Messenger?
Male šanse da je to![]()
Bio sam do poslovnice Telenora u SD-u, kazu da rade na uvodjenju 4g mreze i da im se dosta korisnika zali na slicne probleme posto testiraju sistem i da je trenutno resenje da se telefon prebaci samo na 3g.
Pozdrav
Messenger?
Male šanse da je to![]()
Dobra notara skroz. Juče sam je probao malo duže. Bolje leži u ruci pa je utisak daleko veći. Bila je ova silver varijanta. Kome treba ono u životu. Ogledalo fazon. Al dobro ima nas raznih![]()
Zalepis neku matt foliju pozadi i to je toA staklo ako nekada i pukne.. pa ***a, originalna su 5-6e + zamena ali sve to bar mozes da zamenis dok na alu telefonima ostaju trajna ostecenja ''na ledjima'' ako padne na hrapav beton npr.
Ni ja ne volim ''staklene'' telefone i tu mi najvise smeta sto klizaju iz ruke i skupljaju otiske ali realno klizaju i full alu telefoni. Opet neka folija moze da resi problem na Note 5..
Nesto bolje zbog gigabajt rama vise, ali i dalje je zalosno u poredjenju sa nexus/sony mt npr.Jel multitasking radi isto kao i na S6?
Nesto bolje zbog gigabajt rama vise, ali i dalje je zalosno u poredjenju sa nexus/sony mt npr.
Pa druze sam ceo samsunga za mobilno odeljenje nedavno izjavio da nisu u stanju da srede softver i da im je upravo to najveci problem trenutno...sreca pa nedostatke izvlace jakim hardverom.A *** dal su normalni, sto to ne srede vec jednom. Da mi youtube posle ponovnog dizanja ne krene iz pocetka, zar je to toliko tesko napraviti.
Meni je na S6 crkao OIS mehanizam, a pun net prituzbi na to na S6 i NOte 4 telefonima. Pretpostavljam da je kamera modul isti kao i na S6?
Bas tako, meni licno ne fali taj krsh multitasking koji trenutno ima.... telefon je extra brz i ucitava aplikacije da ne kazem instant. Ja koristim s6 oko 2 nedelje i bas sam zadovoljan. Mozda da je baterija malo bolja al eto ne mozes imati savrsen telefonNema leba od samsung ram menadžmenta...
Sreća imaju brutalan hardver pa je telefon brz![]()
@MPM nije li malo previse da das 35e vise zamo zbog boje
Program, mislim da se zove more locale 2. Mana je sto moras da instaliras cini mi javu i imas da petljas par stvari, ne treba root. Mozes da podesis recimo na srpski i ostace srpski i kad deinstaliras program, ali nije moguce posle setanje izmedju engleskog i srpskog, jer svaka promena jezika brise to podesavanje i opet mora preko kompa da se budzi.Jel mi može netko reći international varijanta N920i jel ima balkanske jezike ili samo englez, i također jel postoji način ako nema da se dođe do balkanskog sučelja?
@MPM nije li malo previse da das 35e vise zamo zbog boje?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari