nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Kako ide rutovanje na 6.0.1 verziji?
Jel ima neko uputstvo?
Jel ima neko uputstvo?
Imas cf autoroot za 601, flesni preko odina i to je to, najlaksi nacin. Skini verziju koja je za tvoj mobilni npr n910c ili f. Ovde su ti fajlovi i uputstvo:Kako ide rutovanje na 6.0.1 verziji?
Jel ima neko uputstvo?
Ovaj Pirobot V6 ti je popravljena verzija DN7 electron team-a, imas link na youtubu, kao i test, probao sam ga lepo radi, nema bugova kao na DN7, jedino sto je na svim N7 portovima slaba baterija...http://electron-team.com/sm-n910c-2/
Ja sam probao njihove romove i imaju dosta bagova ajde daj te sta koristite vi od romova
Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
Mozes, to radis sa rutovanim uredjajem i programom: titanium backup, koji ti sve cuva u programu, sadrzaj i podesavanja i vraca sve kako si bekapovao. Prvo podesis folder u titaniumu na memorijskoj da ti cuva, onda na svaki program koji ti treba izvrsi backup, zatim flesujes novi softver i izvrsis restore iz titaniuma.Treba da instaliram novi rom, dali mi neko moze reci dali mogu da backujem sve programe i posle ih vratim i kako to najalkse i najbrze da uradim?
Jeste, bolja je baterija definitivno na ovom novom romu... DQA1(N910C)Ja primjecujem da mi baterija duze traje, mozda sam nesto umislio ali evo citavi dan i na 20% mi je trenutno...
Neverovatno ali istinito, sa ovim romom mi je SoT priblizan 5.1.1, oko 6 sati sa 5% u dva dana. Samo sam ga rutovao, uradio blagi debloat i greenify... A moguce da se i google services umirio, vidim nema ga wakelock detectoru...Ovo je, izgleda, prvi update koji je poboljšao trajanje baterije?!
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
da ti nisi pogresio temu ?
Kako doći do ovog apdejta ako ga telefon sam ne nudi?![]()
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Mnogo mnogo los troll. Poredi note sa onim kineskim kršom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari