Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije vazno sa kog je telefona neko presao na Note 4 vec da je presao i da je apsolutno zadovoljan sa Note 4 a kome je on ruzan,spor,a usput ga je video samo na slikama ima iphone i ostale prosecne telefone pa neka bira,ne znam sta pojedinci ovde radi osim sto pljuju Note 4 a nisu ga drzali ni u ruci.Da nije tuzno bilo bi smesno.

Nije vazno sa kog je telefona neko presao na Note 4 vec da je presao i da je apsolutno zadovoljan sa Note 4 a kome je on ruzan,spor,a usput ga je video samo na slikama ima iphone i ostale prosecne telefone pa neka bira,ne znam sta pojedinci ovde rade osim sto pljuju Note 4 a nisu ga drzali ni u ruci.Da nije tuzno bilo bi smesno.

To što je tebi bolji ne mora da znači da je svima bolji Note 4 od 6+...

To što je tebi bolji ne mora da znači da je svima bolji Note 4 od 6+....

To što je tebi bolji ne mora da znači da je svima bolji Note 4 od 6+...

To što je tebi bolji ne mora da znači da je svima bolji Note 4 od 6+....

Pa treba biti zaista vrhunski neobjektivan pa da nekome ne bude...
Ne zelim da nastavljam ovu raspravu zato sto prosto ne zelim, meni samo nije jasna jedna stvar.
Ti testovi se konstantno postavljaju po temama, ne samo u Samsung temama, postavljali su se ranije i u M8 i u iPhone temama i u Xperia temama. Samsung je uglavnom bio sporiji, iPhone telefoni i M8 medju najbrzima, nikad niko nije prokometarisao testove tipa "glupost, kakvo ****** i nerealan test..." i sl.
Samsung ispravi ono sto je bila najveca zamerka to je brzina TW-a, losije ne moze da bude nikako od starijih modela, sa S6 moze samo jos bolje da bude. E sad ti testovi gube smisao, nisu odradjeni kako treba, losi su... realno muka mi je od ovoga.

Posle zameraju kako neki ljudi brane Samsung sopstvenim zivotom, previse licno sve shvataju, ja cu samo da kazem ******stine! Ja ne mogu sve i da zelim da odbranim Samsung koliko jedni te isti ljudi provode vremena da isti taj Samsung ishejtuju i ponove nesto po 100-ti put. A OPET sve na osnovu YT snimaka ili rekao mi onaj, pokazao mi ovaj. Pre neki dan neko napisa kako je koristio Note 4 u nekoj poslovnici, izlozeni model valjda. na osnovu tog komentara ja treba da donesem zakljucak da on u odnosu na svemocni iPhone 6 radi kao 5 godina star Galaxy S... ja citajuci taj i neke slicne postove takav zakljucak samo mogu da donesem.

Ne valja plastika, ne valja TW... stave aluminum, ocigledno optimizuju i poprave TW... opet ne valja, alumium folija, tanko, parce plastike, TW saren (ios recimo nije uopste), trom, spor, koci, laguje...
Svaka ali svaka Samsung tema ne lici na nista, a posebno ova od slicnih komentara.
Zaboravio si da ne valja kad Samsung drzi aplikacije u pozadini pa zauzima 2.7GB, onda glupi Samsung ima samo 300MB slobodno 🙂 Da ne drzi onda ne bi valjalo jer mu memorija sluzi samo za ukras 🙂

Google konacno updatovao Hangouts i sad konacno vise ne koci ko blesav na mnogim telefonima ukljucujuci i N4, sad radi kako treba.

Danas sam imao priliku da cackam Note Edge, nisam se odusevio, osim sto deluje deblje i glomaznije a pride se neprirodnije drzi od obicnog ne vidim nikakvu prednost.

Zaboravio si da ne valja kad Samsung drzi aplikacije u pozadini pa zauzima 2.7GB, onda glupi Samsung ima samo 300MB slobodno 🙂 Da ne drzi onda ne bi valjalo jer mu memorija sluzi samo za ukras 🙂

Google konacno updatovao Hangouts i sad konacno vise ne koci ko blesav na mnogim telefonima ukljucujuci i N4, sad radi kako treba.

Danas sam imao priliku da cackam Note Edge, nisam se odusevio, osim sto deluje deblje i glomaznije a pride se neprirodnije drzi od obicnog ne vidim nikakvu prednost.

Taj Note edge im je baš promašaj... Ne znam ko bi kupio to pre Note 4.

Taj Note edge im je baš promašaj... Ne znam ko bi kupio to pre Note 4...

Aaaaaahahaha sa fixnog! Placem! :d

Pa kao ako dolazis sa Samsunga ili sa nekog androida iz praistorije onda ti je Note 4 super... sou. :d
Nego bojim se za vas sa fixnog sto ste presli na Note 4...

Evo ja posle 10-tak dana koriscenja mogu da kazem sto su vecina rekli a to je da je odlican telefon... pocev od izrade pa do samog rada na njemu. U svakom slucaju sve preporuke za N4! 😉

@ProMaster

Pomenuo sam verovatno 2 puta nisam brojao, izvini baš sam preterao.Bilo kako bilo poentu si pogodio.Upravo je problem u tome da pojedinci toliko smaraju o nekim stvarima koje nisu ni probali niti ih imaju a komentarišu u najmanju ruku kao da su ih napravili.
Šta oni pametuju i zbog cega nemam pojma ali je bitno da provociraju i vredaju druge clanove.Nisam bio upucen da tema o N4 služi za to.To što sam napisao ne smatram da je glupost i nije lepo da vredaš.
Ne znam na šta si mislio kad si rekao da treba da ubedim Vojkana ili ostale argumentima....ja ne prodajem Samsung telefone niti smo na pijaci samo smatram da neko ko nema telefon ne bi trebalo da mi pametuje kako telefon radi.Naravno forum je tu kao i tema o N4 i svako ima pravo da piše šta hoce pa makar to bile i uvrede kao i razna naklapanja i nagadanja bez ijednog argumenta o tome kako jedan telefon može da radi.....

***, tek mi sad otvorio temu i ubacio post od juče ili kad već.....kuku 🙂

Pozdrav za člana ProMaster! Nisam možda dobro napisao....Želeo sam da kažem da nevolim što se neki članovi rugaju na krajnje perfidan i podcenjivački način
nama koji smo kupili N4 na osnovu "testova" sa YT pa je ispalo da sam mislio - ja sam kupio a ti nemaš.Nikada, ponavljam nikada nisam bio u tom fazonu...
Zaista mi je žao ako sam takav utisak ostavio sa mojim rečenicama.IZVINJAVAM se svima, apsolutno mi nije bila to namera.
Ne dopada mi se kad neko bez ikakvog povoda i valjanog argumenta zbog jednog telefona kaže nekome "pa nacrtao sam ti a ti i dalje ne kapiraš" ....***, ko da je mentalno zaostao neko.Čemu do te mere omalovažavanje nekoga.Zbog telefona???

Ne zna se koji je bolji od kojeg, G3 , iP6 , Z3 , 1520 itd. Mislim da su nijanse u pitanju.Eto to je moje mišljenje o telefonima danas.
Ne favorizujem N4 ali sam protivnik toga da se tako žestoko pljuje nešto što se nije ni probalo!A da, pozdrav svima :wave:

Poslednja izmena:
Ne dopada mi se kad neko bez ikakvog povoda i valjanog argumenta zbog jednog telefona kaže nekome "pa nacrtao sam ti a ti i dalje ne kapiraš" ....***, ko da je mentalno zaostao neko.Čemu do te mere omalovažavanje nekoga.Zbog telefona???

što pišeš "neko" kad misliš na mene? pa imam ja valjda nick/ime.
tako pišem kad (pokušavaju da) me podjebavaju i podsmevaju mi se.

drugo čoveče, ispisao si 20 postova, ne kapiram dokle ćeš tako. pazi samo ovaj poslednji: "Ne dopada mi se kad neko bez ikakvog povoda i valjanog argumenta zbog jednog telefona kaže nekome..." itd. i sad zato što se tebi ne dopada kako "neko" piše ti smatraš da je ok da u dvadeset postova pišeš o "nekome" u note 4 temi? a nije ok da ja u note 4 temi pišem šta mi se ne dopada na note 4? i ja sam naopak a ti si ispravan?

/kokice & 3D naocare - check

Pročitah celu ovu Emix temu i mogu reći - Vi niste normalni !
Mislio sam da je G3 tema najgora po količini spama i nepotrebnih informacija, ali ni ova ne zaostaje mnogo 😀

Gledam xda forum, vrlo vrlo tanko što se tiče sadržaja za ovaj telefon...

Poslednja izmena:
Jedino je hunder napisao prednosti/mane (da li je u pravu ili ne, nebitno, to su njegovi utisci, bar je napisao i mane kao i za druge telefone koje je imao), ostalo su hvalospevi..

Poslednja izmena:
@Vojkan

Da mislio sam baš na tebe.
Iskren da budem nemam pojma zašto se pojavilo gomila mojih postova kao i drugih članova, mislim da se nešto zakucalo na temi.
Nisam imao nameru da trujem temu sa 20 beskorisnih postova, nešto je ušlo u neki loop.....
Nisam znao da su te podhebavali i ismevali,oprosti onda, mislio sam da si zbog razlike u mišljenju jednog telefona rekao čoveku da nema pojma čak i kad mu nacrtaš.
U suštini ne volim kad je toliko podhebavanja na temi a samo par konkretnih postova o telefonu, opcijama, izradi... itd.
Ne mislim zaista da je neko ispravan ili naopak zato što je napisao ono što misli....samo da to ne bude vređanje ili sarkazam preko svake mere.

^ zato sto je forum prso, ima vec 2-3 dana bar 🙂

E da je samo forum prso...

Gledam xda forum, vrlo vrlo tanko što se tiče sadržaja za ovaj telefon...

Pa ovde sve radi, nije ovo LG da fixaš nešto stalno. Ovo radi otb 😉

Fazon je što si bio stalno na LG-u, pa se popravljalo. Konačno si prešao gde treba, uzmeš telefon i koristiš 😉

Nazad
Vrh Dno