Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Pa od flagship dual sim telefona koji mogu da se nadju kod nas, note 5 ima najbolju bateriju.
Tako.:)

Generalno jeste pet ipo dobra autonomija, samo je problem sto znam njih par koji tri ipo izvlace jedva ;) Kako god n5 je odlican tel i rado bih ga posedovao makar na kratko.

[YOUTUBE]-ic5P910-FE[/YOUTUBE]
:d

Šta li su odlučili ovi za Samsung-a? Da li puštaju note 5 u Evropi ili ne?

Pustaju, evo samo sto nije, od nove god kazu tj januar!!

Koja je to glupa filozofija... :) Naštancovali ekrane za s6edge + pa nisu znali šta će sa njima... Super što s7 izlazi ranije, ali ko će posle da čeka da se unormali cena a ako sačekaš izađe note 6 i onda tako u krug... :) To je teška bolest, priznajem... :D Evo već mesec dana drndam stari alkatel i nikako da se odlučim šta da pazarim... Gledam sada ove telefone i realno ni jedan nije bolji od note 4...

Hehe prodao si prerano :)
Nema ništa interesantno, a da nije preko 450€...

Jesam... Šta je tu je... :) Čačkao s6 nije mi to to, čačkao g4, izrada mi se ne sviđa... Mislim da bi mi onaj v10 legao kao šamar budali... :D

Šišanje :)
Razmisljam i dalje da li da uzmem E+ ili N5. Navodno sam cuo da N5 ima svetliji dipslej. Ima lik povoljno ih prodaje bas..

Gledam na kp, note 5 ima za 575e... I opet nekako mi je bolji note, ipak imaš S Pen... :D

*** baš jeftino. Toliko nije bio note 4 prosle godine u ovo vreme koliko mi se čini

Pa da je jeftino i nije... :D Ali polako pada cena... Malo posle Nove godine ako se pojavi kod nas note eto ga već na 520+e... Ali onda izlazi i s7... :)

Ma gde, one samo znaju za jabuku... Mislim da brzo smori edge, a S pen je jako korisna stvarčica... :)

Naravno Note 5 >>>> Edge+.
Note 5 je ipak raritet. :d

Ako nista drugo, n5 bar mnogo lepse i stabilnije lazi u ruci!

Ocajno leze i jedan i drugi, klizavi previse. Zamalo mi nije ispao N5 kada sam ga uzeo u ruku.

Nazad
Vrh Dno