Ne .Da li je neko dobio OTA update preko telenora exynos veryzija?
Da li je neko dobio OTA update preko telenora exynos veryzija?
Super si prošao... Imao si našu garanciju? Šta planiraš da uzmeš?Prodao danas note 4,430eura dobio.Bio je odlicno ocuvan itd...uglavnom dobro me je sluzio,imao neke svoje bubice,ali daleko najkompletniji telefon na trzistu
Hvala druže, video sam, ali rekoh da proverimKačio sam link dve stranice unazad...Ako radi server sada, nešto zeza.. Ostaju ti sačuvani podaci preko odina, bar je kod mena tako bilo... Ali valjalo bi odraditi posle prelaska na 5.1.1 factory restart...
http://www.sammobile.com/firmwares/download/54826/N910CXXU1COH4_N910COXX1COH1_MSR/
Da li je moguce da niko nije primetio da sa 5.1.1 se ekran polako pali tj ima neki animaciju, nije onako instant kao pre i bar ja sam par puta ima bug da izađe iz svega sto radin i samo prikaze wallpaper bez i jedne ikonice i zatim se sam zakljuca, kada ga ponovo otkljucam sve normalno radi. Drug isto ima Note 4 i 5.1.1 ali je iz Austrije otkljucan i isto se polako pali ekran i ima taj bug, on ga je uzeo tako a ja sam dobio update koji je 650mb a ne 750 kao sto je kod Danila i ostalih :O
Nisam ni ja rekao da se sporo pali ekan, nema on delay vec kao neku animaciju onako polako pojačava osvetljenje kao kod starih televizora, ne znam kako da objasnim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari