Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel izvodljivo u nekoj komunikaciji sa tobom da se piše o temi a ne o "ti si ovakav ti si onakav"...?
što sad tebe toliko fascinira zašto ja radim neke stvari u mom životu?

I tako stize nama i Note 4 sa snap 810 procesorom...nikad kraja veselju kod samsung verzija telefona!!

@Vojkan, au čoveče, pa ti bi naučnika iz nase zbunio, ubedio bi ga da ne zna da koristi telefon. Sunce mu žarko, sva tri telefona tek upaljena, kao što ću ja koristiti telefon ili 99,9% drugih korisnika. Odrađen test. kako li ti samo možeš da zakomplikuješ, pa to ni ti ne znaš, enkripcija je upaljena, jeste, ako je tako fabrički onda i treba da bude upaljena, ako je upaljena... a ne ja da se bavim podešavanjem i štelovanjem. Osim ako ti sada ne uradiš test sa ova tri telefona i nešto nam pokažeš.

Naučnika ne bih, samo one što tripuju da nešto znaju a veze nemaju pa im izgleda da su ovo što ja pišem španska sela

Bas si baja sveznajuci.
Ocigledno ti onda znas sto svi mi ne znamo, eto odradi ti test i sve nas nauci kako se to radi. Prosvetli nas.

Pa crtao sam ti Emixe, nije valjda da i dalje ništa ne kapiraš

@Vojkan

Lepo od tebe što si nas sve prosvetlio o "kilavosti Samsunga" , što si previše ironičan i ciničan skoro pa u svakom postu posebno u zadnjem gde aludiraš na to da čak ni pošto si nacrtao Emix-u on i dalje ništa ne kapira.Smatram da to nije u redu ni sa drugarske ni sa "forumaške" strane a posebno nije mesto ovde u temi o N4.
Kako sam uviđaš tvoje intelektualne sposobnosti daleko prevazilaze naše tako da možda nisi na pravom mestu ili sam možda ja nedovoljno pametan da shvatim važnost tvog učešća u ovoj temi za nas usere kao i za ovaj forum.
Mišljenja sam da se tvoje učešće u ovoj temi svodi na Samsung je loš, kako vi to ne vidite, sad ću ja da vam to objasnim i sve vas prosvetlim, stotinke i sekunde su bitne......nisam do duše ni koristio te uređaje ali bože moj zar ne vidite šta se dešava na you tube testu, sramota, sramota koliko ste glupi i neobavešteni i bacate pare na N4 a pet sekundi je sporiji, (vuče se!!! 😀 ) i učitava sve ponovo a na nexusu uključena enkripcija a na N4 posle uključiš a onda isključiš na nexusu pa su tu negde i onda u drugom krugu......uuuuu jeeee al ste glupiii bre! *** na učenje bržeee!

Tema je ako nisi video Samsung Galaxy Note 4 . Ne zove se Ne kupujte N4 i zašto, niti Pomozite mi da procenim brzinu N4 a bogami ni Dajte koju pametnu reč nama glupima koji smo kupili N4 ili ne baj bože planiramo da ga kupimo.....nije ni Molim za komentar o testovima za N4 na youtbe-u

Oni koji bi možda želeli da ga kupe komentarišu sa ostalima o telefonu/phabletu gledajući iz svih uglova i pokušavaju da dođu do nekih zaključaka od usera koji imaju iskustva u nekim prethodnim generacijama Note-a ili slično kao i od onih koji konkretno imaju N4 jer nije tek tako izdvojiti danas 600+ € za phablet pa verujem da pokušavaju da saznaju neke konkretne stvari.Lično mislim da testovi (99%) nisu ništa konkretno osim zabave za mase .Nikakav test na ovome svetu ne može da zameni user experience i ponašanje telefona u svakodnevnoj upotrebi pa shodno tome gledam na njih kao na šarene laže a ne na apsolutne i bogom dane nepromenjive činjenice.

