Dodje mi da placem od ovolike kolicine gluposti, i tekst i video. :d
Inace originalno su ovo objavili strucnjaci iz androidpolice.
Poslednja izmena:
Može to dete da gura olovke i u utičnicu, pa da bude svašta.Sa detetom u kući i nije glupost![]()
I to bas kod onog mog drugara iz NSVeć na kp za 900e![]()
![]()
I to bas kod onog mog drugara iz NS
Koliko sam primetio samo ga on nudi niko vise
Ima i ispod 900 na ms...ceka se ko ce prvi sa foruma odavde da ga propusti kroz ruke![]()
To pada sad na pocetku jer niko ne kupuje, ima da se zakuca na 700-800 duze vreme samo da krenu da uzimaju. I to je i dalje preskupo, realno ne bih dao preko 500 i za to bih razmislio.Samo pada cena...do nove godine note 5 na oglasima za 600e vec vidim![]()
pijani ljudi ne kupuju Samsung Note 5 nego IPHONE [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Evo da te pozdravi "tvoj drug" iz NS,kazi tata V da se otvori i da ti uzme Note 5...ti znas gde imaI to bas kod onog mog drugara iz NS
Koliko sam primetio samo ga on nudi niko vise
Hoce da ih kupe za 900e,samo treba znati ljudeZa 900e ,ja bi doneo dva komada, da neko hoce da ih kupi za te pare
![]()
![]()
![]()
Ne razumem post ? Ne verujem da ce da se otvara jer uglavnom sam kupujem teleofne [emoji16]Evo da te pozdravi "tvoj drug" iz NS,kazi tata V da se otvori i da ti uzme Note 5...ti znas gde ima![]()
Indeed, the #GalaxyNote5 still has issues with RAM management, which affects the device's multitasking capabilities. It is not as bas as the #GalaxyS6 but I can confirm like many others that the problems does certainly exist!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari