Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

A sta ti je ovde otkazalo? I 5.0 ti radi svakako, a za update se strpi ako neces sam da ubacujes. Prosto i jednostavno. :)
To sam samo naveo kao primer, stvar je u tome što me iritira i to jako onaj halo-halo bug koji u početku nisam primećivao dok nije počelo da biva jako iritantno. Ovde sam pročitao da je to sa ovom novom verzijom rešeno tako da mi ovaj apdejt itekako znači.

To sam samo naveo kao primer, stvar je u tome što me iritira i to jako onaj halo-halo bug koji u početku nisam primećivao dok nije počelo da biva jako iritantno. Ovde sam pročitao da je to sa ovom novom verzijom rešeno tako da mi ovaj apdejt itekako znači.
Pa skini sa sammobile-a i flesuj. Cela procedura traje 5 minuta. Ako se ne snadjes rad sam da pomognem, kao i ostali u ovoj temi.

Hvala svima, uradio sam fleš firmvera preko Odina, sve je prošlo u redu. Kad neće breg Muhamedu...

Dobio sam i odgovor iz Telenora, oni kažu da još nisu dobili zvaničnu potvrdu od Samsunga za 5.1.1. Šta im to konkretno znači nisam siguran. Uglavnom su mi rekli da update probam preko Kies a ne preko Odina. Stavio sam i Kies ali mi je Odin izgledao mnogo jednostavnije rešenje i sve sam odradio sa njim. Mada, imao sam problem. Naime, skinuo sam verziju 3.10.7 koja mi je se sve vreme "zamrzavala" (šugavi Windows) uz poruku "not responding". Tako da sam se malo zabrinuo šta da radim jer sam video da kada se pokrene taj odin mod na tel. ne znam kako bi mogao da se prekine jer nije reagovao na gašenje. Onda sam došao na ideju da skinem drugu verziju Odina 3.10.6 koja je radila bez problema. E sad, da sam skučajno i tu imao problem, kako izaći iz takve situacije? Da znam ubuduće. Sad, za utiske u radu je još rano jer dok sve ponovo legne na svoje mesto trebaće par dana sigurno. A odradio sam factory data reset posle svega. Primetio sam to što ste spominjali za sporije paljenje ekrana što se tiče animacije, međutim kada sam pogasio sve animacije to se izgubilo. To bi bilo to za sada.

Kada se to desi samo skines drugi Odin i uflesujes ponovo. Tesko je brikovati Samsung.

Primetio sam da su ispravili još jedan bug. Ranije na S4 sam koristio onu opciju pod "motions and gestures" za direktno pozivanje. Međutim na Note 4 me iritiralo što kada se na takav način neko pozove, ekran ostane upaljen. To me baš nerviralo pa je nisam ni koristio. Vidim da je sada to ispravljeno. Realno, apdejt je izgleda vredan da se pređe na njega sa 5.0.1.

3G i 4G .otkad sam na 4G vrlo cesto se desava
1.da sam nedostupan
2.da ne mogu da telefoniram.Pokazuje 4G te onda moram da resetujem telefon.U Telenoru nemaju odgovor.Desava se sve cesce
J

Primetio sam još da se sada prikazuje i vremenska prognoza na prozoru S view cover futrole. To nije radilo ranije sa 5.0.1. Stvarno su sredili stvari.

3G i 4G .otkad sam na 4G vrlo cesto se desava
1.da sam nedostupan
2.da ne mogu da telefoniram.Pokazuje 4G te onda moram da resetujem telefon.U Telenoru nemaju odgovor.Desava se sve cesce
J
To nema veze sa tvojim telefonom, to je do mreže(Telenor u mom slučaju) . Ja sam tražio da mi opet zamene sim, pa opet koristim 3g sim, od tad ne dobijam sms o prepuštenim pozivima.

Baterija takodje mnogo bolje funkcionise na 5.1.1, i standby i screen-on-time, na 5.0.1 je crpelo kao blesavo.

Model f,zvanican apdejt,slusalica nema kasnjenja sto je najvaznije,baterija ista ako ne i losija jer je meni extra drzao na 5.01,nije odradjen factory reset i poneki put kasnjenje na otvaranju poneke aplikacije,medjutim treba vremena da se razradi pa ce da vidimo.Preporucujem obavezan restart posle apdejta telefona i takodje ponovo za neki dan jer se primecuje razlika.

Haha... Ti živiš u pećini bez 3g i Wi-Fi na osvetljenju +1 ? :)

Poslednja izmena:
Zamračio sobu i čita blic na WiFi-ju...

Slike ili se nije desilo :D

E jb sad, toga se nisam setio :/ u svakom slucaju ja sam za ova 3dana zadovoljniji baterijom u odnosu na 5.0.1 ...videcemo za par dana kako ce biti.

Šta bi auto osvetljenje, WiFi i nema grafikona baterije :)
Verovatno i malo aplikacija instaliranih...

Imam instaliranih jos pedesetak aplikacija.. Cilj mog javljanja nije provokacija, trolovanje ili "pametovanje" vec obicna konstatacija trajanja baterije..

A sto se tice grafikona i jos detalja potrosnje, jednostavno mi nije palo na pamet sinoc da uradim sve to..

Nema šanse da ti izdrži toliko sa normalnim korišćenjem bez punjenja. Držim na auto 5 i izbacuje mi 5 sati sot...

Brate kako 7 sati SOT ja ako preguram 3h sam srecan a 90% vremena na wifi. Inace kad sam tek uradio update na 5.1.1 imao sam 5 sati SOT-a a posle par dana se to srozalo na svega 3 do 4 najvise i sta god uradio ne mogu da povecam.

Pa iskljucio covek sve sinhronizacije, brightness mu na min, sve vreme na wifi, nema tu neke filozofije posebno.

Imam instaliranih jos pedesetak aplikacija.. Cilj mog javljanja nije provokacija, trolovanje ili "pametovanje" vec obicna konstatacija trajanja baterije..

A sto se tice grafikona i jos detalja potrosnje, jednostavno mi nije palo na pamet sinoc da uradim sve to..

Kakva priprema za to treba - power i home i okači se slika na npr dodaj.rs :)

samsung-galaxy-note-4-ho.jpg

Kod mene 4.5 - 5h SoT-a u zavisnosti da li je wifi ili 3G/4G - osvetljenje mi je uvek na 50% (jedino tako može realno da se upoređuje sot) :)

Ukljucena sinhronizacija(4mejla),auto podesavanje osvetljenja sve vreme, jedino sto nisam koristio mobile data duze od 15min.. Ja se prijatno iznenadio jer na 5.0.1 jedva 5h sa istim podesavanjima. Jedino sto je telefon star jedva dva meseca pa je i baterija jos nova.

Nazad
Vrh Dno