Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Bre meni je stiglo poslednjih 2 meseca 6 paketa ništa nisam platio ni dinar... :D Možda sam imao sreće...Nillkin silikoni su bas dobri, sa strane imaju nesto polu hrapavo i ivice su bas ostre... :) Nisu krao dugi silikoni... Kome treba, pazario sam od ovog lika, poslao je za dva dana, stiglo je nikada brze... :) Nisu neke slike ali dobro... http://www.aliexpress.com/item/NILL...XY-Note-4-N9100-S-Line-Clear/32223978677.html

IMG_4588.jpg IMG_4589.jpgIMG_4592.jpgIMG_4591.jpg

Poslednja izmena:
Pa dobro jel ima ta metalna spigen negde kod nas da se uzme ili samo ebay pa čekanje 2 ned ?

Nema. Kod nas su sve kopije. Moraš preko ebay ili njihovog sajta. Slične su cene...
Edit: Jeftiniji je trenutno njihov sajt, sada sam proverio, zato što trenutno ima 30% popusta. Na ebay sa poštarinom 32.74$ a na sajtu sve ukupno 24.49...

Poslednja izmena:
Nema. Kod nas su sve kopije. Moraš preko ebay ili njihovog sajta. Slične su cene...
Edit: Jeftiniji je trenutno njihov sajt, sada sam proverio, zato što trenutno ima 30% popusta. Na ebay sa poštarinom 32.74$ a na sajtu sve ukupno 24.49...
A salju li za Srbiju ;)

Koliko vidim šalju... :) Čak otvorim sa Paypal-om izbaci sve moje informacije, cena se ne menja. Ostaje 24.49... Možda naručim slim armor...

A kako znate da li je original ili kopija? Jer sam na e bay u ovo nasao pa me zanima da li je kopija
http://m.ebay.com/itm/201218437600?nav=SEARCH

Sad videh da je refurb

Poslednja izmena:
Da da, zbog toga je 10.5$. Vidiš po imenu prodavca da je njihova zvanična prodavnica. Ali opet kada na to dodaš shipping ispada 23.25$. Tako da je ona ponuda na sajtu baš dobra... :)

Šta bi na kraju za auto punjac, jel našao neko neki da podržava fast charge i da se može pazariti kod nas? (Ili vani uz razumno vreme isporuke)

Je li probao neko da podigne jacinu zvuka na sluskama, ova mi deluje mnogo slaba.

Ovako je kod mene sto se tice baterije. Skinut pun sa punjaca, uradjen fac res, update uplikacija i instalacija nekih 50-tak. 20tak minuta poziva, oko pola h youtube, ostalo net, whatsapp i viber. Wireless, 3g nisam koristio mozda 10 minuta, sutra cu ga testirati na 3g od stotke. uploadfromtaptalk1432421542663.pnguploadfromtaptalk1432421550432.pnguploadfromtaptalk1432421556236.png

Svih orginalni samsumg punjaci od flagshipova podrzavaju fast charge, posto fast chargin radi samo na orginalni samsung punjaci

Posle Z3 (ocajne kamere), od prije 2 dana postao sam korisnik Note 4 (octa core verzije).
Ono sto sam odmah na pocetku uocio je ogromna razlika u pogledu kamere. Naravno, u korist Note 4. Mnogo bolja kamera u odnosu na Z3.
U korist Z3 ide baterija, s kojom sam gurao puna 2 dana sa 6.5-7 SOT. Sa Note 4 zasad ne preko 4h SOT. Uradio sam juce wipe cash i hard reset pa cu vidjeti kroz par dana dok se ustabili sistem koliko moze SOT da izvuce. Pozitivna stvar je i brzi punjac, pa ga napuni zaista brzo.
Auto osvjetljenje mnogo bolje radi na Z3, mozda je sam ekran svjetliji. Na Note 4 mi na 5 auto u zatvorenom prostoru bukvalno ugasi osvjetljenje, tj bude premracan ekran.
Uzeo sam ga polovnog ali u garanciji, pa sam dobio na njemu Tempered glass i tanku silikonsku futrolu. I sta znam, Note 4 u tome nije Note 4. Tempered glass ne moze lijepo da legne, jer je ekran zaobljen na kraju. Na onim krajevima sto ne moze da prione za ekran, skuplja se prasina, dlacice. Kad sam skinuo staklo, jedva sam ocistio ekran od prljavstine... A o silikonskom futroli da ne govorim. U njoj djeluje kao telefon od 80e, a ne 450e. Sad ga nosim golog, jedino tako se moze osjetiti 100%. Jedino sto mi se svdjelo je Kommandant case Note 4 crna verzija, mada 49 + postarina za oklop mislim da je malo mnogo.
Sistem brz, mada je na Z3 za nijansu fluidniji. Bagove zasad nisam primjetio.

