Samo da znas da posle 5.1.1 nema vise nazat na 4.4.4Kad sam uradio update sa 4.4.4 na 5.0.1 izgubio sam otprilike ceo sat SOT-a, sa 4h na 3h sa istim aplikacijama i podesavanjima, posle sam vratio i dan danas koristim 4.4.4 i tu sam na oko 4h SOT, pa me zanima da li se ista poboljsalo u odnosu na 5.0.1 da znam vredi li raditi update?
Ako si već na 5.0.1 obavezno idi na 5.1.1 - mnogo je bolje ...
I dalje je na 4.4 ako sam dobro procitao.
Nemoze ima novi bootloader i ako flesujes aktivirace se knox 0x1 i odin ce ti javiti fail tako mozes i da brikujes phoneZnači ne može Odin-om da se flešuje nazad sa 5.1.1 na 4.4.4 posle ako mi se ne svidi?
Meni još uvek ništa ne izbacuje...Telenor je izbacio evo stize polako
Ja nemam taj bug mada sam i na 501 i 511 bio na wanamovom adam kernelu, na 501 je bio problem sa powersavingom da mozes da ga ugasis samo iz togglesa a bogami i ovde je neki problem ali drugog tipa, ne glavi na powersaveu, uredno ga pali i gasi, ali u powersave modu zna da radi cudno, kao neki lag sa touchom... mozda nema na stocku..Da li je resen GPU bug na 5.1.1 , kad se uđe jednom u power saving mode gpu ostaje zaglavljen u njemu i umesto napr. u antutu benchmark-u gpu score da bude oko 15k on bude oko 7k, kao i ukupan score bude daleko ispod 50K u kojem se obicno kreće?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari