Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Mene nakon godinu dana nešto zeza baterija, ili je problem softverske prirode, ko će ga znati. Trebalo bi uraditi backup svega, pa da ga vratim na fabrička. Problem je sledeći, prvo neće fast charging nego piše cable charging, tek kada treći put uključim punjač bude sve ok. Zatim baterija dodje do 23% i tako stoji 2-3 sata bez problema. Telefon je u garanciji još godinu dana, ali sumnjam da baterija ulazi u garanciju. Mada pošto je da kažem fabrička ko zna. Evo i slike Screenshot_2017-02-13-21-26-01.jpg

Odradi flesh zadnjeg stock roma preko odina i factory reset, a onda izvrsi kalibraciju baterije sistemom punjenja i praznjenja i kodom *#0228#. To ti je za pocetak najsigurnije.

Pokusao sam ovo sa kalibracijom baterije ali mi nije uspelo. Moracu da uradim flesh pa factory reset, i onda ću videti stanje. Inače mi je do sada baterija u proseku trajala 7 sati što je sasvim ok.

7h ekrana? Pa to je fenomenalno. Ili ipak 7 sati? To je onda ocajno.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Da bez problema, s tim što npr na 4G netu nije takva situacija a dosta zavisi i od osvetljenja. U početku kada je bio nov, punio sam ga svaki drugi dan prvih mesec-dva .

Mene nakon godinu dana nešto zeza baterija, ili je problem softverske prirode, ko će ga znati. Trebalo bi uraditi backup svega, pa da ga vratim na fabrička. Problem je sledeći, prvo neće fast charging nego piše cable charging, tek kada treći put uključim punjač bude sve ok. Zatim baterija dodje do 23% i tako stoji 2-3 sata bez problema. Telefon je u garanciji još godinu dana, ali sumnjam da baterija ulazi u garanciju. Mada pošto je da kažem fabrička ko zna. Evo i slike Pogledajte prilog 222003
Promeni usb kabl na punjacu, trebalo bi da radi brzo punjenje. Imas na netu, los im je kvalitet kablova

Drugari, imam 920C, nije rootovan, zadnji 6.0.1. Ono sto od uvek primecujem je da mu mobile data ne radi brzo koliko bi trebalo. I ja i supruga smo na Vipu, ali njen S7 ubija koliko bolje surfuje od mog Note-a koji zna da bude neupotrebljiv na mobile data. Oba su na 4G, ali sve je to daleko bolje na S7. Da li mozda treba neki rom za nase podrucje?

Drugari, imam 920C, nije rootovan, zadnji 6.0.1. Ono sto od uvek primecujem je da mu mobile data ne radi brzo koliko bi trebalo. I ja i supruga smo na Vipu, ali njen S7 ubija koliko bolje surfuje od mog Note-a koji zna da bude neupotrebljiv na mobile data. Oba su na 4G, ali sve je to daleko bolje na S7. Da li mozda treba neki rom za nase podrucje?

Uh, niko?

Nema to veze do roma. Možda ti je lartica oštećena. Probaj svoju kod žene u telefonu pa vidi šta se dešava. Ne bi smelo da bude razlike, ja sam sa note 5 prešao na s7 i identično mi radilo (doduše na mts sam).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

I obriši proxy u podešavanjima apna

Vidim na sammobile da je okačen Nougat za Tursku. Da li je ko probao?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Stigao Nougat
f34705451c33faa24c6d2b39d8e345bb.jpg

Fino. Vidim da je sve kao na N7 što je bilo osim AOD!

Ako možeš okači isti ekran kad budeš na otprilike 5-10 %. Meni je ovde zanimljivo da nemaš uopšte cell standby, on je meni redovno dvocifren.

Ako možeš okači isti ekran kad budeš na otprilike 5-10 %. Meni je ovde zanimljivo da nemaš uopšte cell standby, on je meni redovno dvocifren.

4331cb8e9bb21689a38ce294fbf5c372.jpg

Koliki ti je screen on time ovde?

