Da u ArtRage i SketchBook for Galaxy ... 8)^ Ovo si naslikao sa S Pen?![]()
Veliko HVALA ... Svako ima neki talenat , samo treba da ga pronadje ... [emoji41]Ekstra, ljubomoran sam...Što ja nemam talenta...
Svaka čast...
Nije ni S6 kriv sto ima TW i dosta lošu autonomiju. [emoji1]Nije S6 kriv što ti je mali :d
Edit: Izvini, jače je od mene![]()
Razumeo samNisi ga skontao šta je hteo da kaže...Pročitaj još jednom...
Zeza te malo...
Pitanje za sve vlasnike note 4... Da li bi menjali svoj telefon za bilo koji drugi telefon na tržištu?Ja ne bih...
![]()
Ja sam dobio Samsungov auto punjač za Note 3 i on podržava fast charging. Mislim da mu je cena negde oko 2.500 dinara.
Svih orginalni samsumg punjaci od flagshipova podrzavaju fast charge, posto fast chargin radi samo na orginalni samsung punjaci
Ako si naklonjen IOSu, a odgovarala ti je veličina Note4 ekrana, nema šta da razmišljaš, IP6+...veća rezolucija, dosta bolja baterija....ja presao sa Note 4 na IP5s , hoce oci da mi ispadnu, a I bateriju dopunjavam na pola dana za svaki slucaj
ako uskoro ne nabavim IP6 mislim da cu morati da se vratim na Note 4 neko vreme
ps
Note 4 je zaista odlican telefon, samo sam ja malo vise ios-u naklonjen I zbog toga eksperimentisem
Ja kupio swype, navukao sam se na nju [emoji1]Skini SwiftKey i uživaj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari