serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Pa očigledno nije issue, već feature i neće biti skoro promenjena ta politika.
Ma nebitno,ja sam taj iz Ns sto "jedini " ima NOTE 5...Ne razumem post ? Ne verujem da ce da se otvara jer uglavnom sam kupujem teleofne [emoji16]
Pa ovi su kraljevi, ne jebu korisnike 2%European users pretty peeved about their Note5 version having 3 GB of RAM, against the 4 GB of RAM for the US carriers' Note5 models.
Hoce da ih kupe za 900e,samo treba znati ljude![]()
Evo umirem od smeha na ovu *****anu sa 3gb kod nas...pa sve ga u inat ne bih kupio i da sam od onih koji je stvarno planirao da se unapredi sa n4!! Ovo vec postaje cirkus!!![]()
http://www.gsmarena.com/galaxy_note...cc_hints_towards_an_eu_version-news-13690.php
Pa ovi su kraljevi, ne jebu korisnike 2%
80 telefona godišnje u 150 verzija za 850 tržišta i regiona = Support 0 bodova![]()
Nemam ništa protiv da proizvođač fura npr 2 različita SoC-a (kao Snapdragon i Exynos), ako oni u praksi treba da ponude približno iste performanse, ali ovo...:trust:
Vec zbog tog cekanja su zasluzili drvlje i kamenje, zbog poluproizvoda takodje!!
Energy efficiency of the screen has increased by 21 percent compared with Note 4 (increase in working hours is obvious).The maximum brightness comes to 861 nits in the automatic adjustment. You can link to read these startling figures and the findings on the screen, nothing like this on the market just is not there, and the competitors can not appear in the next few years.
Baterija nije ocajna vec dovoljna-prosecna samo ocigledno nije ispunila ocekivanja i hajp iz glasina, da nisu ovoliko stanjili telefone ugradili bi min. 3500 mAh i to je to.
Nema micro sd slot - to znaci da to vise nije Note na neki nacin ali da ima brutalnu bateriju verujem da bi se mnogi odlucili na kupovinu preskupe 64Gb verzije, i to je dovoljno memorije.
A za softver nema opravdanja.. ni on nije ocajan vec nekako nedovrsen i za sw moze da se kaze da je poluproizvod.
Samo kazem da ne treba hejtovati previse, jesu ovo osakaceni i skupi sljasteci kic telefoni ali uopste nisu losi kao sto se pise i prica. Moje neko misljenje, bar dok ne probam S6e+.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari