Dobio sam i odgovor iz Telenora, oni kažu da još nisu dobili zvaničnu potvrdu od Samsunga za 5.1.1. Šta im to konkretno znači nisam siguran. Uglavnom su mi rekli da update probam preko Kies a ne preko Odina. Stavio sam i Kies ali mi je Odin izgledao mnogo jednostavnije rešenje i sve sam odradio sa njim. Mada, imao sam problem. Naime, skinuo sam verziju 3.10.7 koja mi je se sve vreme "zamrzavala" (šugavi Windows) uz poruku "not responding". Tako da sam se malo zabrinuo šta da radim jer sam video da kada se pokrene taj odin mod na tel. ne znam kako bi mogao da se prekine jer nije reagovao na gašenje. Onda sam došao na ideju da skinem drugu verziju Odina 3.10.6 koja je radila bez problema. E sad, da sam skučajno i tu imao problem, kako izaći iz takve situacije? Da znam ubuduće. Sad, za utiske u radu je još rano jer dok sve ponovo legne na svoje mesto trebaće par dana sigurno. A odradio sam factory data reset posle svega. Primetio sam to što ste spominjali za sporije paljenje ekrana što se tiče animacije, međutim kada sam pogasio sve animacije to se izgubilo. To bi bilo to za sada.