ako ne bude tako, e onda nek bude ovo što reče @Sale83, neka prazne aerodrom.

Ma nije mi problem ignore lista nego me smara kada neko pametuje a ja u 95% iznosim činjenice.

U onih 5% glumim Milana Tarota kao i svi ovde :)

To znači da su i ostali 95 posto u pravu ili su svi Milani? [emoji1]

S7 EDGE

Nisam ali pišem šta napušu stručniji ljudi od mene ,ne glumim Nikolu Teslu i smekera na forumu

Prvo to je estimated, sve mislim da su toliko prodali. Drugo ne mozes racunati pocetnu cenu za svih ajde da kazemo 19 miliona. Evo sada ima akcija buy one get one free za s7 u usa, tako da i takve atvari moras da uzmes u obzir, i naravno sto mu se priblizava kraj zivota to je cena manja, za razliku od nas tamo se stvarno i snizavaju cene, tako da u svakom slucaju prosecna cena prodatog telefona sigurno nije 900 dolara.

Poslednja izmena:
Što bi se odrekli modela koji im donosi dobit?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Zato što tako ljudi sa Bench foruma kažu :)

Što bi se odrekli modela koji im donosi dobit?

Ovaj zadnji im je napravio toliku dobit da je to strašno [emoji3]
Ko će da kupi note 7 (za tu paprenu cenu o kojoj se ovde priča) pored S7/edge modela koji ima bolji ili skoro identičan hardver ?
Naravno ovo gore da zanemarimo fijasko sa paljenjem i eksplozijom, smanjenjem kapaciteta baterije ...
Jedino ta olovčica što ostaje kao razlika, a i nju prema istraživanjima koristi minimalan broj ljudi...

Ja prvi koristio jer je već tu, manje kao prlja ekran, eventualno nešto selektuješ i to je to ...
Ostali koje znam da imaju note seriju ne ebu olovčicu 2%.
Eto sad prešao na neksus i ne nedostaje mi uopšte - navikne se čovek posle par sati ;)

Poslednja izmena:
Ko će da kupi note 7 (za tu paprenu cenu o kojoj se ovde priča) pored S7/edge modela koji ima bolji ili skoro identičan hardver ?
Naravno ovo gore da zanemarimo fijasko sa paljenjem i eksplozijom, smanjenjem kapaciteta baterije ...
Jedino ta olovčica što ostaje kao razlika, a i nju prema istraživanjima koristi minimalan broj ljudi...

Ja prvi koristio jer je već tu, manje kao prlja ekran, eventualno nešto selektuješ i to je to ...
Eto sad prešao na neksus i ne nedostaje mi uopšte - navikne se čovek posle par sati ;)

Napustio si Note 4 :)
Ja koristim olovcicu bas dosta tako da meni znaci. Lepo je njima isla prodaja nota 7 do pojave greske. Sada su samo u problemu ovi sto su kupili telefon na crno :) Nema vracanja. Hardver je kao malo bolji na Notu u odnosou na S7 modele, ali to sve zavisi u koje vreme ste kupili telefon jer izlaze u razlicito doba godine. Sami su krivi sto su napravili konkurenciju note_u sa edge modelom...

Note 4 mu dođe zadnji ispravan telefon iz note serije koji se mogao legalno kupiti u Evropi, naravno do pojave note 8 telefona [emoji3]

Izašao pola godine kasnije, a skoro identičan hardver, čak s7 edge ima malo bolju bateriju...
Čak je i GG5 zaštita lošija od GG4, a velika je razlika i u ceni:

http://gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8082&idPhone2=7945

Poslednja izmena:
Ko ce kupi onaj n7 sa kupujemprodajem?! :D

Ja bih dao s7 za njega u svako doba...pa sta bude

Sta mislite za koliko $ samsung prodaje npr. Note 7 distributerima? Ako je mp cena 900$.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa kontam oko 60% toga

Danilo, ne verujem da baš tako malo ljudi koristi olovčicu. Sa druge strane, mene više čude ostali proizvodjači, da nisu ponudili neki alternativni model....

Što ne veruješ?
Postavljao je neko ranije istraživanje o korišćenju ...

Pa majku mu, nismo svi isti. Meni eto recimo ta olovka znači poprilično i koristio sam je svakodnevno. Ok, ja sam je koristio za potpisivanje dokumenata u 95% slučajeva, neko drugi je koristi za nešto drugo. Da je korisna stvar - jeste, ali nije nešto bez čega se ne može. Meni lično jeste olakšala i ubrzala posao, dok eto tebi recimo ne služi uopšte pa joj i ne vidiš svrhu.
A za tu anketu nisam znao, verujem da ogromna većina takođe nije znala. Druga i još bitnija stvar je da za svakog ima po nešto u moru telefona, ali Note se izdvaja baš po tome i ima svoju ciljnu grupu. Sumnjam da će posle ovog fijaska ugasiti Note liniju, pre bih rekao da će se potruditi mnogo više kako ni ponovo stekli poverenje kod korisnika i novih kupaca.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

+1 Meni olovčica zatreba par puta nedeljno, otprilike, ali tada mi odradi šta treba. Ali, svi smo različiti, neka svako uzima ono šta mu treba. Ipak broj prodatih note telefona govori dovoljno.

Vrh Dno