Možda grešim ali ja nisam video ni jedan tvoj post u kojem si izneo svoje iskustvo u korišćenju N4 kako bi eventualno pomogao ili dao nekome relevantno/korisno mišljenje ili utisak o tome koliko je brz, dobar, lep, o dizajnu kvalitetu zvuka, prijema i sl. nego si samo iskomentarisao kako je test loše uradjen i bio sarkastičan i vređao članove foruma.Imaš ispod testa na youtube-u ALL COMMENTS Share your thoughts pa komentariši test koliko ti volja a ne da puniš postovima ovu temu ovde sa stvarima koje se ne tiču same teme.Mnogi se žale da ne mogu da nađu neku korisnu informaciju zbog gomile postova koji nemaju neku konkretnu informaciju u temi koja je namenjena za to pa se iz tog a bogami i iz drugih razloga nadam da ćeš ovaj moj post upućen tebi shvatiti na pravi način.Slažem se da je ovo forum i da svi trebamo da delimo ubeđenja i mišljenja ali ne sa jednim neprimerenim, ciničnim i uvredljivim tonom kakav ti koristiš a primetilo je uključujući i mene još par usera.
Pozdrav i nadam se da ćeš ovo shvatiti na pravi način i nastaviti da doprinosiš ovom forumu svojim znanjem, iskustvom i voljom da to podeliš sa drugima!

Tema je note 4 i ja komentarišem note 4. Ti komentarišeš mene. Pogodi ko je off-topic od nas dvojice. To što se ovde ljudi osećaju lično pogođenim kad neko ne piše hvalospeve o telefonu koji imaju ili im se sviđa stvarno nije moj problem. Ja nisam plaćen da pišem postove koji će se nekom sviđati.

Sve dok se tema zove "note 4" smatram da je u redu da pišem bilo šta što ima veze sa tim telefonom. Kad se naslov promeni u nešto tipa "iskustva vlasnika note 4" svakako ću se povući. Kome se ne sviđa šta pišem ili smatra da su mi postovi beskorisni, ima opciju ignore, a može i da me prijavi moderatorima, možda i ja grešim pa dobijem opomene ili šta se već deli tad.

Što se intelekta tiče, ja ga nigde nisam pominjao niti on ima preterane veze sa znanjem. I nije uopšte problem kad neko nešto ne zna, problem je kad su takvi 1) glasni 2) podsmevaju se onima koji nešto znaju.

Problem je sto nije ortak stao usput da pokupimo nadrogirani pijanu devojku i da je odvedemo gajbi... 🙁 🙁

Salu na stranu ,slazem se sa vojkanom,previse licno sve primate ka sebi. Mob kao mob,zivot je mnogo kompleksniji od toga.. 500e je smesna cena u smislu da sada neko treba to zivotom da brani..

Ja sutra ako kupim ferarri od 500k e opet cu da nadjem mesta i vremena da ga zapljujem ako mi se nesto ne svidja. Ljudi opusteti se

Sorry za off

@Vojkan

Tema jeste N4 što automatski ne znači da treba da ismevaš ostale članove na krajnje perfidan način i na kraju staviš Note 4 i to proturiš kao argument za svoj sarkazam.Ja ne komentarišem tebe već tvoj način pisanja postova koji nemaju nikakve veze sa telefonom već sa tvojim ubeđenjem o nekom tamo testu jer telefon nemaš pa nemožeš ni da proveriš to što si video na testu.

Pogađam da vodiš u off-u recimo 20:3 za tebe u ovoj temi i bilo kojoj drugoj u odnosu na mene.To kako se ljudi osećaju nije tvoj problem, a ko tebe plaća i za šta nema baš nikakve veze sa Note 4 pa prestani da komentarišeš i nabijaš besmislene postove.

Ukoliko je tebi zabavno da iznosiš proizvoljne zaključke (da ne kažem nešto drugo) u vezi sa radom Note 4 telefona (koga verovatno nisi ni koristio a našao si za shodno da komentarišeš) tako što si pogledao neki youtube "test" i pritom te to zabavlja samo izvoli zabavljaj se sve dok samo ti misliš da to ima veze sa Note 4 telefonom i dok to modovi dozvoljavaju, biće mi drago da se zabavljaš i da ti je lepo 🙂

Što se intelekta tiče ne znam kako da ti nacrtam slovima ali (pokušaću kao ti Emix-u) mislim da ćeš razumeti : To što telefon ne želiš ili ne možeš da kupiš ne znači da je automatski loš i da su svi ostali koji su ga kupili budale i neznalice.I nije uopšte problem kad neko nešto nema, problem je kad su takvi 1)ironični 2)zajedljivi .....
a za sve one kojima se ne dopada to što se nama sviđa telefon koji smo kupili i komentarišemo to u temi predviđenoj za to imaju opciju ignore a mogu da prijave i moderatorima.
U svakom slučaju nekim ljudima je mnogo bitnije sopstveno ubeđenje od nekih tamo činjenica.Ko uopšte i sme da se drzne da iznese valjani argument u korist telefona odredjenim ljudskim veličinama znanosti iz oblasti telefona note 4 koji su toliko sati proveli gledajući 1001 test na youtube-u, molim vas lepo, tišina i sagnite glave vlasnici nota 4.
Ukoliko se desi nekom da ne vidi lag na interfejsu N4 i iznese to na forumu kao svoje viđenje a na youtube-u u testu pod brojem 348 se vidi da laguje, automatski će biti diskreditovan kao razuman član i smatraće se u budućnosti da životom brani svoja neosnovana ubeđenja.

