Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Covek mi ga nudi da mi donese na 300e, apsolutno kaze da je kao nov, sa folijama. Najmanje polovan s7 edge nema ispod 400 evra i da je bas u ko zna kakvom stanju. Ono sto vredi nema ispod 440-500e od s7 edge. Realno, jedino da se gasi update i da se koristi, posto je i ovako zaista brz telefon...I ja sam ubedjen da je to u pitanju neki smesan procenat neispravnih, pa ako radi, valjda nisam ni ja neki maler da mi se zapali telefon :)

Daleko od toga da je smešan procenat kad su povukli celu seriju, i daljinski ubijaju telefon.
Ja ne bi u životu dao 300e za to, max 100e čisto da se zezam, i fazon da vadim bateriju ako ga ostavljam samog negde duže.
Zaebi ti to, da se cima čovek da l' će da plane u sred noći.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Za 100 evra mozes da uzmes negi alcatel i slicno. Ja znam da se ovaj telefon koristi preko i da radi normalno. Ako njemu nije eksplodiralo, zasto bi bas kod mene. Za ovakav telefon, sigurno vredi, videcu jos, kako se situacija odvija :)

Fora je što ćeš morati nekako odmah da ga rootujes i izbrises sistemske apk koje puštaju otu jer je Samsung javio da će instalirati updejt koji ubija telefon iako ga korisnik odbije. Znači ispod haube..

root je must ako hoćeš da ga koristiš.

Lično mislim da je dobra fora da se koristi ,budeš jedini u Srbiji ,glumiš ludilo :)

Hahahaha...ja opet garantujem da ga preko mnogi koriste...a ovde kod nas mozda...u svakom slucaju, ako ne eksplodira, boljeg nema medju androidima :)

Ma opusteno...samo komentarisemo. Svako ima neki svoj fetis. Eto mene recimo vuce da kupim lumiu 950, pals joj cena opasno, iako znam da je w10m krs i da sam se jednom opekao zesce sa l640...al eto, vuce me nesto. Tako i tebe za n7. ***, kad sve volimo da probamo. :)

Za 100 evra mozes da uzmes negi alcatel i slicno. Ja znam da se ovaj telefon koristi preko i da radi normalno. Ako njemu nije eksplodiralo, zasto bi bas kod mene. Za ovakav telefon, sigurno vredi, videcu jos, kako se situacija odvija :)
Uzmi, igraj se pa javi da se menjamo kad ti dosadi...ili ustanovis da ne mozes da spavas mirno?! ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sto da nije moguce, stavise...

Znači da je prodaja odlično krenula i da Samsung dominira u phablet segmentu. Da li će i dalje biti tako, vreme će pokazati.

@fortuna sta bi na kraju, jel stigao note ikad?

https://www.sammobile.com/2016/12/28/galaxy-s8-may-get-the-s-pen-as-an-external-accessory/

The report claims that one of the prototypes of the Galaxy S8 did have an integrated stylus but Samsung has decided against it. The company is now said to offer the S Pen as an external accessory for its next flagship smartphone.

Sam samsung testira/testirao, a možda i nudi olovčicu uz s8, ali naši ljudi bolje znaju i od njih...
Zato smo napredni na svim poljima - dva stručnjaka po glavi stanovnika :)

Poslednja izmena:
Lol brate ti za onu gore izjavu bi trebao u tvorza koliko nema logike :)

Ajde kada si stručnjak hoćeš opkladu ? Ja kažem da izlazi note 8 ( možda malo izmene naziv ) a ti da ne izlazi ? Koliko god hoćeš para ili šta god.. moze i ti pogodis ja letim sa foruma a ako ja pogodim ti ? :)

Samsung will introduce 2K resolution displays in the Galaxy S8, but it will use 4K resolution displays in the Galaxy Note 8 to realize improved virtual reality (VR) functions. I heard that it will connect with new Gear VR wearable.

Poslednja izmena:
Ja kažem da sam imao zadnji note (note 4) koji se mogao kupiti legalno u Srbiji i da posle ovog debakla sa note7 i povećanja dijagonale S serije (čak ima i bolji hardver) ne vidim razlog postojanja note serije ;)
Ostaje ta olovčica, a nju ako ponude na neki način uz S seriju, stvarno ne vidim ko će da kupi note 8...

Vidiš da i sami razmišljaju u tom pravcu, jedino ako sammobile nema dobre informacije :)

Šta je ovde razlika čak i da izuzmemo probleme sa eksplozijama ?
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8082&idPhone2=7945

Poslednja izmena:
Znaci nista opklada.. stani iza svojih reči kada nešto tvrdis koliko god to nerealno bilo

Poslednja izmena od urednika:
PRicaju od note 3 da nece izlaziti i da ne vide ljudi potrebe za istim, pa izlazi i prodaje se odlicno (ne racunajuci problem sa baterijom).
Ne razumeju ljudi koliko nekima note serija mnoogo korisnija od s..

Bilo nekad, sad je S serija jača od note serije ...
Još ako na neki način ubace olovku u priču kao što može da se desi ...

Inače za Evropu i nema note serije od četvorke, petica je šverc komerc bez garancije i problemom delova, šestica preskočena, sedmica eksplodirala [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
To si u pravu da sada jeste serija s jaca od note ali nikad se ne zna,posto je dovoljno da se pojavi n8 i serija s pada u vodu kao sto je uvek bilo.

Nekada je note serija bila jedinstvena zbog velike dijagonale, sada je to prošlost - ajfon se promenio, s serija ima gotovo identičnu dijagonalu kao note...

Generalno ne mogu oni ništa novo da izmisle, a i dostignuta je neka maksimalna veličina ~6 inča dijagonale ...

Ima ljudi koji i ne mogu da koriste velike telefone - mnogo primera iz ličnog iskustva od Note 4 do sada 6P.

Note se uvek uzimao zbog olovke. Doduse znam i ja dosta ljudi koji su isti uzeli note a ne koriste olovku. Ima nas raznih. Onaj ko tvrdi da je olovka beskorisna i nepotrebna taj nikad nije ni zagrebao po povrsini sta se sve moze sa njom korisno uraditi. Ukidanjem note serije za mene i mnoge bi bio totalni promasaj.

Probao, video, a i prema istraživanjima vrlo mali broj ljudi koristi olovčicu .
A i ovi koji je koriste čisto osnovne funkcije, ljudi u principu ne update-uju ni android, a kamoli da koriste napredne funkcije olovčice.

Čak šta više od par njih koje znam sa note 4 telefonom, većina je izgubila olovčicu i nije je nikada kupila nakon toga - svi su u fazonu "koji će mi" :)

Poslednja izmena:
Note se uvek uzimao zbog olovke. Doduse znam i ja dosta ljudi koji su isti uzeli note a ne koriste olovku. Ima nas raznih. Onaj ko tvrdi da je olovka beskorisna i nepotrebna taj nikad nije ni zagrebao po povrsini sta se sve moze sa njom korisno uraditi. Ukidanjem note serije za mene i mnoge bi bio totalni promasaj.
+1

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Kakvo bre ukidanje.. lol

[youtube]6s4uqr1serU[/youtube]
Oni su carevi, jos ce celu ovu situaciju da preokrenu u svoju korist :-D
Čitajte komentare, brdo "joj duse priznali svoju grešku" i u fazonu sad ce da izadju jaci nego ikad.
Sto je najjace sad ce jos da vaze za kompaniju koja ce kao da ima najstrožu kontrolu kvaliteta zbog N7 greške.
Ima S8 da se prodaje ko besan.
Well done Samsung, well done.

Istraga i rezultati kao kod našeg velikog vođe [emoji3]

Vrh Dno