Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Mmmmm da :D

Nego ko kuka na bateriju - neka se seti Note 5 telefona :)

3.5 - 4h SoT-a

3h-sot.png

Ukljucena sinhronizacija(4mejla),auto podesavanje osvetljenja sve vreme, jedino sto nisam koristio mobile data duze od 15min.. Ja se prijatno iznenadio jer na 5.0.1 jedva 5h sa istim podesavanjima. Jedino sto je telefon star jedva dva meseca pa je i baterija jos nova.
Imas srece zapao ti note ona verzija od 5000mah. :D

Ja koristim svaki telefon isto. Ovaj note 4 me iritira od prvog dana što se tiče baterije, valjda sam razmažen posle OPO-a i Z3c.
4 sata SoTa jedva naguram, a koristim ga isto kao i predhodno navedene telefone sa kojima sam izvlačio lagano po 6 sati SoTa. Čak i posle update-a na 5.1.1 ništa se nije promenilo u tom smislu.

2.da ne mogu da telefoniram.Pokazuje 4G te onda moram da resetujem telefon.U Telenoru nemaju odgovor.Desava se sve cesce
J

Ne možeš da telefoniraš pošto naša 4G ne podržava VoLTE. Kad treba da uspostavis poziv telefon automatski mora da se prebaci u 3G/2G mod. Ako se ne prebacuje automatski na 3G/2G prilikom poziva može da bude problem sa mrežom ili software-om telefona ili sa samim telefonom.

vadi se 7 sati na note 4 ali kad bi se *****avali. ili pa momak koristio lux pa jos vise namalio osvetlenje pa tako da dogura do 7 sati

Za koje pare si ga "utopio" ako nije tajna?

Za sta ga menjas ja jos ne vidim bolju zamenu za note 4

Nemam pojma još uvek šta je sledeće... Hteo sam da izvučem pare dok još nije pao ispod 400e... Ako nahvatam nekoga možda da mi dovuče s6 edge+ ili note5 iz Uae... Neću sigurno g4, možda sačekam ovaj novi LG "class", ili možda nexus ako iznenade sa malo manjim bezelima...

Kupuj oneplus two :D šalim se, ali probaj egzotiku dok ne dodju novi nexusi

Tražio 430e i mogao sam da uzmem ali ajde da ispoštujem čoveka, častio je kafu. :) Bio je baš dobro očuvan, sem sitnih ogrebotina na lajsni. Ali nije mi žao. :) Videći šta će još da izađe do kraja godine...

Pošteno :)
Ja bih isto prodao, ali ne vidim šta da kupim za 390€...
Čekam ove Nexus modele pa ako ne budu mnogo hardverski obogaljeni uzimam jednog od njih :)

Pa Danilo kad već voliš Lg, vidim da je g četvorci dosta pala cena, na kp vidim nove za 400.

To ti rekoše ovi sa foruma :D
Ne sviđa mi se ni LG koža ni samsung staklo - to su prelazna rešenja koja nisu praktična ...
A i imao sam G2 - isti softver kao G4 ;)
Sledeći će biti sigurno neki alu telefon ili prvi koji bude dоšao sa snapdragon S820...

HUAWEI nexus ili G4 Pro za sada jedino što obećava :)

ps. Sad videh da ode još jedan Note 4 ovde na oglasima za 400 € ...

Poslednja izmena:
Ma kupujte onaj koj ima najbolju podrsku na xda bar nece vam biti dosadno a momentalno takvi telefone su za sada
Galaxy s3,Note 2, nexus 4/5, nexus 6 i lg G2 sve ostalo je smece i stane odma dosadno cim nema romova nema kernel i ostale modove meni je takav android telefon meh

Pa zato i kažem Snapdragon 820 ;)
A sad da idem na note 2 sa note 4 - pa niko nije toliko lud :D

Još malo neka radi pa kada izađe nešto vredno prelaska da se zameni.

da tako je samo sam nabrojao telefone koji imaju sjajnu podrsku na xda za sada :) kad vidim G2 kakve romeve ima ide mi da bacim svoj note 3, mada za sada note 3 ima solidnu podrsku evo danas su portirali note 5 rom za note 3 :) ali nije to to

Zato što ti je verovatno Snapdragon procesor?

Za note 4 exynos nema ništa :)

da tako je samo sam nabrojao telefone koji imaju sjajnu podrsku na xda za sada :) kad vidim G2 kakve romeve ima ide mi da bacim svoj note 3, mada za sada note 3 ima solidnu podrsku evo danas su portirali note 5 rom za note 3 :) ali nije to to
Krale, na xda ima bas dobrih romova za note 3. Ja stavio pre neki dan darklord v 2.2 portovan sa note 4,za sada odlično šljaka...dobar dok se ne predje na note 4 :)

Poslednja izmena:
Ja prodajem moj n4, ali slabo nešto to ide. [emoji4]
Mada još uvek ne znam ni šta bih kupio kad bih ga prodao.

Nesto da ima tako kvalitetan display, slot za microsd, da mozes da promenis bateriju sam ako rikne ili se degradira i da je 5.7" - ne znam, i uz to je u svakodnevnom radu i vise nego dovoljno brz.
Bojim se dana kada ispusti dusu, sta kupiti. :D

Nazad
Vrh Dno