Veliko izvinjenje svima za ovoliki off, nadam se da ćete uvažiti ali nisam mogao da se suzdržim i ne odgovorim silnim znalcima i ljudima koji su izuzetno upućeni u rad telefona koji uopšte i nemaju 😀

Svim silama ću se potruditi da više ne "prljam" temu ......

elem, posle skoro 2 meseca ako se ne varam imam par zamerki na rad N4.

1. Bluetooth domet je začuđujuće mali, koristim istu slušalicu na poslednja 3 modela telefona tako da ne verujem da je do nje.
2. Baterija ima odlično vreme autonomije ali čim padne ispod 10% krene da gubi solidno brzo a pogotovood 5% pa na niže
3. Vreme koje je potrebno da se izgubi sa ekrana animacija (ili kako se već zove to) kad se prekine veza, stoji skoro 4 sekunde, lično ne vidim nikakav razlog za to.
4. led lampica koja blinka ako imate propuštene pozive ili poruku, podsetnik nije dovoljno svetla i blinka retko tako da često moram da uzmem telefon i otključam da proverim.

P.S. Ne znam šta mi se desilo sa kratkom vibracijom kad imam missed call i podižem telefon sa stola, uvek je vibrirala sad ništa a uključio sam u opcijama, i pitanje ako neko zna kako da isključim random vibriranje dok mi ide neki spot sa youtube-a ili music player-a, sve vreme vibrira u taktu pesme 🙂 ozbiljno pitam!

"To sto telefon ne mozes da kupis, ne znaci da je automatski los" .. Da ne mislis da si malo smorio sa ovom recenicom, rekao si je svakom ko je rekao jednu losu stvar za N4..

Majke mi ne kapiram taj Apple fazon... Kao da je N4 ( poput njihovih iphona) najprestiznije sto se moze kupiti i nesto sto je namenjeno samo odabranima. A ima jos brdo telefona koje kostaju toliko, pa se sve svodi na stvar izbora, a ne imanja i nemanja... Kod nekog cak i stvar principa da ne zeli da da, npr vise od 500e za telefon, pa saceka 2 meseca i onda ga kupi po malo normalnijoj ceni.. Umesto da Vojkana ili bilo koga ubedis argumentom jer za razliku od njega imas telefon pri ruci, ti pises ovakve gluposti, mislim da to prelazi u zesci fanatizam..

Moram da se složim sa članom @zava1974. Članovi koji nemaju telefon, preteruju sa objektivnim komentarima o korišćenju note 4.

^ razmišljam da pređem na note 4. Modele koje trenutno koristim su S5 i nokia 808. Promenio sam i koristio sve što mi je bilo zanimljivo od s2, s3, s4, s5, note 2, note 3, nexus 4, nexus 5, G2, htc one, iphone 4s/5/5s i 6+, nokia lumia 520, 1020 i 925 itd. itd. (većinu i prodao ovde na forumu) ko će sve da se seti, uglavnom menjao sam isti model ako mi se svidi nekad samo zbog boje, ako mi dosadi crna, uzmem belu. Jedino sony iz Z serije nisam imao, tu me zainteresovao za sada jedino Z3.

vidim gde si napravio propust,
nisi koristio g3 pa ti je zato note4 bauwaumau telefon 🙂

vidim gde si napravio propust,
nisi koristio g3 pa ti je zato note4 bauwaumau telefon 🙂

Ma note 4 je odlican, tu price nema, evo unazad nedelju dana, koristim ga pored Nexus-a 5.. Odlucan znaci jeste, narocito ekran, ostalo standard za 2015, bar po meni. ali da ovoliko jednu
losu stvar nesmes da kazes, to ne mogu da shvatim..

