Madridista
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 25.07.2015
- Poena
- 69
Smatram da želiš drugu marku jer ako ne onda uzmi G4. Pitanje na koju stazu planiraš uzeti mob.
To apsolutno jeste prednost ako vrednujes kao stavku, ne postoji scenario u kome mozes samo da dismissujes e kao nebitna je to prica. :dTo nije prednost,hardwareski note 5 je mnogo bolji, note 4 imace jos jedan updejt a to je android 6 i zavrsava podrska dok note 5 dobice jos 2-3 velika apdejta
Ja to uopšte ne vidim kao minus 64 gb prostora mi je vise nego dovoljno, ni na jednom telefonu za 15 godina nisam zamenio bateriju zato što je crkla a nemam potrebu da imam 2 baterije jel ili imam steker pored sebe ili mi je sasvim dovoljno 4-5 sati screen on a ir remote ne znam zasta bi koristio klimu palim na daljinski a televizore na smart remote tako da to sto si ti naveo velikoj većini nije minus, a gde je ekran note 5 uređaja a gde je senzor kamere note 5 uređaja a gde je otisak prsta note 5 uređaja pa onda ultra speed ram memorija pa unapređene funkcije stylus a pa Samsung pay koji će vrlo brzo biti dostupan svima a kad putujem u inostranstvo mogu i da ga koristim, i softverskog podršci za ovaj uređaj necu ni komentsrisati jel ok normalno je da je ima jel je noviji od note 4 tako da pola od ovoga što sam grubo nabrojao je veliki upgrade a kamoli kad bi ulazio u detaljeNema memorijsku karticu, izmenljivu bateriju, ir-daljinski...
Zar ti ovo nije bolje rešenje ako često prebacuješ?Meni treba i microsd kartica jer cesto prebacujem podatke izmedju laptopova i telefona
Nema šta da bude čudno. To se znalo još kada je predstavljen note 5.Hoće joco juce sam čitao na Android police ali pitanje je da li pod prodajom u evropi podrazumevaju našu zemlju (na žalost) meni jo još cudnije da ga do sada nema bilo gde u evropi... Cak i ovaj koji sam ja kupio ide sa punjačem za usa tržište pa sam kupio nastavak
Kako nema evo ja cu za 380 da ti nabavim beli sim free godinu dana star stanje 9.5 od 10 i takvih imas dosta na oglasima oko 400 e su oni koji su još u garanciji operatera ali ja još nisam video taj note 5 od 500e tako da razlika nije baš 100e nego ide od 150 do celih 200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari