Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Pa napisa čovek da neće ovlašćeni servis...što je pro mobi za samsung, mada opet nije za note 5 jel isti nikad u evropu nije stigao legalnim kanalima.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Lol. Nemoj da nosis nigde. Uzmi fen, zagrej zadnju stranu. Zatim vakumom posigni poklopac. I to je to

Ja sam Promobiju slao mail da se raspitam za zamenu baterije i odgovor je da oni to ne rade. Da li radi neko drugi? Pitam za buducnost ako odlucim da je menjam posto je za sada sve okej.

vidim ja da cemo sami morati da menjamo bateriju kad bude trebalo.... ja odma da kupim i drugo staklo, posto cu da polomim kad skidam....

Što da ne...i tako nije vodootporan telefon, nemaš šta da izgubiš. Inače kontam da svaki ozbiljniji "divlji" servis može to da završi.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

tako je.... iskreno bas mi se ne svidja sto je ovako nakaradno sklopljen telefon... nokie sam popravljao zmureci, a ovo cudo mislim da cu da upropastim cim pokusam nesto

jesam kupio polovan telefon, ali zasad je baterija super. kad bude crkla onda cu da mislim sta kako

Poslednja izmena:
Da li je moguce i da li je neko probao(is uspeo) da se revertuje na MM nazad? Opet problemi sa Wifi i glupostima, namerno ubijaju odlican telefon.

Ajde opet sam sebi da odgovorim:

Uspeo sam da resim problem na Nougat sa WIFI koji se stalno diskonektuje, cim telefon se telefon zakljuca. Bila je u pitanju App Power monitor. Kad sam njega iskljucio, telefon je poceo opet da normalno drzi WIFI sve vreme. Eto, ako neko ima slican problem da zna sta je.

jel taj program dolazi preinstaliran, ili si ga ti instalirao?

meni se javio strasan battery leak na 6.0.1. mislim se da instaliram poslednji updste i uradim hard reset... jel stvarno telefon umre kad mu se sravi poslednja verzija androida, ili su to individualni slucajevi...

Samsungova aplikacija, dolazi kao deo sistema. U osnovi nesto kao Greenify, ali uspeli su da na Note5 prejebu WIFI na taj nacin. Kostalo me hard reseta Nougata, pa vracanje na MM, pa opet na Nougat pa search po netu. Da ne pricam sva moguca podesavanja i opcija koje sam probao a nisu radili.

pa uzas... kako su takvi indijanci nije mi jasno....

Ma jok, posle par dana opet zeza.Vratio sena MM i sve okej. E hebem im sve.

stigla mi maska i alat za skidanje. Porucio sam dve maske i ispalo je da je jedna tamnija od originalne, a druga poprilicno blizu originala. Nemam industrijski pa sam koristio obican fen. Pošto sam malo brzao, originalno plastika je dodatno napukla prilikom skidanja, ali je to nebitno. Da skinem zaštitu sa nove maske, ono se skinu i trake, pa ajde prebaci sa ove tamnije. Odradim sve i divim se kako lepo izgleda i ja malo da pritisnem bas na delu gde je pukla prosla (tu je malo onaj aluminijum oštećen), kad cvrc, pukne pod prstima. Tako da sad imam novu masku sa naprslinom pri vrhu, ali jedno pet puta manja nego prvobitna. Drugu masku neću da stavljam jer je i tamnija i sad nema onu lepljivu traku. Najverovatnije ću naručiti još jednom ovu svetliju masku, pa kad budem zaludan, probaću opet.
Pozdrav

Zdravo, zato što to nisam ispravio aluminijum i kako sam pritisnuo, tu je je kvrcnula plastika. Videću baš da slikam neki dan.

Evo i slike
cc24a62209d7d20aea74e38bf4247b9c.jpg

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока

Stigao sinoc neki update od skoro 350MB. N920CXXU3CQG1. doduse, nista novo ne primecujem.

Ima li neko da je uzimao lcd za note 5 sa aliexpressa... Pre vise od godinu dana verujem ispao mi je i lcd je crkao... U pitanju je australijski model N920i.... Uvek su mu bili preskupi lcdovi, preko 200 eura su se kretali, a sad posle dosta vremena vidim da mogu da se naruce za 100 eura pa me zanima kakav je kvalitet tih kineskih, da li ce to raditi kako treba ili se ne vredi upustati...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

imam drugaricu koja ne moze a da ne ispusti iPhone jednom mesecno. U osnovi, ispada da su ti kineski koje placa oko 80 evra ovde po Nisu VEOMA krti, u smislu, padne na tepih i pukne. Mozda su ti za note drugaciji ali ne bih rekao. Sto se tice upotrebe, nisam primetio kod nje da taj zamenski nesto drugacije reaguje, jedino to sto imam utisak da se lakse lomi (jedan pad i gotovo, a originalni je pretrpeo jedno 3-4 betona i i dalje je radio).

I moj fabricki bio pa prvi ozbiljniji pad i dovidjenja prijatno... Sta reci a ne zaplakati, dusa me je bolela :)))

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sta je infinity display na note 5 ? I kako se isti aktivira ?

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

300+ Mb update danas, jel zna neko sta je novo?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Imam problem sa signalom, stalno je slab gde sam sa xperiom z2 imao odličan signal. I kad je na jednoj crti nedostupan sam. Mts mreža. Da li neko zna kako da rešim problem ili je nerešiv?

probaj da stavis na 3g? nema svaki note5 4g u evropi

Ako se ne varam, i ja sam imao slicne probleme(vip), mislim da sam postovao u ovom threadu o tome, posle promene sim kartice situacija se sredila.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Imam problem sa signalom, stalno je slab gde sam sa xperiom z2 imao odličan signal. I kad je na jednoj crti nedostupan sam. Mts mreža. Da li neko zna kako da rešim problem ili je nerešiv?
koji je tacno model? mozda nema sve bendove koji se koriste kod nas, ako je pravljen za neko drugo trziste..

Sent from Galaxy S8

Vredi li dati oko 300e mozda malo ispod za par meseci koriscen note 5? Ima li nekih vecih mana?

Jedina mana na koju sam naišao, dok sam koristio Note 5 je baterija. Meni, koji nisam zahtevni korisnik(ne igram igrice, ne slušam muziku i ne gledam filmove niti YT klipove), nije mogla dan da sastavi. Sve ostalo za peticu ili po akademski za 10-ku.

Послато са SM-G950F

To za bateriju sam i pretpostavljao. Nije mi jasno zasto su stavili onako mali kapacitet.

Sm n920c
Ma ima on 4g, ali je mnogo mnogo slabiji signal od svih ostalih mts. Do sada sam imao samo 3g(stara kartica), i kada sam kupio note, išao da zamenim za novu 4g . Od tada kreće haos. Probao sam i samo 3g i samo 2g. Na 2g ima malo bolji signal ali ipak nije to to.

Nazad
Vrh Dno