@ProMaster

(pomenuo sam možda 2 puta, stvarno sam smorio zar ne 😀 ) ali ti si upravo ubo poentu....pojedinci koji nemaju telefon i nisu ga verovatno ni videli najglasniji su u pljuvanju istog, oni smaraju sve vreme to je poenta a ne da je Note 4 najbolji telefon na svetu.Truju i pune temu besmislenim testovima kako bi osporili brzinu lepotu ili nešto sasvim treće a da pritom nisu ni realno koristili aparat.Zašto neko ima potrebu da to radi zaista mi nije poznato.Sve što su pojedinci naveli kao manu a da pre toga nisu ni probali sve to smatram kao provokaciju za one koji su se tako sočno zahebali i dali xy€ za taj telefon i ispali glupi u društvu.
Zamisli da neko na osnovu youtube-a ispira mozak ostalim korisnicima N4 tako što u najmanju ruku iznosi neistine i obmane.
Čemu to????

Zamisli da Vojkana ubeđujem u bilo šta.....pozivam sve koji hoće da podele samnom sve prednosti i mane ovog telefona a ne da raspredam koliko je prostran svemir jedva da sam se odlepio od zemlje. Nada, se da kapiraš poentu....

Ne zelim da nastavljam ovu raspravu zato sto prosto ne zelim, meni samo nije jasna jedna stvar.
Ti testovi se konstantno postavljaju po temama, ne samo u Samsung temama, postavljali su se ranije i u M8 i u iPhone temama i u Xperia temama. Samsung je uglavnom bio sporiji, iPhone telefoni i M8 medju najbrzima, nikad niko nije prokometarisao testove tipa "glupost, kakvo ****** i nerealan test..." i sl.
Samsung ispravi ono sto je bila najveca zamerka to je brzina TW-a, losije ne moze da bude nikako od starijih modela, sa S6 moze samo jos bolje da bude. E sad ti testovi gube smisao, nisu odradjeni kako treba, losi su... realno muka mi je od ovoga.

Posle zameraju kako neki ljudi brane Samsung sopstvenim zivotom, previse licno sve shvataju, ja cu samo da kazem ******stine! Ja ne mogu sve i da zelim da odbranim Samsung koliko jedni te isti ljudi provode vremena da isti taj Samsung ishejtuju i ponove nesto po 100-ti put. A OPET sve na osnovu YT snimaka ili rekao mi onaj, pokazao mi ovaj. Pre neki dan neko napisa kako je koristio Note 4 u nekoj poslovnici, izlozeni model valjda. na osnovu tog komentara ja treba da donesem zakljucak da on u odnosu na svemocni iPhone 6 radi kao 5 godina star Galaxy S... ja citajuci taj i neke slicne postove takav zakljucak samo mogu da donesem.

Ne valja plastika, ne valja TW... stave aluminum, ocigledno optimizuju i poprave TW... opet ne valja, alumium folija, tanko, parce plastike, TW saren (ios recimo nije uopste), trom, spor, koci, laguje...
Svaka ali svaka Samsung tema ne lici na nista, a posebno ova od slicnih komentara.

Neko je okacio link ka testu, vojkan je prokomentarisao da uslovi testiranja nisu isti, i va ga prozivate?

@ProMaster

Pomenuo sam verovatno 2 puta nisam brojao, izvini baš sam preterao.Bilo kako bilo poentu si pogodio.Upravo je problem u tome da pojedinci toliko smaraju o nekim stvarima koje nisu ni probali niti ih imaju a komentarišu u najmanju ruku kao da su ih napravili.
Šta oni pametuju i zbog čega nemam pojma ali je bitno da provociraju i vređaju druge članove.Nisam bio upućen da tema o N4 služi za to.To što sam napisao ne smatram da je glupost i nije lepo da vređaš.
Ne znam na šta si mislio kad si rekao da treba da ubedim Vojkana ili ostale argumentima....ja ne prodajem Samsung telefone niti smo na pijaci samo smatram da neko ko nema telefon ne bi trebalo da mi pametuje kako telefon radi.Naravno forum je tu kao i tema o N4 i svako ima pravo da piše šta hoće pa makar to bile i uvrede kao i razna naklapanja i nagađanja bez ijednog argumenta o tome kako jedan telefon može da radi.....

"To sto telefon ne mozes da kupis, ne znaci da je automatski los" .. Da ne mislis da si malo smorio sa ovom recenicom, rekao si je svakom ko je rekao jednu losu stvar za N4..

Majke mi ne kapiram taj Apple fazon... Kao da je N4 ( poput njihovih iphona) najprestiznije sto se moze kupiti i nesto sto je namenjeno samo odabranima. A ima jos brdo telefona koje kostaju toliko, pa se sve svodi na stvar izbora, a ne imanja i nemanja... Kod nekog cak i stvar principa da ne zeli da da, npr vise od 500e za telefon, pa saceka 2 meseca i onda ga kupi po malo normalnijoj ceni.. Umesto da Vojkana ili bilo koga ubedis argumentom jer za razliku od njega imas telefon pri ruci, ti pises ovakve gluposti, mislim da to prelazi u zesci fanatizam..

@ProMaster

Pomenuo sam verovatno 2 puta nisam brojao, izvini baš sam preterao.Bilo kako bilo poentu si pogodio.Upravo je problem u tome da pojedinci toliko smaraju o nekim stvarima koje nisu ni probali niti ih imaju a komentarišu u najmanju ruku kao da su ih napravili.
Šta oni pametuju i zbog čega nemam pojma ali je bitno da provociraju i vređaju druge članove.Nisam bio upućen da tema o N4 služi za to.To što sam napisao ne smatram da je glupost i nije lepo da vređaš.
Ne znam na šta si mislio kad si rekao da treba da ubedim Vojkana ili ostale argumentima....ja ne prodajem Samsung telefone niti smo na pijaci samo smatram da neko ko nema telefon ne bi trebalo da mi pametuje kako telefon radi.Naravno forum je tu kao i tema o N4 i svako ima pravo da piše šta hoće pa makar to bile i uvrede kao i razna naklapanja i nagađanja bez ijednog argumenta o tome kako jedan telefon može da radi.....

@ProMaster

Šta oni pametuju i zbog cega nemam pojma ali je bitno da provociraju i vredaju druge clanove.Nisam bio upucen da tema o N4 služi za to.To što sam napisao ne smatram da je glupost i nije lepo da vredaš.
Ne znam na šta si mislio kad si rekao da treba da ubedim Vojkana ili ostale argumentima....ja ne prodajem Samsung telefone niti smo na pijaci samo smatram da neko ko nema telefon ne bi trebalo da mi pametuje kako telefon radi.Naravno forum je tu kao i tema o N4 i svako ima pravo da piše šta hoce pa makar to bile i uvrede kao i razna naklapanja i nagadanja bez ijednog argumenta o tome kako jedan telefon može da radi.....

Izvini, nije mi bila namera da te uvredim, samo me iziritalo to jer se konstantno provlaci, a to je prva stvar koja ne samo da nije uredu i potcenjuje nekog, nego nije ni ljudski.. Kao kad bi nekoj porodici koja zivi u 30m², rekao da nemaju pravo glasa jer ne zive u kuci od 200m², primer je glup, ali u pitanju je sustina.. Doziveo sam da je kolega jednom decku koji je radio kod nas rekao da ga boli uvo sto ovaj mali nema telefon na koji moze da koristi viber , nego je bio u fazonu kad kupis telefon moci cemo da usaglasavamo stvari.. Propao sam u crnu zemlju ja koji nisam imao veze sa celom pricom i zato me takvi stavovi nerviraju.. Izvinjavam se svima zbog debelog offa i tebi Zava, zaista nisam imao nameru.. Iskljucujem se iz ove teme.. Poz

Nije vazno s akog je telefona neko presao na Note 4 vec da je presao i da je apsolutno zadovoljan sa Note 4 a kome je on ruzan,spor,a usput ga je video samo na slikama ima iphone i ostale prosecne telefone pa neka bira,ne znam sta pojedinci ovde radi osim sto pljuju Note 4 a nisu ga drzali ni u ruci.Da nije tuzno bilo bi smesno.

Nije vazno sa kog je telefona neko presao na Note 4 vec da je presao i da je apsolutno zadovoljan sa Note 4 a kome je on ruzan,spor,a usput ga je video samo na slikama ima iphone i ostale prosecne telefone pa neka bira,ne znam sta pojedinci ovde radi osim sto pljuju Note 4 a nisu ga drzali ni u ruci.Da nije tuzno bilo bi smesno.

Bas to,Note 4 je bolji zajedno od Iphonea 6 i 6 plus,ko to ne razume ima problem sa velikim neznanjem.
Nije vazno sa kog je telefona neko presao na Note 4 vec da je presao i da je apsolutno zadovoljan sa Note 4 a kome je on ruzan,spor,a usput ga je video samo na slikama ima iphone i ostale prosecne telefone pa neka bira,ne znam sta pojedinci ovde radi osim sto pljuju Note 4 a nisu ga drzali ni u ruci.Da nije tuzno bilo bi smesno.

Bas to,Note 4 je bolji zajedno od Iphonea 6 i 6 plus,ko to ne razume ima problem sa samim sobom.

Nazad
Vrh Dno