Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Telefon sam kupio u maju prošle godine u Abu Dhabi-ju na aerodromu; bio na akciji 64GB sa bežičnim punjačem i clear view cover-om - oko 650€.

P.S. Nisam farmer, gradimo neku termoelektranu, 6x850 MW.

Pa znači isto arapin k'o moj. Vrv je zbog toga i duži vek baterije, što je mlađi. Onda je ok.

Za farmere kažem, jer dole dosta često putujem baš u Pretoriju, u Denel za razvoj novog borbenog vozila, a i imam dosta kolega ovde, odzodo. Svi se žale da crna populacija ima podršku od vlade, da ubijaju farmere i uzimaju im imanja. Pokazuju mi vesti svaki dan...Tuga

Juče dobih novi update. Aplikacije i dalje zabadaju. Strašno šta su uradili od telefona.... Očaj

Jesi li radio kompletan reset telefona koji sve briše posle nadogradnje i ponovo podešavanje?

Ja nemam nikakvih problema.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Juče dobih novi update. Aplikacije i dalje zabadaju. Strašno šta su uradili od telefona.... Očaj
Ako vam je - lepo kazem uzmite out of the box da radi i iskljucite updates skroz ;) 3 godine evo imam S5, i dalje me sluzi na 5.0 - i jedini razlog za 5.0 je zbog glupih operatera jer mi ne 4.4 ne radi LTE, a iskreno, to je vec dealbreaker.

Koliko ti Note-ova i s7e imas ***?:)

Za farmere kažem, jer dole dosta često putujem baš u Pretoriju, u Denel za razvoj novog borbenog vozila, a i imam dosta kolega ovde, odzodo. Svi se žale da crna populacija ima podršku od vlade, da ubijaju farmere i uzimaju im imanja. Pokazuju mi vesti svaki dan...Tuga
U JARu? Daj na PM link neki.

@alfaunits

Pa dole (u UAE) sam kupio gomilu stvari, jer su cene bukvalno 30-50% procenata jeftinije nego u EU, plus dobiješ gomilu poklona. Ja sam, npr, uz note 5 dobio KEF M500 sluške (300e su tada koštale), samsung powerbank od 8600mAh, clear view cover i wifi punjač za 500e, a tada je samo fon kod nas koštao 1000e. to je bilo kad je izašao u avgustu 2015. Sad ista priča sa S7icom. Sve sam prodao. Generalno, zasitio sam se svih materijalnih stvari dole, čak su mi se i smučile, pa me ne vozi da menjam fon koji me dobro služi (note 5). Žao mi je što sam to izgubio da budem iskren, ali dobro... Možda izađe nešto stvarno revolucionarno, pa me zaintrigira da kupim, za godinu dve :) Ovo sa S7 sam uzeo zbog poklona, ali se nikome nisu svideli, pa su otipli na doboš :)

Što se farmera tiče, samo googlaj "kill the boer" , npr http://americanfreepress.net/70000-whites-murdered-in-modern-south-africa-obamas-african-legacy/

Sad u zadnjih 6 meseci, po rečima kolega, više je ubistva bilo, nego za 20 godina posle NM. Inače ovo "kill the boer" peva njihov predsednik vlade, da stvar bude još gore. Od njih je čak i Srbija bolja

Villi ne znam da li je moguce nakon ruta ubaciti neki stock mm rom ili odraditi downgrade bl i modema. Gledao sam na netu poredjenje note 5 sa 6.0.1 i isti taj posle updatea na 7.0 pa to je strasno koliko usporise telefon :(

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Imam note 5 n950c,nema nas jezik,da li se moze sa sammobile ubaciti bilo koji drugi firmware,koji ima nas jezik?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sad sam tek primetio da sam napisao 950c umesto 920c.

Koji mi preporucujete? Vidim da ima sve Iran,Arabija,itd itd. Od euro zemalja ima Turska,Rusija,Izrael,pretpostavljam da ima nas jezik.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Juče ubacih nougat preko odina. Šta znam, telefon radi kako treba. Odmah zatim sam ubacio twrp preko odina, a zatim sam ga i rutovao. Ispočetka je malo seckao ali sam posle iz twrp očistio keš i dalvik i sada radi ok. Pošto mi je nova sve vreme instalirana i ne znam kakve su izmene u tw, samo vidim da je settings izmenjen. Baterija mi se čini da je bolja. Kada pogledam potrošnju baterije, sada mi je cell standby dosta manji nego ranije, a ranije je bio redovno preko 10 procenata. Ne znam da li je samo drugačije prikazivanje ili je tu stvarno manja potrošnja. Xposed koliko vidim sada ne radi. Zezao me i adaway, morao sam neku drugu verziju(sa xda) da instaliram, ova radi. Takodje programčić vpnroot koji često koristim ne radi, ali to je verovatno problem sa nougatom. Morao sam da napravim vpn konekciju iz sistema, ali to smara, em treba više klikova da dodjem do konekcije, em moram da postavim ili password za otključavanje ili otključavanje otiskom što u principu ne radim. Za sada sam zadovoljan kako fon radi.

Ubi to što nikako xposed da omoguce :(

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja sam ga na mm uglavnom koristio za greenify i amplify zbog baterije, ali sad mi se i bez toga čini bolja baterija na nougatu... Doduše ostao mi je greenify ali mislim da on bolje radi kada je instaliran xposed.

Ubi to što nikako xposed da omoguce :(
+1 :( Da postoji dual SIM LTE Note 3, ja bi se vrlo rado vratio na njega.
Trenutno razmisljam da li da uzmem obican N3 za sebe. Mislim da cu prezaliti dual SIM prvi put u zadnjih 5 godina.

Dobra stvar je i ovaj blue light filter koji su ubacili na nougatu. Dobar je za čitanje noću...

Kako da iskpjucim ovaj ramadan u kalendaru? Ubih se od trazenja, znam da je ranije bila neka opcija, al sad ne vidim.

Come, what now???

Kako da iskpjucim ovaj ramadan u kalendaru? Ubih se od trazenja, znam da je ranije bila neka opcija, al sad ne vidim.
Ne moze to da se iskljuci, samo rom da promenis, ili ako si rutovan da zamenis aktivan csc folder, obavezno po nekom uputstvu sa xda. Ja sam imao slican problem na N4, koristim fabricki kalendar, i morao sam da promenim rom...

Hvala, mislio sam da sam ranije to iskljucivao, ali izgleda da sam pomesao sa vremenskom prognozom u kalendaru. Note 2 mi nije sa uae trzista tako da nisam ni imao ramadan, a prosle god sam izgleda ignorisao na note 5.

Ne pada se istog meseca, pa si mozda bio na odmoru :)

Jel ima neko probleme sa wifi na ovoj Nougat brljotini? Cesto mi se desi da primetim "interent might not be available" (wifi ikona ima !) I to na raznim mrezama. Takodje, cim ga zakljucam, odkaci se od wifi sta god da podesim...

Jel ima neko probleme sa wifi na ovoj Nougat brljotini? Cesto mi se desi da primetim "interent might not be available" (wifi ikona ima !) I to na raznim mrezama. Takodje, cim ga zakljucam, odkaci se od wifi sta god da podesim...
I meni često ima ! ikona pored wifi. posle proradi. Moraću jedan hard reset da udarim.

To se pre nije desavalo, mada, primetio sam da ako tada restartujem telefon, da se izgubi "!". Ne verujem da ce tu hard reset da pomogne, mada, mogu da probam, nisam ga radio jos ni jednom.

Da se prijavim, odradio factory reset i sad je situacija mnogo bolja sto se tice wifi-ja. Cak mislim da je i baterija bolja.

Da se prijavim, odradio factory reset i sad je situacija mnogo bolja sto se tice wifi-ja. Cak mislim da je i baterija bolja.
Odlično, i ja ću morati opet skorije. Izgleda da na 2 do 3 meseca treba uraditi reset

Ja nisam radio sve do N update-a i sve je bilo okej. Sad je moralo :)

Sad sa najnovim updateom više nemam split screen :mad:

Držim recent dugme i samo me vraća na skorlovanje aplikacija.

Se*em ti se na samsung. Od onakvog telefona napraviše djubre

A od kog nisu villi? Nauči da ugasiš auto update čim uzmeš samsung i više nikada ne uđeš u tu stavku.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh Dno