Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

" Novi "note 3200mah baterija. Šteta što će biti preskup :)

5d1e681101d746b4b1fff004b5e065d9.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Dobro je, opet kakav takav napredak u odnosu na note 5. Još ako bude ~500e pa da ne lupam glavu čime da se počastim na jesen.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Dobro je, opet kakav takav napredak u odnosu na note 5. Još ako bude ~500e pa da ne lupam glavu čime da se počastim na jesen.

Dao bi 500€ za ovu crkotinu sa smanjenom baterijom ?
Još je to sad star telefon sa manjom dijagonalom i lošijim stb od S serije [emoji3]

350€ max i to da dobro razmisliš ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dobro vredi 500e.. ako ništa bolji je od s7e a s7e ide za 500e

Naravno da bih dao...svakakvih nas ima, šta da ti kažem ;)

I ja bih dao 500 bez razmisljanja, crni note 7 mi je ubjedljivo najljepsi telefon koji sam vidio, ljepsi duplo od s8 daljinskih.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Ako bude 500e, ubice prodaju S8 ;)

Beše i garancija duplo kraća na tim refurbished šklopocijama ?
Vidim i da će Ameri ostati "uskraćeni" za ovu opravljenu verziju [emoji3]
500€ ni u ludilu ...

Poslednja izmena:
To zavisi od zemlje. U EU je 2 godine kako god da se prodaje, valjda ;)

Dao bi 500€ za ovu crkotinu sa smanjenom baterijom ?
Još je to sad star telefon sa manjom dijagonalom i lošijim stb od S serije [emoji3]

350€ max i to da dobro razmisliš ...

Crkotina a baterija smanjena samo za 300 mAh? Ne, ipak mislim da je i 300€ mnogo za ovo. Dajte ljudi, malo realnosti nije na odmet. ;)
Bilo je price da ce biti 3000 mAH, ako bude adekvatna cena i ne bude bilo nikakvih problema ovo ce se prodavati samo tako.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobro vredi 500e.. ako ništa bolji je od s7e a s7e ide za 500e

Pa i takav Note 7 je bolji od G6, XZs i slicnih precenjenih uredjaja iz 2017. (koji vise pripadaju 2016.) a i ubedjen sam da su manje su sanse da ce crci N7 nego G6 (life's bootloop)

Jedino sto podrska moze da bude kilava, pitanje je koliko ce se Samsung cimati oko softvera/apdejtova za N7 pored S8/+ i sledeceg Note 8 :)

Samsung-Galaxy-Note-8-Real-Life-Leak-1600x1132.jpg

Poslednja izmena:
Meni je inače note 5 najkompletniji samsung telefon uz S7, trenutno dva njabolja samsung androida, bolji od S7E bez dileme, upravo zbog E ivica. Kako ga nema kod nas legalno ne bavim se mnogo sa note 5, ali da je kompletniji od S7E i S6E+ jeste, za mene. Rado bih pre kupio takvu verziju note 7 nego S8.

Pa i takav Note 7 je bolji od G6, XZs i slicnih precenjenih uredjaja iz 2017. (koji vise pripadaju 2016.) a i ubedjen sam da su manje su sanse da ce crci N7 nego G6 (life's bootloop)

Jedino sto podrska moze da bude kilava, pitanje je koliko ce se Samsung cimati oko softvera/apdejtova za N7 pored S8/+ i sledeceg Note 8 :)

Samsung-Galaxy-Note-8-Real-Life-Leak-1600x1132.jpg
Iskreno mi nikakva podrska ni update ne trebaju ako u startu radi kako treba i nema reseta. Vremenom bi ga samo uskrnavili, a tu skolu sam odavno platio...i jos uvek placam!

Za ovaj samsung, dao bih odmah 500e, video ga, njakao ga i oduševio sr bio... I onda ga povukli zbog svima poznatih razloga...

Huawei Mate 9

Opa! Steta sto u Koreji ne zele da puste dual SIM model :( (nema smisla, nikada nije ni postojao GSM ovde, pa druga kartica i ne moze da radi)

Valjda ce ga biti kod nas na oglasima....

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Ne, ne, s8 je vec presao tu cifru, to sto je evro ojacao danas nece spustiti n8 ispod 1200e ;)

Ostajem na note 5 do daljnjeg :)

Ja cekam da N5 Duos ili OP3T padnu ispod 300e ili tu negde - onda menjam :)
Hteo sam da odem na Note 3, ali jjjbtttttt za njega trenutno na KP traze kao da je prethodni flagship model :D

Ja sam trebao uzeti duos n5 umesto ovog. Ima li note 7 duos?

Pa bice. U smislu sada nema ni Note 7, zvanicno. Ali oba postoje i single i dual SIM.

Pa dovucite n5 duos od 64gb iz emirata; villi reče da je oko 420e

To je dobra kupovina, još samo da nadjem nekoga da dovuče :) Jel tu na mesto druge kartice može da se stavi data kartica za net?

Ja sam video razlicite ekrane na N4/N4D/N5, dok N5D nisam video. I iskreno me plasi da li je to slucajnost, kalibrisanost ili nesto trece..
N4D sam imao jako kratko, i ono je izgledalo isprano nekako, kao iPhone IPS, a nakon 5 godina na SAMOLEDu, meni je IPS njesra, bole me oci prosto.

N4 koji sam pogledao pak ima ekran maltene kao Note 3, samo su svi bili nekako tamniji, iako sam ih podesio na max., ali nisu primerci koje sam imao/probao kod sebe, pa je mozda slucajno bio pregrejan svaki od njih :)

Lutrija je da uzimam N5D na nevidjeno. Da prodaju polovne kod nas za ispod 400e, iskrneo, otisao bih, pogledao ekran, valja - super! Nisam uopste pristalica toga da moram imati nov vakuum neotvoren fon :D

Vrh Dno