Ne zelim da nastavljam ovu raspravu zato sto prosto ne zelim, meni samo nije jasna jedna stvar.
Ti testovi se konstantno postavljaju po temama, ne samo u Samsung temama, postavljali su se ranije i u M8 i u iPhone temama i u Xperia temama. Samsung je uglavnom bio sporiji, iPhone telefoni i M8 medju najbrzima, nikad niko nije prokometarisao testove tipa "glupost, kakvo ****** i nerealan test..." i sl.
Samsung ispravi ono sto je bila najveca zamerka to je brzina TW-a, losije ne moze da bude nikako od starijih modela, sa S6 moze samo jos bolje da bude. E sad ti testovi gube smisao, nisu odradjeni kako treba, losi su... realno muka mi je od ovoga.
Posle zameraju kako neki ljudi brane Samsung sopstvenim zivotom, previse licno sve shvataju, ja cu samo da kazem ******stine! Ja ne mogu sve i da zelim da odbranim Samsung koliko jedni te isti ljudi provode vremena da isti taj Samsung ishejtuju i ponove nesto po 100-ti put. A OPET sve na osnovu YT snimaka ili rekao mi onaj, pokazao mi ovaj. Pre neki dan neko napisa kako je koristio Note 4 u nekoj poslovnici, izlozeni model valjda. na osnovu tog komentara ja treba da donesem zakljucak da on u odnosu na svemocni iPhone 6 radi kao 5 godina star Galaxy S... ja citajuci taj i neke slicne postove takav zakljucak samo mogu da donesem.
Ne valja plastika, ne valja TW... stave aluminum, ocigledno optimizuju i poprave TW... opet ne valja, alumium folija, tanko, parce plastike, TW saren (ios recimo nije uopste), trom, spor, koci, laguje...
Svaka ali svaka Samsung tema ne lici na nista, a posebno ova od slicnih komentara.