Ima li taj note 5 tačke i zareze?
Vojo ne leprsaj nije daleko mladenovac hehehe i nemoj da javim tamo gde treba da spavas u kotlarniciIma li taj note 5 tačke i zareze?
Posle ovakvih izjava mislim da bi te trebalo trajno banovati.Vojo ne leprsaj nije daleko mladenovac hehehe i nemoj da javim tamo gde treba da spavas u kotlarnici
I nisam pisao sa note 5 nego sa zeninog telefona od one sektaske firme
Po meni je razlog taj da ljudi ne vole toliko n5 zbog hendikepa sa baterijom i prosirivom memorijom.Mom drugaru je crkao nakon sto je upao u reku i nije uspeo da izvadi bateriju..Crkla mu ploca.. I ja sam kupio n4,poklonio ga i kada bih ponovo kupovao, pre bih n4 nego n5.Jos kad je izasao N4 jako mi se dopao, ali posto je cena bila ogromna, mislio sam da sacekam godinu dana, pa taman kad izadje N5 on ce dodatno da mu obori cenu i moci ce da se uzme za koliko toliko pristojan novac. Mdedjutim cena N4 ne da nije pala, nego je jos i poludela. Nov n4 na oglasima za 450€ pa i preko, a n5 moze vec da se nadje za 530-540€, takodje nov. Nikad manja razlika izmedju dve iteracije uredjaja nije bila. Sta se to desava? I ako neko ko je koristio oba uredjaja moze malo detaljnije da uporedi i da kaze vredi li onda sad uzimati n4 znajuci da je n5 manje od 100€ skuplji?
Nadam se da ce admini proveriti bear postove I utvrditi da li su za ban...Ima li taj note 5 tačke i zareze?
posle godinu dana kod mene u proseku baterija izgubi oko 20% kapaciteta..Zamena baterije je jako zeznuta i na yt imas dosta neuspelih pokusaja, jer zadnje staklo mnogooo lako puca..Takodje.,,prinudjen si da kupuješ verziju od minimum 64gb umesto da prodjes jeftinije sa kupovinom osnovnog modela i dodatkom mem card.Vec sam naveo kada je brzo vadjenje baterije esencijalno.,,kod n5 to ne moze.. Sve to odbija ljude..Sada koristim s5 duos iako sam mogao s6 da kupim ali mi se svi ti trendovi aka Apple,,kojima Samsung ide ne svidjaju...Lg je ostao pametan sa V10 i G4.....Bas to, mogucnost da ubacis zerolemon od 10000mah i sdcard 200gb je neprocenjiva![]()
Begram nije servis - oni samo prosledjuju dalje npr u MESC koji je jedini ovlašćeni servis za LG , Huawei itd da ne nabrajamJa imam drugačije vidjenje stvari ali što ti kažeš ne znači da sam u pravu, bateriju i ako menja korisnik to će uraditi jednom u 4,5 godina a za takve stvari postoje servisi u kojima rade ljudi koji imaju sertifikate od kompanija u begramu recimo imaju za Samsung, lg, HTC tako da tu nevinim neki problem platis koliko treba urade ljudi to profesionalno i oni snose sve posledice ako nesto podje po zlu. To se ne radi svakih šest meseci tako da mislim da ako nosiš telefon sa jakom cenom to nije baš nešto što nemozes da priustis jednom u pet godina ako jos bude kod tebe. Sto se memorije tice to je skroz individualno od korisnika... Ja bi voleo da mi neko pokaže telefon na kom ima preko 20gb(kad oduzmem sistem i aplikacije) dokumenata i fajlova koji su mu potrebni svakodnevno i nemogu da budu na nekom od clauda....e sad ako hoćeš da kokas u njega muziku onda je i 500 giga malo...Ja lično nikad nisam uspeo da napunim 32 giga memorijie valjda zato što koristim claude i što mislim da je nepotrebno u telefonu držati 15giga muzike i 15 giga slika... Nekazem da sam u pravu ali eto ja to tako gledam
Ja imam drugačije vidjenje stvari ali što ti kažeš ne znači da sam u pravu, bateriju i ako menja korisnik to će uraditi jednom u 4,5 godina a za takve stvari postoje servisi u kojima rade ljudi koji imaju sertifikate od kompanija u begramu recimo imaju za Samsung, lg, HTC tako da tu nevinim neki problem platis koliko treba urade ljudi to profesionalno i oni snose sve posledice ako nesto podje po zlu. To se ne radi svakih šest meseci tako da mislim da ako nosiš telefon sa jakom cenom to nije baš nešto što nemozes da priustis jednom u pet godina ako jos bude kod tebe. Sto se memorije tice to je skroz individualno od korisnika... Ja bi voleo da mi neko pokaže telefon na kom ima preko 20gb(kad oduzmem sistem i aplikacije) dokumenata i fajlova koji su mu potrebni svakodnevno i nemogu da budu na nekom od clauda....e sad ako hoćeš da kokas u njega muziku onda je i 500 giga malo...Ja lično nikad nisam uspeo da napunim 32 giga memorijie valjda zato što koristim claude i što mislim da je nepotrebno u telefonu držati 15giga muzike i 15 giga slika... Nekazem da sam u pravu ali eto ja to tako gledam
Koliko je Note 5 bolji od Note 4,i u cemu je to bolji i brzi?Koliko znam kamera na Note 5 je ista kao ona na S6.Nekako mi NOte 5 deluje previse nezno,za razliku od NOte 4 sa koznim ledjima,koja su po meni puno bolja opcija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari