Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Ja sam sada probao na note 3 i isto ulazi olovka samo treba malo vise da se gurne :D

Poceli su na silu da traze nekakve mane kao ona luda Erika :d

Aj postoji verovatnoca da neko komiran od alc/gudre zabode s-pen kako ne treba ili dete da syebe fon na taj nacin ali to je sve u rangu teorije i totalno je nebitna stvar.

Ima i ispod 900 na ms...ceka se ko ce prvi sa foruma odavde da ga propusti kroz ruke :)

Da nudi nesto duplo vise od novih telefona koji su sa cenom od ~450e pa i ajde, ali ovako naravno da je previse...

[youtube]DgiepK9eKNE[/youtube]

Pocketnow review

Ima i ispod 900 na ms...ceka se ko ce prvi sa foruma odavde da ga propusti kroz ruke :)

Za 900e ,ja bi doneo dva komada, da neko hoce da ih kupi za te pare

bef438dd8107cd9a198c0b474507a5a9.jpg

8041ea5eb5a8205ae245f9af8687dc54.jpg

e8235e4dc55c94846c97dfe6d2ff1dd7.jpg

Valjda je normalno da stave mehanizam ili siri kraj tog stajlusa da ne mozes fizicki na pogresnu stranu da ga uguras.
Covek u pijanom stanju ima 50% sansi da s**** mob :)

Dobro, mozda je logicno ali brate meni mnogo nerealno deluje da neko shebe N5 na ovaj nacin.. pijan ces pre ispustiti telefon.

Sansa da u pijanom stanju izvuces stylus je ravna nuli.

pijani ljudi ne kupuju Samsung Note 5 nego IPHONE [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Nisam nikad note imao ali koliko sam retardiran mene ne bi cudilo da i trezan ubacim to naopako

Nema šanse... Nije logično ni malo... Živa glupost.. To je kao da su rekli ajde da guramo stylus u ulaz za audio jack... Isto je verovatno to kao i da guraš na pogrešnu stranu s pen...

С обзиром да јенкијима пишу упутство за употребу четке за WC шољу - није за прање зуба, уопште ме не чуди да не знају како да убаце оловчицу.

Samo pada cena...do nove godine note 5 na oglasima za 600e vec vidim :D

[youtube]eoS111LAjNs[/youtube]

1h i 20min. [emoji23] mora napravim kokice i uz pivo odgledam.car.

Inace drndao sam s6plus edge u mts,nije los.. Sta znam

pijani ljudi ne kupuju Samsung Note 5 nego IPHONE [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Ista im je ciljna grupa... ja iskreno da pripadam toj ciljnoj grupi nikada ne bi uzeo kopiju vec original. To je kao da kupujes kola i uzmes Korejca umesto Japanca. Znam da ima ljudi koji to rade, ja licno ne bi nikad.

Izgleda vecina kupaca pijana, ostali su mozda high? :)

Indeed, the #GalaxyNote5 still has issues with RAM management, which affects the device's multitasking capabilities. It is not as bas as the #GalaxyS6 but I can confirm like many others that the problems does certainly exist!

Duplo jeftiniji telefon sa mnogo slabijim hardverom radi bolje :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno