Ovaj zadnji im je napravio toliku dobit da je to strašno [emoji3]Što bi se odrekli modela koji im donosi dobit?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Ovaj zadnji im je napravio toliku dobit da je to strašno [emoji3]
Ko će da kupi note 7 (za tu paprenu cenu o kojoj se ovde priča) pored S7/edge modela koji ima bolji ili skoro identičan hardver ?
Naravno ovo gore da zanemarimo fijasko sa paljenjem i eksplozijom, smanjenjem kapaciteta baterije ...
Jedino ta olovčica što ostaje kao razlika, a i nju prema istraživanjima koristi minimalan broj ljudi...
Ja prvi koristio jer je već tu, manje kao prlja ekran, eventualno nešto selektuješ i to je to ...
Ostali koje znam da imaju note seriju ne ebu olovčicu 2%.
Eto sad prešao na neksus i ne nedostaje mi uopšte - navikne se čovek posle par sati
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ko ce kupi onaj n7 sa kupujemprodajem?!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja cu N7D kada padne ispod 300e. (ne salim se)Ko ce kupi onaj n7 sa kupujemprodajem?!![]()
Danilo, ne verujem da baš tako malo ljudi koristi olovčicu. Sa druge strane, mene više čude ostali proizvodjači, da nisu ponudili neki alternativni model....Ovaj zadnji im je napravio toliku dobit da je to strašno [emoji3]
Ko će da kupi note 7 (za tu paprenu cenu o kojoj se ovde priča) pored S7/edge modela koji ima bolji ili skoro identičan hardver ?
Naravno ovo gore da zanemarimo fijasko sa paljenjem i eksplozijom, smanjenjem kapaciteta baterije ...
Jedino ta olovčica što ostaje kao razlika, a i nju prema istraživanjima koristi minimalan broj ljudi...
Ja prvi koristio jer je već tu, manje kao prlja ekran, eventualno nešto selektuješ i to je to ...
Ostali koje znam da imaju note seriju ne ebu olovčicu 2%.
Eto sad prešao na neksus i ne nedostaje mi uopšte - navikne se čovek posle par sati
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari