Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Normalno - bekap i fleš roma od nule :)
I miran si jer znaš da je sve kako je proizvođač predvideo ...

Niko sem mene nije skontao da zvuk nije isti kao pre? Da li ste obratili pažnju na kvalitet zvučnika?

Ne. Šta fali sad zvuku?

Ništa ne fali, čini mi se da se bolje, kvalitetnaije čuje nego ranije. Kao da su ubacili neke nove drajvere... Pustite neku pesmu 320kbs...

Da li postoji neki nacin da ubrzam SW update preko Telenora. Ne bih preko Odina, poslednji put sam nesto zabrljao pa morao Note 4 u servis

Zanimljivo je da je telenor ovaj put dobio update pre nego SEE verzija

Moj je kupljen u lelenoru ali je SEE (otkljucan) i ja jos nisam dobio OTA.

U bre ljudi, pa šta možete da zafrknete preko odina? Ceo postupak u 4 koraka...

Do sad islo sve ok preko Odina ali poslednji put nesto lap top zabrljao pa Note u servis,a posto mi je za posao ne mogu sad nikako da dozvolim luxus da nesto krene naopacke :)

Prodao danas note 4,430eura dobio.Bio je odlicno ocuvan itd...uglavnom dobro me je sluzio,imao neke svoje bubice,ali daleko najkompletniji telefon na trzistu

1. Kako se preko Kies-a (ili tog nivog) proverava da li je stigao update?

2. Koju verziju bih trebao da skinem za ovaj telenorov note (slike u prilogu)?

3. Ako ide apdejt preko Odina, da li postoji način da se sačuvaju svi podaci i kako? Telefon nije rutovan i ne bih da se izgubi garancija.

uploadfromtaptalk1441879161012.jpguploadfromtaptalk1441879175052.jpg

I sta kazete vi sa telenor telefonima, kakvo je stanje sa baterijom posle prelaska sa 5.0.1?!

Meni je sve ostalo. Ali sam pre toga ubacio najbitnije podatke na komp, za svaki slučaj... :) Uključi sinhronizaciju u telefonu da ti pohvata sve bitne podatke...
@Proday što se tiče baterije čini mi se da je makar za 15% bolja... Juče sam imao 6 sot... Evo danas...
1f35dbb42102c366c0b8b035174afe43.jpg

Poslednja izmena:
Ja sa 5.0.1 ako sam uspevao da izvucem 3h SOT bio sam srecan, na 4.4.4 sam oko 5h, kad bih znao da cu isto toliko moci sa 5.1.1 i da nema GPU bug presao bih odmah

Može preko 5h SoT - sve zavisi od instaliranih aplikacija i osvetljenja...

U poslednjih 50 postova 90% njih govori o bateriji. Kod mene je jasno od prvog dana ako mi je osvetljenje na oko 70% i vise nema sansi da docekam vece sa telefonom. Ako je na 50 i nize stavljam ga na punjac sa 5% baterije. Skida se sa punjaca oko 6 stavlja se na pubjac oko 23 svaki dan. Meni od osvetljenja sve zavisi

Da li je moguce da niko nije primetio da sa 5.1.1 se ekran polako pali tj ima neki animaciju, nije onako instant kao pre i bar ja sam par puta ima bug da izađe iz svega sto radin i samo prikaze wallpaper bez i jedne ikonice i zatim se sam zakljuca, kada ga ponovo otkljucam sve normalno radi. Drug isto ima Note 4 i 5.1.1 ali je iz Austrije otkljucan i isto se polako pali ekran i ima taj bug, on ga je uzeo tako a ja sam dobio update koji je 650mb a ne 750 kao sto je kod Danila i ostalih :O

Meni za sada radi kao bombona... Normalno se pali ekran i ceo sistem se ok ponaša. Nije se desio ni jedan force close... Dosta stabilnije nego 5.0.1. Definitivno nema halo bug... Baterija drži dosta bolje... Ranije mi se dešavalo da dobaci samo 3.5 sata, evo na 5.1.1 već dva dana 5.5h sot...

Nisam ni ja rekao da se sporo pali ekan, nema on delay vec kao neku animaciju onako polako pojačava osvetljenje kao kod starih televizora, ne znam kako da objasnim :)

Razumem šta kažeš. Nemam pojma, ne bih primetio to još 100god da gledam u telefon... :) Sada da me ubiješ, ne mogu da se setim da li je to bilo ranije ili ne..
Ali to traje deseti deo sekunde... Ako ti to smeta onda... [emoji317] [emoji33] [emoji48]

Da li je moguce da niko nije primetio da sa 5.1.1 se ekran polako pali tj ima neki animaciju, nije onako instant kao pre i bar ja sam par puta ima bug da izađe iz svega sto radin i samo prikaze wallpaper bez i jedne ikonice i zatim se sam zakljuca, kada ga ponovo otkljucam sve normalno radi. Drug isto ima Note 4 i 5.1.1 ali je iz Austrije otkljucan i isto se polako pali ekran i ima taj bug, on ga je uzeo tako a ja sam dobio update koji je 650mb a ne 750 kao sto je kod Danila i ostalih :O

Nisam ni ja rekao da se sporo pali ekan, nema on delay vec kao neku animaciju onako polako pojačava osvetljenje kao kod starih televizora, ne znam kako da objasnim :)

To ti je normalno kada se migrira na 5.1.1.
Potrebno je da udjes u Developer options (ukoliko vec nisi aktivirao, radis tako sto kliknes na Build number 7 puta za redom), pronadjes opciju Animator duration scale i to iskljucis, tj. izaberes opciju na vrhu Animation is off.
Resen problem.:wave:

U pravu je za animaciju - blago pojacava osvetljenje u delicu sekunde, to je feature, nije bug. .. a velicina updejta zavisi od csc regiona i bloata koji pakuju za taj region... Neki put se razlikuje ota i od verzije sa koje podizes, npr sa boc3 boe3...

Nazad
Vrh Dno