Dodje mi da placem od ovolike kolicine gluposti, i tekst i video. :d
Inace originalno su ovo objavili strucnjaci iz androidpolice.
Poslednja izmena:
Može to dete da gura olovke i u utičnicu, pa da bude svašta.Sa detetom u kući i nije glupost 🙂
I to bas kod onog mog drugara iz NS 🙂Već na kp za 900e 😀 😀
I to bas kod onog mog drugara iz NS 🙂
Koliko sam primetio samo ga on nudi niko vise
Ima i ispod 900 na ms...ceka se ko ce prvi sa foruma odavde da ga propusti kroz ruke 🙂
To pada sad na pocetku jer niko ne kupuje, ima da se zakuca na 700-800 duze vreme samo da krenu da uzimaju. I to je i dalje preskupo, realno ne bih dao preko 500 i za to bih razmislio.Samo pada cena...do nove godine note 5 na oglasima za 600e vec vidim 😀
pijani ljudi ne kupuju Samsung Note 5 nego IPHONE [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Evo da te pozdravi "tvoj drug" iz NS,kazi tata V da se otvori i da ti uzme Note 5...ti znas gde ima 🙂I to bas kod onog mog drugara iz NS 🙂
Koliko sam primetio samo ga on nudi niko vise
Hoce da ih kupe za 900e,samo treba znati ljude 🙂Za 900e ,ja bi doneo dva komada, da neko hoce da ih kupi za te pare
![]()
![]()
![]()
Ne razumem post ? Ne verujem da ce da se otvara jer uglavnom sam kupujem teleofne [emoji16]Evo da te pozdravi "tvoj drug" iz NS,kazi tata V da se otvori i da ti uzme Note 5...ti znas gde ima 🙂
Indeed, the #GalaxyNote5 still has issues with RAM management, which affects the device's multitasking capabilities. It is not as bas as the #GalaxyS6 but I can confirm like many others that the problems does certainly exist!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari