Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Pa kad moze samo da se place ako se ne zamrzne sve. :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sampion bloata u teskoj kategoriji, i ovo je samo deo, 10 tak je deinstalirano...

369 mb update to je taj sa poboljsanom bat. ? tako pise u opisu :)

Jeste!
Ma u svakom opisu piše raznih glupostu, ali dok ne probaš ne znaš šta je popravljeno ili pokvareno.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

1e0abaf78c3866e77cc3390962e6682c.jpg

To je ovaj?

1e0abaf78c3866e77cc3390962e6682c.jpg

To je ovaj?

Napisi utiske kad isprobas firmware, dal je nesto promenjeno i kako drzi bateriju. Mene nervira bug na svim 6.0.1, kad se javljas pojaca se ton zvona naglo na pola sekunde. Ne mogu da verujem da nece to da isprave, na 511 sve je bilo ok.

I ja sam htjeo da pitam za utiske! ;)

Nista specijalno nije promenjeno, nisam siguran za bateriju posto kod mene standardno radi jako lose..
6481bc879b7484ec4abec3743ceaf44a.jpg
967a07a007faafdcaf77edfb559b203d.jpg

Neće tu biti neke promene, bezbednosne zakrpe i update Samsung aplikacija ...

Naravno changelog uvek isti [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ajde da se i ja ukljucim na temu. Da napomenem da mi je tema jako znacajna bila i da sam je od kad imam N4 redovno pratio, u tom smislu bi da se zahvalim svima na korisnim savetima. Moj utisak je da je N4 odlican fon, bez neke vece mane sem baterije koja je bila dobra na LP, a sad je samo ok. Od svojih iskustava dodao bih da ima 2 dodatne baterije i punjac za eksternu bateriju (kupljen preko Aliexpresa). Ovaj punjac je prava stvar jer uvek imas punu bateriju i najcesce uopste ne punim tel. vec samo bateriju i onda menjam svaki dan. Zasad to sljaka strava a i zgodno je kad idem na put u autu punim dodatnu bateriju dak se na telef. vrti navigacija. Hteo sam da iznesem svoje utiske, i izvinjavam se ako je malo duzi post.

Ne znam kako, ali mi se izbrisao ceo folder sa slikama iz galerije onaj folder gde su slike slikane aparatom

Meni su se nakon zadnjeg updatea sve permisije setovale na "not allowed"

Srećom još ga nisam instalirao.
Ima li još nekih nus pojava?

Za snimanje poziva besprekorno radi call recorder,a posle svih azuriranja nisam primetio ni jednu negativnu promenu,osim malog poboljsanja trajanja baterije.Inace,da iznesem svoje misljenje o telefonu koji je kod mene dve godine i bice jos toliko.(nikada mi ni jedan telefon nije bio u posedu vise od godinu dana,sto dovoljno govori o kvalitetu telefona).Za moje potrebe i zelje,note 4 je savrsen telefon jer ima,(ono sto zelim kod telefona)-super amoled ekran,prosirivu memoriju,izmenjivu bateriju i olovku a nema nedostatako po pitanju kamere,zvuka,brzine rada,ima prikladne dimenzije i solidan izgled.Ovo mi je prvi note i mislim da ce svaki sledeci biti note ako nesto ne izostave ili pokvare.

+1
Isti smo [emoji6]

Pridružujem se i ja. Posle 2 godine i dalje nemam želju da ga menjam jer ništa od ovih novijih ne nudi kompletan paket kakav Note 4 ima. Sigurno ću ga imati dok ne krepa :)
Nego, posle 2 godine malo su mi se pohabale ove alu ivice, a i naprslo mi je staklo kamere pa bih da zamenim ceo ovaj srednji ram. Da ga malo "osvežim" jer ga neću menjati skoro. Da li neko ima iskustva sa menjanjem srednjeg rama? A da to nije ovlašćeni servis koji traži bezobrazne pare za ovu proceduru, bar je tražio prošle godine oko 11000 za "zamenu stakla kamere".

Koristim Note 4 otprilike vec mjesec dana i nemam zamjerki osim možda malo sto me baterija zeza ili barem u tom segmentu nisam zadovoljan.
Koji je kod vas SOT Note-a 4?

Obicni 6.0.1 koristim sistem i izvucem 3-3.5 sata SOT što je nekako malo, doduše uzeo sam polovan Note 4 i vjerujem da se baterija nije mijenjala od kupovine uređaja.
Jel ko narucivao preko ebay-a baterije, i koja su iskustva?

Jedina zamjerka je što ostajemo bez androida 7.0 al sve ostalo kod Note-a 4 je vrh :D

Par stranica ranije postavljali smo ss trajanja baterije i posle predzadnjeg apdejta stanje je odlično. Istina, imam novu bateriju.
Zadnji apdejt još nikad nisam instalirao. Kako kažu tim koji dobija ne mijenja se. [emoji6]
Čekam da neko napiše iskustva, pa ću onda da odlučim da li ga instalirati.
Što se tiče apdejta na N, pa nisam nezadovoljan, kad vidim kako su prošli vlasnici Note5 modela.

Baterija je ekstra od DQA1 serije romova, imam ogroman sot, kacio sam par stranica unazad, s tim sto ti treba provereno dobra baterija, na polarcell novoj bateriji, par meseci je koristim izvlacim oko 6.5 sati sota u 2 dana, dok na staroj originalnoj sot ide oko 3.5 sata.

Ako hoces Note7 dozivljaj, ubaci PiroBot Rom V6, on je najbolji note 7 port.
Inace stize brzo Note 7 refubrished, pa ce verovatno biti dobra zamena za Note4. Danas bi trebalo da zvanicno objave zajedno sa S8 predstavljanjem...

Poslednja izmena:
Hvala vam na savjetima, vjerovatno cu za pocetak kupiti bateriju orginal ili polarcell :)

Ostalo je vrhunski zaista je ljepota koristiti Note 4 pogotov jer su 5"+ mobiteli postali normala :D

Edit:

Koliko izvlace nove orginalne baterije za Note 4?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Moja iskustva sa baterijom su krajnje konfliktna. Ako intezivno koristim telefon (ne ispustam ga iz ruke) izvucem 6 h sot. Sa druge strane ako retko nesto gledam na tel. SOT mi je oko 3.5 h. Poenta je da gomila sinhronizacija trosi bateriju palio ti ekran ili ne. Svi sad imamo par socijalnih mreza, 2-3 mail naloga, portale za vesti, app vezane za fitnes koje mere svasta non-stop, blueT. konekcije +povremeno GPS, pa i ne cudi kako nestane baterija bez obzira sto SOT nije znacajan. Cini mi se da mi je na ranijim tel. baterija duze trajala ali verovatno zbog toga sto sad koristim mnogo vise servisa, pa je to i neminovno. Ono sto je meni bitno je da me N4 nikada nije ostavio sa praznom baterijom za 1 dan. A i ako idem negde uvek duze i dalje uvek nosim rezervnu. Uzasno me nervira sto su izbacili opcije za power saving mod. koje su postojale u Android 5.1 a sad na 6.1 ih nema (npr. Grayscale prikaz).

Instalirao?
Promjena?

pozdrav drustvo, posle detaljne analize trenutne ponude telefona i zamene lg g3 odlucio sam se za kupovinu note 4 dual. E sad, vidim na kutijama i folijama ovih note 4 dual da sve pise na kineskom ili kom vec jeziku, ima li nekog objasnjenja, jel to ok
takodje, po karakteristikama pise da je single sim note 4 jaci od dualsim verzije, procesor konkretno, octa core naspram quad core i 32 gb naspram 16

Poslednja izmena:
Javim utiske za dan dva dok ga budem koristio.

Maloprije sam ga nabacio tek.

Instalirao?
Promjena?

Imam osjecaj da mi je uređaj mnogo topliji tj barem se mnogo brze zagrijava.

Uradio sam update preko wifi.

Ako nastavi ovako moram vratiti na staru verziju.

Nista novo kod update-a brzina manje vise radilo je dobro i bez ovog update-a.

Drustvo ima li neko informacije o ovom modelu u dual verziji, niko ne komentarise:type:

Da li je neko menjao power dugme na telefonu? Meni je nekako propalo i vise nema onaj clicky zvuk ponkead se zaglavi...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Drustvo ima li neko informacije o ovom modelu u dual verziji, niko ne komentarise:type:
Imao sam ga do skoro, tekst je na kineskom jer je taj model radjen za tržište Azije. Radi sasvim ok, mana je što je sim2 ograničen na 2G. Meni je i baterija bila veliki problem, prilično sam zahtevan korisnik, a na duos modelu je ona i manja nego na standardnom.
Inače sve preporuke za telefon, prezadovoljan sam bio i samo zbog baterije morao da ga menjam.

Nazad
Vrh Dno