Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

^ Ovo si naslikao sa S Pen? :)
Da u ArtRage i SketchBook for Galaxy ... 8)
3095600674643ea54444b6f2b343615b.jpg

Ekstra, ljubomoran sam... ;) Što ja nemam talenta... :D Svaka čast...

Moj talenat je očigledno da smaram po forumu... :D Kači još neke kada budeš nacrtao nešto zanimljivo.... :)

Bas htedoh da napisem koliko mi je zao sto ne znam da crtam...mada ovo vise ide ka umetnosti nego ka crtanju

Ja sam što se tiče crtanja na nivou čiča gliše, kada vidim one slike iz PEN. UP aplikacije oduševim se :)

Ове слике су потпуно невероватне, плус што је цртано на телефону. Свака част. :)

uploadfromtaptalk1432477049279.pnguploadfromtaptalk1432477056884.png

Posle clean cash i hard reseta, cini mi se da je to to... Vise od 5 SOT ne moze. 2G, wifi, viber, mail, tapatalk, malo surfa, youtube, koji sms, malo poziva... Z3 mi je trajao nekih 25% vise

Poslednja izmena:
Nisi ga skontao šta je hteo da kaže... :) Pročitaj još jednom... :D Zeza te malo...

Pitanje za sve vlasnike note 4... Da li bi menjali svoj telefon za bilo koji drugi telefon na tržištu? :) Ja ne bih... :D

ja presao sa Note 4 na IP5s , hoce oci da mi ispadnu, a I bateriju dopunjavam na pola dana za svaki slucaj
ako uskoro ne nabavim IP6 mislim da cu morati da se vratim na Note 4 neko vreme

ps
Note 4 je zaista odlican telefon, samo sam ja malo vise ios-u naklonjen I zbog toga eksperimentisem

Ja sam dobio Samsungov auto punjač za Note 3 i on podržava fast charging. Mislim da mu je cena negde oko 2.500 dinara.

Svih orginalni samsumg punjaci od flagshipova podrzavaju fast charge, posto fast chargin radi samo na orginalni samsung punjaci

Hvala, onda uzimam original Samsung

ja presao sa Note 4 na IP5s , hoce oci da mi ispadnu, a I bateriju dopunjavam na pola dana za svaki slucaj
ako uskoro ne nabavim IP6 mislim da cu morati da se vratim na Note 4 neko vreme

ps
Note 4 je zaista odlican telefon, samo sam ja malo vise ios-u naklonjen I zbog toga eksperimentisem
Ako si naklonjen IOSu, a odgovarala ti je veličina Note4 ekrana, nema šta da razmišljaš, IP6+...veća rezolucija, dosta bolja baterija....

Poslednja izmena:
Ljudi sta bi, hoce naručivati neko spigen maske da poruči i meni Spigen Hybrid Neo Metal ?

Bas cu nocas da iskljucim fast charge da vidim hoce li uticati na bateriju.

Kako da iskljucim podvlacenje rijeci crvenom linijom na sasmung tastaturi? Sve sam poiskljucivao ali i dalje imam red underline? Isto mi se desava i sa google tastaturom.

Poslednja izmena:
Nije, sve sam pogasio. Ali i dalje podvlaci.

SwiftKey bolja - engleski, latinica, ćirilica, tema ova nova je super...

swype je bolja za swypovanje, ostalo je slično, jedino što je meni uvek krenula da usporava posle nekog vremena, tipa nedelju-dve.

Mozda ja tripuje ali meni se cini da baterija duze drzi ako se iskljuci fast charge. Ovo mi je rezultat od danas, 60% 3g, 40% wifi.
uploadfromtaptalk1432564391909.pnguploadfromtaptalk1432564396263.pnguploadfromtaptalk1432564400467.png

I na xda par njih je javilo da im duze traje baterija ako se puni obicnim punjacem/ili bez fast punjenja. Mozda je to razlog zbog kog baterija na z3 kida,njemu treba 3h da se napuni :)

Poslednja izmena:
Ja sam mislio samo da tripujem. Bilo bi lepo kada bi neko test odradio... :)

Nazad
Vrh Dno