Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Nesto da ima tako kvalitetan display, slot za microsd, da mozes da promenis bateriju sam ako rikne ili se degradira i da je 5.7" - ne znam, i uz to je u svakodnevnom radu i vise nego dovoljno brz.
Bojim se dana kada ispusti dusu, sta kupiti. :D
Note 3 odgovara svemu tome

Gde i sta kod nas valja od selfie stapova a da pashe za Note 4... ne bih narucivao iz inostranstva s obzirom da putuje vrlo vrlo brzo. Uradjen neki dan factory reset, poslusao Danila i cxdz810, i sada ovaj update ima smisla. Dosta fluidnije ide.

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] E sada sam sve video na benchu...

A zezanje malo sta fali :) niko ne baca hejt nit sta slicno :)

Pa ako si zadovoljan, ne vidim sta bi falilo da kupis opet kad i ako nedaj boze rikne. Baterija i ako rikne mozes staviti novu, a za 3-4 godine ce se pojaviti neki telefon sa svim tim karakteristikama koje trazis ;)

Vec vidim da ce se ovo montirati i isprobati veceras. :d

forum.xda-developers.com/note-4/help/safe-downgrade-5-1-1-to-5-0-1-t3187923

Komentar?

Evo da se pohvalim, danas sam se pridruzio u vase drustvo .

Nego... Imam odma u startu problem. Play store mi ne radi na lokalnom wifi. Prebacim se na rezervni VIP wifi i sve radi... Takodje preko mobilnog neta radi play store. Da napomenem da je samo problem u playstore ostale aplikacije rade super.... Ima li ko kakvu ideju? Jel moram nesto da cackam u ruteru da bi proradilo ili?

Poslednja izmena:
hmmm.. radilo mi je 2-3 puta i vise nece. note 3 neo. kad izvucem olovku, nista se ne desava. ili mi pokrene onu standardnu belesku, ili air view ili nista. a prva 2-3 puta mi je pokretao ovu aplikaciju normalno. sta ovde da izaberem, kako je vama podeseno?
acd7083bc72bfb6150c1f72b7858e0af.jpg

Eto vam full port note 5 ROM za note 4 exynos kako vidim bug free je :) Danilo jesi flesovao ?

Eto vam full port note 5 ROM za note 4 exynos kako vidim bug free je :) Danilo jesi flesovao ?

Nisam ni video...
Navikao da ne idem u temu sa romovima :)

Stable V1.01

-Front Camera Resolution select and some modes

-No Weather on lockscreen

-Screen Scrollcapturebecause needs 64bit lib

hmmm.. radilo mi je 2-3 puta i vise nece. note 3 neo. kad izvucem olovku, nista se ne desava. ili mi pokrene onu standardnu belesku, ili air view ili nista. a prva 2-3 puta mi je pokretao ovu aplikaciju normalno. sta ovde da izaberem, kako je vama podeseno?

Imaš stock samsung softver ?
Verovatno treba da se malo modifikuje pošto je neo verzija ili neka sitnica ...
Piši developeru na xda forumu - srediće sigurno ;)

Kod mene radi normalno - izvučeš olovku i možeš da pišeš...
Ovo su trebali da ubace oni na sve telefone note serije, a ne ljudi da mojstorišu.

Evo da se pohvalim, danas sam se pridruzio u vase drustvo .

Nego... Imam odma u startu problem. Play store mi ne radi na lokalnom wifi. Prebacim se na rezervni VIP wifi i sve radi... Takodje preko mobilnog neta radi play store. Da napomenem da je samo problem u playstore ostale aplikacije rade super.... Ima li ko kakvu ideju? Jel moram nesto da cackam u ruteru da bi proradilo ili?

Flešuj zadnju 5.1.1 verziju , posle instaliraj zadnju verziju google servisa i play store-a ...
Vrati podešavanja u ruteru na fabričke vrednosti i flešuj zadnji firmware.
Mora da radi :)

Poslednja izmena:
E hvala vam ljudi. Znaci do ADSL-a je.... Sacekacu da vidim dali ce se za koji dan samo resiti, ako ne moracu prckati po ruteru. Kazu da su resavali dodavanje DNS od googla?

Zna li neko koji STB izabrati u ovom Peel remote za SBBov Total TV

Nisam ni video...
Navikao da ne idem u temu sa romovima :)

Imaš stock samsung softver ?
Verovatno treba da se malo modifikuje pošto je neo verzija ili neka sitnica ...
Piši developeru na xda forumu - srediće sigurno ;)

Kod mene radi normalno - izvučeš olovku i možeš da pišeš...
Ovo su trebali da ubace oni na sve telefone note serije, a ne ljudi da mojstorišu.

Flešuj zadnju 5.1.1 verziju , posle instaliraj zadnju verziju google servisa i play store-a ...
Vrati podešavanja u ruteru na fabričke vrednosti i flešuj zadnji firmware.
Mora da radi :)
Dobro ovo je prva verzija, ali sa vremenom bice sreden kako treba skoro 99% je note 5 baza

Sačekaću još malo sa flešovanjem, ali obećava :)

Poslednja izmena:
Obecava da bice sreden cim se ima kernel source lako se portira

Samsung je po svoj prilici odustao od ostalih regiona za update. Nisu pustili ni za jedan novi region skoro dve nedelje. Def za vikend pada madjar unesto ovog SEEa koji nikako da dodje na red. Samo kog odina je najbolje koristiti posto vidim da sa najnovijom verzijom prijavljuju probleme pri flesovanju?

Nazad
Vrh Dno