Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

http://electron-team.com/sm-n910c-2/

Ja sam probao njihove romove i imaju dosta bagova ajde daj te sta koristite vi od romova

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
Ovaj Pirobot V6 ti je popravljena verzija DN7 electron team-a, imas link na youtubu, kao i test, probao sam ga lepo radi, nema bugova kao na DN7, jedino sto je na svim N7 portovima slaba baterija...
Inace koristim Shonk Rom v6 (5.1.1), ima najbolje trajanje baterije, bez problema ide na 6+ sati upaljenog ekrana, a sa polarcell baterijom 3400mah, prekjuce sam izbio na 7 i po sati sota u dva dana...Uvek se nekako vratim na taj rom.

Poslednja izmena:
04076404612603d7dc8e6ad9d47945e0.jpg

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Treba da instaliram novi rom, dali mi neko moze reci dali mogu da backujem sve programe i posle ih vratim i kako to najalkse i najbrze da uradim?

Treba da instaliram novi rom, dali mi neko moze reci dali mogu da backujem sve programe i posle ih vratim i kako to najalkse i najbrze da uradim?
Mozes, to radis sa rutovanim uredjajem i programom: titanium backup, koji ti sve cuva u programu, sadrzaj i podesavanja i vraca sve kako si bekapovao. Prvo podesis folder u titaniumu na memorijskoj da ti cuva, onda na svaki program koji ti treba izvrsi backup, zatim flesujes novi softver i izvrsis restore iz titaniuma.

Da li je neko instalirao novi update?
Ima li vidljivih promjena?

Ja primjecujem da mi baterija duze traje, mozda sam nesto umislio ali evo citavi dan i na 20% mi je trenutno...

Ja na miui nemam nas ni hrvatski jezik, dali ima neko od vas?
I dali zna neko dali onda ima neko da mi kaze dali ima na xiaomi.eu rom?

Ovo je, izgleda, prvi update koji je poboljšao trajanje baterije?!

Ovo je, izgleda, prvi update koji je poboljšao trajanje baterije?!

Neverovatno ali istinito, sa ovim romom mi je SoT priblizan 5.1.1, oko 6 sati sa 5% u dva dana. Samo sam ga rutovao, uradio blagi debloat i greenify... A moguce da se i google services umirio, vidim nema ga wakelock detectoru...

Hehehe pazi stvarno! Nisam obratio pažnju da nema GS. Prije je bio među vodećim po potrošnji.

Da li se zezas? Vidis li naslov teme? :D

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Troluje čovek.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nisam rutovao telefon. Zadnji put (u decembru) sam flešovao MM za SEE i od tad sam dobio dva apdejta.
Posle najnovijeg apdejta baterija je odlična.

Najbolje je da skines ovaj rom sa sammobile sajta ili samfirm programa, za SEE region, ubacis u odin i flesnes. Onda skines MM Autoroot za N910C i flesnes ga preko odina takodje. I posle zamrznes bloat aplikacije iz titanium backupa.
TWRP ti treba samo za custom romove.

Screenshot_2017-02-12-08-37-15.pngScreenshot_2017-02-12-08-37-22.png

Iskljucen mi je backup u podesavanjima. Sta da mu radim?

Da li si instalirao poslednji update?

Wipe cache iz recovery-ja?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Brisanje kesa nije pomoglo. Mogu li da se vratim na 5.1.1, prostim flesom u Odinu?

Ja sam vraćao sa MM na LL preko Odina.

Vrh Dno