Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

I opet cu se sloziti. Pa ja sam prvi kupio s3 kada je bio 80.000 i sta,ostavise ga na 4.3...samo ocu da kazem,svi znamo vrlo dobro da su jajare,nije note 4 prvi prosao ovako,vrv ce i petica tako da prodje...ali pomiris se s tim kad kupis njihove uredjaje...nase negodovanje nece promeniti njihovu politiku ;)

Hoce ako prestanete da kupujete njihove modele..

Ali će promeniti moju kupovinu ;)
Pa neka se češu sada kada kinezi stižu, a Epl uređaji imaju veću dijagonalu...

Edit: Preteče me Loznica

Poslednja izmena:
Pa dobro ja se mirim s tim manama,koje i sam priznajem,zbog nekih stvari koje mi samo note pruza (i samsung izmedju ostalog). Kad ostali to sve uvedu,onda mogu da razmisljam o drugom proizvodjacu...

I opet cu se sloziti. Pa ja sam prvi kupio s3 kada je bio 80.000 i sta,ostavise ga na 4.3...samo ocu da kazem,svi znamo vrlo dobro da su jajare,nije note 4 prvi prosao ovako,vrv ce i petica tako da prodje...ali pomiris se s tim kad kupis njihove uredjaje...nase negodovanje nece promeniti njihovu politiku ;)

Meni su mama i tata kupovali telefone do 300 evra. Ti si jedan privilegovan decak. Srecni su nasi klinci sto imaju, kada vidim one zapadne klince sto studiraju i u pauzi sede na zelenim povrsinama dok njihovi roditelji i bake i deke sede po kaficima. Kod nas sve naopako, valjda nam zato i tako dobro ide u zivotu.

Pa sad nikad nisam toliko dugo gledao video, ali jedno je sigurno - ova baterija je za notu seriju loša jer je dobra autonomija najbitnija kod note telefona.

Trenutno S6 Edge + ima bolju bateriju i istu veličinu ekrana - razlika samo olovčica koju inače koristi svaki 5-6 korisnik :)

Na amoledu duže drži uz gledanje videa, nego surf

Slazem se, Dane, bas ovo sto Stojan rece sam i mislio (video drzi duze, pa ako nesto izvuce 5h SoT, to ce biti video/YT, a ne surf/navigacija i slicno).

Meni su mama i tata kupovali telefone do 300 evra. Ti si jedan privilegovan decak. Srecni su nasi klinci sto imaju, kada vidim one zapadne klince sto studiraju i u pauzi sede na zelenim povrsinama dok njihovi roditelji i bake i deke sede po kaficima. Kod nas sve naopako, valjda nam zato i tako dobro ide u zivotu.

Otisao si potpuno u off,i bas ne volim ovakve stvari. Da li neko nosi telefon od 100,patike od 100,ili 1000 evra,njegova stvar.Nisam privilegovan,niti vise decak,zavrsavam fakultet uskoro,plus i radim i zaradjujem,kao sto su i moji zavrsili pa tako zaradili. Nista nije naopako zemljace,naopaka moze biti samo nasa ljubomora sto neko ima vise neko manje,pa kakogod dosao do tog svog imetka.
A ovim strancima...mali Ameri nose sa 10 godina ajpede od 800+ evra,to znam iz iskustva...tako da ni ta prica ti ne pije vodu.
Ova tema je za note 5,tako da ajde da ne sudimo o pogresnim stvarima.

Otisao si potpuno u off,i bas ne volim ovakve stvari. Da li neko nosi telefon od 100,patike od 100,ili 1000 evra,njegova stvar.Nisam privilegovan,niti vise decak,zavrsavam fakultet uskoro,plus i radim i zaradjujem,kao sto su i moji zavrsili pa tako zaradili. Nista nije naopako zemljace,naopaka moze biti samo nasa ljubomora sto neko ima vise neko manje,pa kakogod dosao do tog svog imetka.
A ovim strancima...mali Ameri nose sa 10 godina ajpede od 800+ evra,to znam iz iskustva...tako da ni ta prica ti ne pije vodu.
Ova tema je za note 5,tako da ajde da ne sudimo o pogresnim stvarima.
Šta ti završavaš, kad si brucoš?

Pa tako sam i pretpostavio,zbog nicka...92 sam godiste...ali kakve to zapravo ima veze sa ovom temom :)

Kod naših operatera i po oglasima 90% telefona je SM-N910C (Exynos) verzija, pa mi nije jasno o kakvom izboru se priča :)
Osim toga Exynos verzija je bolja...

Vrlo je važno da Samsung omogući 64bita jer će onda moći da se portuje stock Samsung softver sa S6/edge/note 5 telefona ;)

Tu je nov ispeglan tw, teme, optimizacija...
Od uvjek je exynos bio bolji od snapdragon, i sta ako je 64 bit kada opet nema 64 bit podrske opet si na 32 bit a imas 64Bit procesor koja patetika, zato note 4 snapdragon i note 3 snapdragon imaju portirane romove od s6, pa uskoro i za note 5 bice dok ti sa exynos ostaces na mizerni stock +root i bez bloat to je ta razlika.

Šta si se uhvatio za tu snapdragon verziju koju niko živi nema - šta me briga za to :)

Šta si se uhvatio za tu snapdragon verziju koju niko živi nema - šta me briga za to :)
Nema kod vas, bas kod nas u makedonije vise je bilo snapdragon jedino VIP su prodavali exynose a zasto kod vas sve je bilo exynos nemam pojma,a za modovanje snapdragon je bolji izbor do sada. :)

Dobro me podseti note 5 i ne dolazi u dve verzije - samo Exynos...

Samo je 64bitna arhitektura, a u note 4 gle čuda nije :)

Poslednja izmena:
XDA заједница је, између осталог, баталила самсунг оног тренутка кад су увели чувени KNOX, и кад су почели да за*ебавају са гаранцијама.
Пре 2 године сам узео N3 и то само јер сам га резервисао довољно брзо и добио сат, који сам потом утопио за 200+ евра. Кад сам видео какво се сра*е спрема, одлучио сам да баталим самсунг на неодређено.
За Ѕ1, Ѕ2, Ѕ3, N1 и N2 било је ромова у изобиљу, ниси знао који је бољи...Отидите сад у тему за Ѕ5 и погледајте колико има добрих ромова...

Exynos 4210 i 4412 vremena :) Odustali dobri dev-ovi ***...

XDA заједница је, између осталог, баталила самсунг оног тренутка кад су увели чувени KNOX, и кад су почели да за*ебавају са гаранцијама.
Пре 2 године сам узео N3 и то само јер сам га резервисао довољно брзо и добио сат, који сам потом утопио за 200+ евра. Кад сам видео какво се сра*е спрема, одлучио сам да баталим самсунг на неодређено.
За Ѕ1, Ѕ2, Ѕ3, N1 и N2 било је ромова у изобиљу, ниси знао који је бољи...Отидите сад у тему за Ѕ5 и погледајте колико има добрих ромова...

šta znači dobrih romova? ima ih gomila i u development i u original development. ima MIUI, CM, S6 portova, note 4 portova, stock based... ima svega koliko hoćeš

Dobar aosp rom bez aosp drajvera(zvuk, mikrofon, kamera itd) na exynos cipu sa potpuno ispravnim MALI GPU drajverima(deo u kernelu, ostatak u romu, tj. mali blobs itd. )

I sa potpuno ispravnim HWC-om, ne racunam ove portove :D

Poslednja izmena:
Има ромова, али ни приближно као раније. Сад се може наћи од свега по један или два, ако и толико.

@žile šta će ti exynos, S5 je najviše išao sa snap 801 :)

@ceftri kada si to gledao? ja sam baš pogledao kada si napisao i ovo je bukvalno gomiletina, kao za nexusa maltene. proveri ako nisi skorije. u original development ima 4 strane da listaš a u android development 9, ne znam koliko je default broj tema po strani, 20ak valjda.

Poslednja izmena:
Vidiš Knox sam zaboravio - dobro si me podsetio :D
Moguće da Samsung želi da njegovi verni korisnici ne izgube flešovanjem garanciju pa zato nema romova!!!

Knox truly unique Samsung feature!!! :)

Nista *** :) E to je kad post-ujes, ne citiras coveka, a ja odmah odgovorim :D

E sve manje ce biti tih android development stranica (ako ne uleti neki snapdragon model).

@žile šta će ti exynos, S5 je najviše išao sa snap 801 :)

@ceftri kada si to gledao? ja sam baš pogledao kada si napisao i ovo je bukvalno gomiletina, kao za nexusa maltene. proveri ako nisi skorije. u original development ima 4 strane da listaš a u android development 9, ne znam koliko je default broj tema po strani, 20ak valjda.

gomiletina djubra :d

ajde ti sa batakom u ios forum :)

Nazad
Vrh Dno