Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Stvarno nema još 5.1.1 za SEE - sami sebe ukopavaju sa 15 verzija i 150 regiona od kojih neki nikada ne dobiju update :(

Nema nazalost. Mislio sam da ce brzo i za SEE pogotovo posto je bio medju prvima za 5.0.1 pa sam zbog manjka vremena za komp ocekivao OTA ali nema. Def psolednji Samsung i def od sad samo nexus/iphone jer znas da nisi mozda jedan od rupa regiona. Jer vise nisam klinac (bez uvrede jesam geek al prevashodno dete i posao pa onda ne ostane vremena za zezanje ko nekad) da mi je potrebno da flesujem non stop ali halo bug uzasno nervira.

Poslednja izmena:
Znam zato i gledam da updatujem ali... nista dok ne uzmes stvari u svoje ruke

Mislis da je bolje poljak no madjar?
Mislim isti k [emoji1]

Ne mislim to se zna, uvek Poljak prvi dobije update ...
Ne razmišljaj mnogo nego bekap na računar i fleš preko ODIN-a , posle podigneš sistem, pa u rikaveriju factory reset i videćeš da je mnogo bolji 5.1.1 nego 5.0.1 ;)

Za vikend je to prvos to cu da uradim dok sincic spava. Za 5.1.1. Znam da je puno bolji jer ga je poslovni N4 dobio jos pre dve ipo nedelje.

Ko sto rekoh ja sam ranije to redovno se igrao OTA uvek root ovo ono sad slabo jer nemam nesto ni vremena ni potrebe. Al ovoliko da odugovlace s updatom je nevidjeno ne postovanje kupaca. Taj link sto si dao sam overavao cele ove nedelje par puta dnevno u neverici da nije bilo promena nedelju dana. Zato sam i odlucio da sad sednem i napokon odvojim malo vremena da to updatujem.

Da li koristi neko ove silne sisteme zaštite u pametnom menadžeru, anti-malware, knox itd... i da li ima nekih prednosti ili samo bespotrebno usporava sam uređaj?

McAfee antivirus i clean master najveće boljke Android sistema - samo usporavaju sistem...
Ljudi dolaze sa windows-a pa navikli na klinere i antiviruse :)

Zato je lepo Epl pobrisao sve te aplikacije sa njihovog marketa.

Ma znam, ni ja na tel. ne koristim nista od navedenog bas iz tih razloga ali ovo je integrisano u samom sistemu pa zato pitam da li neko koristi te opcije uopste i kakva su iskustva

Stigao mali update (69.3Mb) za poljaka COH4. Sada je COI4.

I kod mene :)

1.png
2.png

Kažu ljudi popravili su bag sa senzorom otiska koji je počeo od 5.1.1 verzije...
Odlično, ako je stvarno tako jer je to bio jedini veliki problem sa 5.1.1 verzijom !

ps. Vidiš Rizmal prvo Polak :)

Poslednja izmena:
Vidim, ovde na forumu, ljudi traže dlaku u jajetu kada je ovaj mob u pitanju. S obzirom da sam izmenjao 'poveće' brdo telefona, mogu sasvim objektivno da kažem - da je Note 4 fenomenalan uređaj. Počev od ekrana, zvuka, baterije, estetskog doživljaja... i ja trenutno ne vidim ništa vredno na tržištu, što bi opravdalo dodatno bacanje para! Izuzimam iz priče S6 Edge+ i Note 5, jer meni je ova kombinacija sa staklima na poleđini, jednom rečju ODVRATNA!!!

LG G5 i Samsung S7 stižu za 5 meseci, a biće ALU, vrhunske kamere i snapdragon 820...
A i za 4 dana stižu Nexus telefoni ;)

@danilo - vidim☺

Korektno :)

Radi svima.

jel radi nekome quick glance, air jump,air browse, air call- accept , smart scroll ?
Ovo je sve što ima od motion and gestures na Note4.

1f117e341b8f162da5fa915ed06120fb.jpg

Ima još samo u podešavanjima za S pen i Air browse opcija, ali Quick glance i ostalo što si nabrojao nema u opcijama, to je bilo na S4, S5, Note3 (pretpostavljam) ali su izbacili sada sa Note4. Za quick glance mi je krivo jer sam koristio dosta tu opciju, sve ostalo je glupost, po meni.

Upravo zbog toga i pitam.uspeo sam sa aplikacijom da popalim ostale opcije,ali ne rade..
Screenshot_2015-09-26-23-03-24.pngScreenshot_2015-09-26-23-05-51.png

Poslednja izmena:
I kod mene :)

1.png
2.png

Kažu ljudi popravili su bag sa senzorom otiska koji je počeo od 5.1.1 verzije...
Odlično, ako je stvarno tako jer je to bio jedini veliki problem sa 5.1.1 verzijom !

ps. Vidiš Rizmal prvo Polak :)
Je li rešen problem sa čitačem otiska prsta i šta još donosi taj mali update?

Koji alternativni rom za 910F?

Još samo da telenor pogura taj update, svaki dan baguje čitač

Nazad
Vrh Dno