Poslednja izmena:
SOT je maksimum 6-7 sati zavisi kako se koristi vidim da sada mnogu se zale kad su presli na lolipop da je baterija losa, ja na note 3 kad sam bio na JB vadio je sot 8 nekad i 9 sati posle su ga upropastili sa KK pa tek sada malo bolje na lolipop opet 6-7 sati to je to

Mene izludjuje ovaj mesindzer koji je preinstaliran. Neverovatno koliko je veca potrosnja baterije kada je ukljucen. Zasra.. su nesto updateima i srce bateriju kao lud.

@đorđesl Baterija prema slikama je ok :)
To je to za WiFi...

Poslednja izmena:
@krale Ok za 6-7h, to je super. Ali ja ne mogu da prebacim 4h. Uobicajeno koriscenje, viber, mail, pokoji forum i sl.
Edit - sad citam kako neki izvuku 6-7 SOT. Stave na 5 auto. Ja tako koristim samo kad sam napolju. Sa tim podesavanjem u stanu mi potpuno ugasi osvjetljenje. Tako da u stanu koristim rucno 30-50%.

Poslednja izmena:
Pitanje za sve vlasnike note 4... Da li bi menjali svoj telefon za bilo koji drugi telefon na tržištu? :) Ja ne bih... :D

Ja bi, za S6. Ovo mi je preveliko.

Mislim da je baterija na s6 još slabija.. Verovatno ćeš se navići veoma brzo na note i 5.7. Meni je osvetljenje uvek auto 5. Kada sam u kući sa upaljenim svetlom to je negde na 50% brightness-a.

Imao sam i 1520, koji je jos veci. Al sam sldugo koristio z3 a ovo je osjetno vece. Za batt ne znam,vidjecu kako se ponasa Note 4 posle nekoliko punjenja....

To ti je to otprilike... Ako si na 3g veći deo dana, malo preko 4.5 sati, ako si na WiFi veći deo dana onda možeš da dobaciš do 6... Više od toga, teška posla... I da preporuka svima još jednom za nillkin silikone. I ja sam protiv tih gluposti ali ovi ljudi su do perfekcije to napravili. Ivice su oštre, ne gubi se taj feeling u ruci... Iako je najbolje nositi telefon bez ičega, ovako ga čuvaš za nekoga drugog, kada ga prodaješ... :) Meni je najjače kada sam video neku sliku gde Đoković nosi silikon na ip6... :D Bar on može da ih menja kao čarape... :)

Meni ovo za sada odgovara, nemam zamerki eto osim dugmica koji me nerviraju i nekako su mi previse osetljivi. Ovako je sve super, radi generalno dosta bolje nego g3. Valjda ce sledecim updateom poboljsati malo stanje sa baterijom. Ekran je fantastican.

Trenutno po mom mišljenju nema pandama za Note 4 tako da što se mene tiče nema telefona koji bi mi više odgovarao, G4 izgleda ok ali taj SoC sa slabom grafom me ne ohrabruje jer je korak u nazad u odnosu na ovaj exynos u Note-u, S6 je vrhunski tel ali mi smeta loša baterija i mali mi je, a M9 me je totalno razočarao.

@joca89 Stvar je u tome sto sam na 2G i wi fi i opet ne moze preko 4SOT. A razlika izmedju 4 i 6 SOT je velika

Pitanje za sve vlasnike note 4... Da li bi menjali svoj telefon za bilo koji drugi telefon na tržištu? :) Ja ne bih... :D
Posle dugog razmisljanja i proucavanja o telefonima na sadasnjoj sceni i nosenja galaxy s3 ... nema sansi da bi ga menjao za nesto drugo , baterija odlicna , kamera i ekran isto ... a o olovcici da i ne govorim ... zaista kompletan uredjaj ... 8)
a8f630c164ef7e274e97e3e22a8fc90c.jpg

ede357d5026cb9330a1f8c5844a3f342.jpg

Nazad
Vrh Dno