Ovaj 7.0 update je teško s*anje.

Telefon, koji se nije za 20 meseci resetovao i zaglupeo, je počeo da baguje na svkaih 5 minuta. Ovo je užaš i nedorađen proizvod.

Na koji način mogu da vratim zvanični Android sw?

Može li neki link

Koliki ti je screen on time ovde?

Još je i dopunjavan telefon. Znači za 10 sati ima sat i po upaljenog ekrana. To nije loše, to je očaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Da, nešto definitivno nije u redu

Pa tek je prva verzija 7.0 za nout, mozda ima neke bugove. Mozda upgrade pravi problem, trebalo bi flesnuti preko odina uz factory reset?

Ovaj 7.0 update je teško s*anje.

Telefon, koji se nije za 20 meseci resetovao i zaglupeo, je počeo da baguje na svkaih 5 minuta. Ovo je užaš i nedorađen proizvod.

Na koji način mogu da vratim zvanični Android sw?

Može li neki link
Note 5 je trebalo ostaviti na 5.1.1 i imao bi savršen telefon! Pitanje je da li se može i vratiti sad sa 7.0 na 6.0.1. samasung nekad onemogući vraćanje na stariji bl. Koliko je uopšte cena za novi od 64gb u uae?

Meni je bpr 5 radio ocajno, 6ica je bez zabadanja izdrzala godinu dana,,,

Meni radi odlično i na 6 i na 7 sad. Još mi bolje baterija treaje. Oko 4 sata SOT. na dan

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk

Ne znam šta se desilo, ali sad je mnogo bolje. 3,5h SOT
fd1a080bdb4824c7c8d2f87b55d8dd4e.jpg

Note 5 je trebalo ostaviti na 5.1.1 i imao bi savršen telefon! Pitanje je da li se može i vratiti sad sa 7.0 na 6.0.1. samasung nekad onemogući vraćanje na stariji bl. Koliko je uopšte cena za novi od 64gb u uae?

Cena je oko 1750AED u non offical i oko 2200AED u offical storu. Sad sam proverio. U offical store dobiješ bežični punjač, onaj samusng "rajf" sa sluškama, onda flip-flop transparent cover, samusng 10.000MAh power bank i Worldwide garanciju (ako tražiš kao da si turista :D ). U ovom običnom storu, dobiješ samo fon i 12 meseci garancije u UAE.

Ne znam šta se desilo, ali sad je mnogo bolje. 3,5h SOT

Kada si uzeo telefon, pitam pošto je meni kumulativno dostupno samo 16h i 30min? Moj fon je star od avgusta prošle godine, ili septembra, ne sećam se. Uglavnom uzeo sam ga u nedelji kad je izašao. Možda zbog toga, št je tvoj mađi a moj stariji...?

P.S. Nadam se da nisi farmer dole u SA :d

Poslednja izmena:
Cena je oko 1750AED u non offical i oko 2200AED u offical storu. Sad sam proverio. U offical store dobiješ bežični punjač, onaj samusng "rajf" sa sluškama, onda flip-flop transparent cover, samusng 10.000MAh power bank i Worldwide garanciju (ako tražiš kao da si turista :D ). U ovom običnom storu, dobiješ samo fon i 12 meseci garancije u UAE.

Kada si uzeo telefon, pitam pošto je meni kumulativno dostupno samo 16h i 30min? Moj fon je star od avgusta prošle godine, ili septembra, ne sećam se. Uglavnom uzeo sam ga u nedelji kad je izašao. Možda zbog toga, št je tvoj mađi a moj stariji...?

P.S. Nadam se da nisi farmer dole u SA :d

Telefon sam kupio u maju prošle godine u Abu Dhabi-ju na aerodromu; bio na akciji 64GB sa bežičnim punjačem i clear view cover-om - oko 650€.

P.S. Nisam farmer, gradimo neku termoelektranu, 6x850 MW.

Nazad
Vrh Dno